Zayn Malik testvérét támadják a Twitterezők
2012. december 29. 21:23
A rákkal hogy lehet viccelődni?! de most komolyan..az egyik legszörnyűbb betegség.. szégyelhetnék magukat akik ilyeneket terjesztenek!
2012. december 29. 21:32
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline |
Az a retardált aki ilyeneket írkál!!
2012. december 29. 21:35
Zendayaavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 175537 offline |
Szegény lány.Én sajnálom hogy ilyenekkel terrorizálják.Zaynnek igaza van,ne hagyják magukat és álljanak ki az igazukért!Attól,hogy Zayn híres,még nem jelenti azt,hogy őt ezek a dolgok nem érintik úgy mint a kishúgát.De Zayn is olyan ember mint a többi,csak sikeresebb,gazdagabb,és van és még lesz számtalan sikere az életben.A rákkal meg nem szabad viccelődni,mert ha tényleg az lenne neki akkor sem kellene olyat írni hogy most örömtáncot járok meg ilyesmi.És mi van ha belehal?Ki fogják plakátolni ötméteres betűkkel,hogy:"Hurrá!Zayn Malik húga meghalt!".Utálom az ilyen embereket.Egyetértetek velem?
2012. december 29. 21:39
" Retardált muszlim tesója" - Gratulálok annak aki ezt írta. Hogy tud valakit ilyen szóval illetni úgy hogy nem is ismeri ? Nem tudom hogy lehet néhány emberben ennyi rosszindulat. Ez a 'kedves' emberke pedig szégyellheti magát a viselkedéséért.
2012. december 29. 21:44
Idézet (TheDanush @ 2012.12.29. 21:04)
Igén képzeld van, de ez a hírnév rossz oldala és el kell fogadni, és ha egyszer regisztrált ezt felvállalta. Habár ez már tényleg nagyon durva, hogy egy 10 éves kislányról ilyet terjesztettek, csupán rosszindulatból!
Igen tényleg igazad van...de tudod,hogy mire jöttem rá.Hogy Magyarországon még ez is rosszabb,mint külföldön.Annyi ilyen szemét embert ismerek,hogy azt elmondani sem tudom.Cicusmicus8-al kezdeném...
De amúgy tényleg igazad van.
2012. december 29. 21:58
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Gratulálok ennek az ocsmány komment tulajdonosának..
" Retardált muszlim tesója" -akkor nem te vagy
" Retardált muszlim tesója" -akkor nem te vagy
2012. december 29. 22:01
Es most komolyan ilyen betegséggel viccelődnek?Komolyan hogy lehetnek ilyen emberek?Ráadásul egy rajongó?Fejbe kéne vágni az ilyeneket.
2012. december 29. 22:18
barmok
komolyan, hogy lehet viccet csinálni egy 10 éves gyerek betegségéből, ami még csak nem is igaz!? szánalmas... az emberek ezzel nem csak a kislányt, hanem a rákosokat is bántják. Aki ilyet bír posztolni, az megérdemli, hogy kitépjék a beleit, megfojtsák vele, majd átgázoljanak a hullán egy kamionnal!!! A posztoló megtalálta, a sztárok egyik legnagyobb gyenge pontját, a család. Szerintem egy embert leginkább családján keresztül lehet támadni.
komolyan, hogy lehet viccet csinálni egy 10 éves gyerek betegségéből, ami még csak nem is igaz!? szánalmas... az emberek ezzel nem csak a kislányt, hanem a rákosokat is bántják. Aki ilyet bír posztolni, az megérdemli, hogy kitépjék a beleit, megfojtsák vele, majd átgázoljanak a hullán egy kamionnal!!! A posztoló megtalálta, a sztárok egyik legnagyobb gyenge pontját, a család. Szerintem egy embert leginkább családján keresztül lehet támadni.
2012. december 29. 22:24
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet
Fanna9
Igen tényleg igazad van...de tudod,hogy mire jöttem rá.Hogy Magyarországon még ez is rosszabb,mint külföldön.Annyi ilyen szemét embert ismerek,hogy azt elmondani sem tudom.Cicusmicus8-al kezdeném...
Hát azért erre nem vennék mérget, hogy itt Magyarországon több ilyen ember van! Ugyanis ahol nagyobb a népesség száma, ott több a tuskó, érzéketlen ember! És örülök, hogy valamiben egyetértünk!
2012. december 29. 22:28
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline |
De ha szretik Zayn akkor miért bántják a húgát?
Ezzel ugyanúgy sőt mégjobban beletaposnak Zaynbe is!!
Georgie Tomlinson:
Aki ilyet bír posztolni, az megérdemli, hogy kitépjék a beleit, megfojtsák vele, majd átgázoljanak a hullán egy kamionnal!! -Ez durva.
Georgie Tomlinson:
Aki ilyet bír posztolni, az megérdemli, hogy kitépjék a beleit, megfojtsák vele, majd átgázoljanak a hullán egy kamionnal!! -Ez durva.
2012. december 29. 22:30
Ezek szerint a Tomlinson-gyerek bátyja se különb, mint az, aki a rákkal viccelődik. :S Mert persze, aki egy ilyen betegséggel szórakozik, megérdemelne pár atyai pofont, de azért ilyet se kéne kiírni :S
Idézet (Lili5512 @ 2012.12.29. 22:28)
De ha szretik Zayn akkor miért bántják a húgát?
Georgie Tomlinson:
Georgie Tomlinson:
2012. december 29. 22:32
Mi az h öröm táncot lejtek???!!! Hát idáig fajult az emberiség? Csak úgy lépten-nyomom mindenki azt mondja a másikról h rákos? Annak aki ezt kiposztolta, nagyon el kéne gondolkodnia h ha ő lenne rákos vajon minden szerette a képébe röhögne-e? Nagyon örülök, hogy valaki csak gondol egyet és kiírja twitterre h Zayn Malik húga leukémiás. Minek kell ez neki? Nem ér el vele semmit, csak annyit h a fél világ helyben kibelezné. Georgie Tomlinson teljes mértékben egyet értek, de azért nyugodj le!
2012. december 29. 22:51
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Már nem először hallottam ezt a hírt és akárhányszor meglátom avagy csak elolvasom felmegy bennem a pumpa! Hogy lehet valaki ennyire szívtelen hogy ilyet mer még csak ki írni is? Abba bele sem gondol/t hogy ez az adott személynek - jelen esetben Safaa - milyen érzés lehet? És ez akár a többi családtagjára is kihathat? Szánalom az ilyen ember!! -.-" Georgie Tomlinson: Teljesen egyetértek, de ez már kicsit durván hangzott.. :/ De valóban szánalom az ilyen ember, mint már oly sokan mondták! Előbb gondolkodni kellett volna aztán cselekedni, de a mai emberek...
2012. december 29. 22:55
boobearrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.26. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 192336 offline |
Retardált muszlim??? Nincs ennek a rasszista baromnak anyja???
Kíváncsi lennék, ha az ő testvérére, vagy akár rá mondanák azt, hogy leukémiás. Idiots, idiots everywhere. >_>
Kíváncsi lennék, ha az ő testvérére, vagy akár rá mondanák azt, hogy leukémiás. Idiots, idiots everywhere. >_>
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.