Lady Gagát támadja a PETA
2012. december 19. 16:02
biusgirl00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 191890 offline |
Nem állok Gaga pártjára,de szőrmebundában mostanság több sztár tűnik fel,szóval nem tudom miről is beszélünk.
2012. december 19. 16:22
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Lady Gaga kapsz egy nagy dislike-ot!!! XD Ennyit arról, hogy állatvédő vagy!
2012. december 19. 17:19
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Nem kell azonnal támadni, csak mert híres és ő csinálja ezt. Bevallom, ezt tényleg undorító dolog volt tőle, de ha belegondolunk, nem ő az egyetlen, aki szegény állatokat kínoz azzal, hogy a bundájukat magán hordja...
2012. december 19. 17:32
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline |
Lehet itt hibáztatni a PETA-t, hogy "miért szállt rá szegény ártatlan Gaga nénire, hisz más is hord szőrmebundát". Jó ha tudjátok, hogy a PETA pont így b*szogatja a többi szőrmés celebet is (pl.:az Olsen ikreket), csak róluk kevesebb a hír, Gaga meg mindent kipakol az ablakba, csak legyen róla napi egy hír.
2012. december 19. 17:41
Undorító,hogy tud ilyet fevenni.De hisz ő Gaga simán kinézném belőle.
2012. december 19. 18:16
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Egyszer láttam egy videót, amiben mutatták, hogy pontosan mit csinálnak ezekel az álatokkal....hát inkább le se írom, mert sokaknak szerintem már az is sok lenne, hogy még élnek kisálatok amikor már nyúzzák őket!
Ezt tényleg nem értem, hogy minek kellett! Ha mű, ha igazi, ne mszabadna még okost sem adnia a találgatásra! Remélem ebben senki nem követi a példáját!
Ezt tényleg nem értem, hogy minek kellett! Ha mű, ha igazi, ne mszabadna még okost sem adnia a találgatásra! Remélem ebben senki nem követi a példáját!
2012. december 19. 18:37
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
hát, igazuk van és nem is. most mi a jobb? venni egy "szemetes zsák"-szerű műanyag kabátot, aminek az előállítása környezetszennyezéssel jár, és előbb-utóbb hasznavehetetlen (elvékonyodik, elszakad, az anyag elnyűtt lesz)vagy vesz az ember egy szőrmekabátot, amihez igaz, sok állatot kell elpusztítani, de minőségi termék és megéri. na, melyik értelmesebb? ne értsetek félre, én ellene vagyok a szőrmekabátoknak és egyebeknek. és amúgy moszkvában rohadt hideg van mindig, arról nem is beszélve, hogy tél van....
2012. december 19. 18:44
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
basszus lehet hogy mű ez nem lehet????))
2012. december 19. 18:45
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Ne szórakozzanak már! Tudják milyen hideg van Moszkvában?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.