Zayn Malik testvérét támadják a Twitterezők
2012. december 31. 20:10
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
erre már csak tényleg annyit lehet mondani, h valami borzasztó, az emberek meddig el nem mennek. én elsülyednék a helyyében, aki ezt írta. meg Safaa írta h undok, könyörgöm, ha ilyet terjesztenek róla, jogos, h undok! sőt, még fokozhatja
2013. január 01. 03:53
Fruzsina123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 188567 offline |
Szegény, elég szemetek
2013. január 01. 10:31
szegeny Safaa miert kell mindeig kitalalni vlamit?!
2013. január 01. 11:52
ezek a tweetelők -.-˝˝˝-sak.. :poop:-ik és kész.. ezeknek még levegő se kéne-.-˝
2013. január 01. 13:19
swiftiedirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 192252 offline |
Candy_attack total egyetertek.
2013. január 01. 13:31
Olyan gusztustalanok az ilyen emberek. Nem tudom mit ártott nekik szegény lány. Szánalmasak komolyan. -.-
2013. január 01. 14:06
Shiverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 151388 offline |
Ez UNDORÍTÓ....Addig oké hogy nem mindenki szereti a One Directiont, v Zayn-t de ettől függetlenül szerintem gusztustalan dolog egy 10 éves kis lányról el terjeszteni h rákos csak azért mert nem szeretik a bátyját.... -.-" Ráadásul még "örömtáncot" is lejt.... ez azért már mindennek a LEGALJA...!!!
2013. január 01. 19:46
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Nem szeretem a One Direction-t ,de még véletlenül sem jutna eszembe ilyen gonosz, undorító dolgot kitalálni a családjukról vagy bármelyik tagról.
2013. január 01. 20:39
Candy_attack-nak teljesen igaza van...valaki azt írta,hogy Magyarországon több ilyen ember van,mint külföldön és ezt valaki cáfolja azzal,hogy más országokban nagyobb a népességszám ezért több ott a bunkó ember,mint itt...hát sajnos az országok népességszáma nem befolyásolja a bunkó emberek számát...vegyük például a muszlim országokat ha most róluk esett szó...tuti,hogy nincs annyi bunkó pl. Pakisztánban mint itt...a muszlimok ugyanis nagyon nem tűrik az olyan viselkedést és beszédet amit mondjuk itt, és családcentrikusabbak is, mindenkit tisztelnek és tiszteletben tartják, ha az ember egy kicsit másabb mint ők, és szerintem a "kedves" tweettelő nem tudna leélni egy életet úgy hogy ezután muszlim legyen...huu! Szerintem,sőt biztos h nekem sem menne...szóval csak annyit,hogy akik vallást követnek,akármelyiket is, megtanulják,hogy tisztelni kell a másikat és nem ócsárolni,még, ha nem is van túlzottan oda érte...a muszlimok is így vannak nevelve...nem pont erről a családról van szó és nem pont ők a legjobb példák,hanem inkább egy szegény átlag család,ahol pl. van 10 gyerek és élnek max. egy 4 szobás házban,ami hát nem túl sok...és folytathatnám
De mi közel sem vagyunk ilyen békések és még nem csak a többi nemzetet még egymást se tudjuk elviselni...hát itt kiröhögik azt akinek vallása van...bár én nem vagyok az,de mégis katolikus suliba járok és el tudom viselni,és ahogy a régebbi filmekbe megmutatják néha,hogy mennyire szerényen élnek,hát le a kalappal,de komolyan...én ezeknek a kedves embereknek akik olyanok mint ez a kedves tweettelő feltenném a kérdést: Eltudná-e képzelni az életét gép nélkül?telefon nélkül?kocsi nélkül?egy lepukkant kis fehérre mázolt kisablakos szobában amiben van egy ágy meg talán egy komód és kész? Mert én nem igazán mondjuk gép meg kocsi nélkül elvagyok,de a telefonom sajnos nagyon hiányozna,túlságosan is. Ja,és facebook nélkül?meg a tweeter nélkül? Bár az nem tudom mire jó
Szóval az van,hogy sok jó ember kis helyen is elfér,de max. két magyar fér meg egymás mellett 3 már nem mert ilyenek vagyunk...meg hát szerintem már nem csak hallottam ezt a mondatot..." Magyarok vagyunk, tartsunk szét!"
De mi közel sem vagyunk ilyen békések és még nem csak a többi nemzetet még egymást se tudjuk elviselni...hát itt kiröhögik azt akinek vallása van...bár én nem vagyok az,de mégis katolikus suliba járok és el tudom viselni,és ahogy a régebbi filmekbe megmutatják néha,hogy mennyire szerényen élnek,hát le a kalappal,de komolyan...én ezeknek a kedves embereknek akik olyanok mint ez a kedves tweettelő feltenném a kérdést: Eltudná-e képzelni az életét gép nélkül?telefon nélkül?kocsi nélkül?egy lepukkant kis fehérre mázolt kisablakos szobában amiben van egy ágy meg talán egy komód és kész? Mert én nem igazán mondjuk gép meg kocsi nélkül elvagyok,de a telefonom sajnos nagyon hiányozna,túlságosan is. Ja,és facebook nélkül?meg a tweeter nélkül? Bár az nem tudom mire jó
Szóval az van,hogy sok jó ember kis helyen is elfér,de max. két magyar fér meg egymás mellett 3 már nem mert ilyenek vagyunk...meg hát szerintem már nem csak hallottam ezt a mondatot..." Magyarok vagyunk, tartsunk szét!"
2013. január 01. 20:42
Mi mindig is ilyen birkák maradunk amíg nem áll valaki a talpára
2013. január 01. 21:56
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
szánalom a köbön. mégis mit szólna az a twitterező,aki ilyen ocsmány dolgokat ír,ha mondjuk az ő anyukájáról,testvéréről,vagy barátjáról kelnének életre hasonló pletykák? vagy nem is...ha mondjuk egy szerette TÉNYLEG ebben a betegségben szenvedne? szerintem akkor nem híresztelne ilyet,és nem röhögne magában,hogy ő mekkora arc,és mennyire király,hogy egy ilyen hazugsággal megkeseríti a Malik család életét. akkor nem szórakozna egy ennyire komoly dologgal.
különben meg hogy jön ahhoz,hogy a muszlimokat bántsa? mi van a muszlimokkal? sötétebb a bőrük,oké,de nincs velük semmi baj! bántotta őt valaha is egy muszlim? mégis milyen okból kifolyólag ítéli el őket? gyűlölöm a rasszizmust.
és az sem túl szép tőle,hogy egy olyan embert nevez "retardált"-nak,akit hírből is alig ismeri. Mire fel az előítéletek?
különben meg hogy jön ahhoz,hogy a muszlimokat bántsa? mi van a muszlimokkal? sötétebb a bőrük,oké,de nincs velük semmi baj! bántotta őt valaha is egy muszlim? mégis milyen okból kifolyólag ítéli el őket? gyűlölöm a rasszizmust.
és az sem túl szép tőle,hogy egy olyan embert nevez "retardált"-nak,akit hírből is alig ismeri. Mire fel az előítéletek?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.