Szexbábut kapott Miley Cyrus karácsonyra
2012. december 24. 22:36
SzisziRencsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 189551 offline |
Hát, vajon használni fogja??
2012. december 24. 22:39
Beteg...ez egyszerűen beteg. DE AKKOR IS EZ MILYEN MÁ??? Karácsonyra??? Valaki(k) tényleg nagyon beteg(ek)... mindegy az ő dolga
2012. december 24. 22:51
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline |
hat azert vicces h vkinek a szerettei ilyet adnak karacsonyra...amig nekem konyveket ruhakat meg ilyeneket addig neki sexbabat.....
2012. december 24. 22:59
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
De jó ajándék!!!!!!!!!!!!!!
2012. december 24. 23:09
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Nem éppen erre szàmít egy NORMÁLIS ember karàcsonykor. o.O
2012. december 24. 23:24
LittleWalker
a megszólást nem úgy értettem én h itt most ennél a cikknél, már nem ez az első h a nagyon aranyos barátai lepik meg érdekes ajándékkal, és azokra az esetekre értettem, mivel akk is miley jött ki rosszul
a megszólást nem úgy értettem én h itt most ennél a cikknél, már nem ez az első h a nagyon aranyos barátai lepik meg érdekes ajándékkal, és azokra az esetekre értettem, mivel akk is miley jött ki rosszul
2012. december 24. 23:33
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Én ezen csak nevetni tudok. Nem hiszem hogy nektek nincs olyan barátotok aki kicsit perverzebb a többinél, nem hiszem hogy már nektek nem fordult meg a fejetekben egy ilyen ajándék...Nem vagyok benne biztos, de ahogy a képet elnézem Miley is érti a poént. Ebbe semmi undorító nincs. Egyszerűen rá jött, hogy nem sokára férjhez megy, és még nem élvezte ki az életét. Ennyi. Azt csinál amit akar, és hogy ha netalántán olyat tesz amit nem kellett volna, majd saját maga megoldja és kész. Persze azért az a tortás incidens eléggé meghökkentő volt, de Ő tudja. Lehet hogy már nem kevés pia volt benne... Ezen mondom csak nevetni tudok
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.