Zayn Malik testvérét támadják a Twitterezők
2012. december 29. 23:00
Ezt egy másik oldalon már olvastam. Tényleg undorító, hogy egy 10 éves kislányt piszkálnak. Elvetemült barmok !!
2012. december 29. 23:03
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline |
Ez egyszerűen gusztustalan, undorító és felháborító. Hogy lehet ilyennel szórakozni?! Mi lesz, ha ne adj isten, tényleg beteg lesz? Akkor meg majd gondolkodhat az a 'drágaság', hogy ezt ő kívánta neki. Egyszerűen szánalmas, hogy milyen emberek léteznek.
2012. december 29. 23:03
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline |
Most attól függetlenül, hogy nem szeretem a bandát, ezt még olvasni is fájdalmas volt!!! Minden egyes napjában azon a véleményen vagyok, hogy lejjebb már nem süllyedhet a világ, az emberek közti viszony, és persze maguk az emberek... DE ezt valami/valaki FOLYTON megcáfolja! Főleg egy 10 éves kislányra írni ilyet?! Annak az "embernek" nincs is szíve! Nem értem-értettem soha az ilyen személyeket, akik ilyesmire vagy még durvább dolgokra képesek!...
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. december 29. 23:11
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
A cikk láttán szó szerint ideges lettem. Nem vagyok 1D rajongó, de ez... undorító és felháborító. Miért kell bármelyik családtagját is a szájára vennie? És miért kell a rákkal viccelődni?! Aki tud bármit is a rákról, az tisztában van vele, hogy egy szörnyű betegség és egy normális, jóindulatú embernek eszébe sem jutna ilyesmivel szórakozni. A szánalmas itt már nagyon enyhe jelző. Egyszerűen gusztustalan.
2012. december 29. 23:14
Teljesen igaza, van.
ez már tényleg kur**a mocskosság, akkor legalább neki dumáljanak, ne a családjának.
főleg egy kislányról ilyet híresztelni.. jézusom. -.-
ez már tényleg kur**a mocskosság, akkor legalább neki dumáljanak, ne a családjának.
főleg egy kislányról ilyet híresztelni.. jézusom. -.-
2012. december 29. 23:38
Fuj de undorító emberek vannak,kérek egy zacskót! Nagyon sajnálom Safaat senki sem érdemli meg,hogy így beszéljenek róla.Undorodom az emberiség eme példányaitól.
2012. december 30. 00:04
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline |
a leukémiát senkinek nem kívánom, ezért nem mondom, hogy ezért a kijelentéséért ő legyen az. de azért ez durva volt.. gondolkodj már mielőtt írsz valamit!. imádom zayn, ezért az egész családját, és a barátnőjét és mindenkit körülötte. ne bántsátok. undoritó.!! Zayn♥
2012. december 30. 01:08
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
engem is idegesítene hogy a családomról ilyeneket beszélnek :\\ de a hírnév és egy híres ember családtagjának lenni ezzel is jár... sajnálom, de biztos túlteszi magát rajta :') kitartás ^^ <3
2012. december 30. 01:50
Egyszer már kifejtettem erről a véleményemet, de kifejtem ismét. ÓRIÁSI Directioner vagyok, de ha nem lennék az, akkor is undorítónak találnám! Egy 10 éves kislány, könyörgöm! Egyszerűen undorító. Már azon is kiakadok, ha a fiúkat bántják, de ha a barátnőjüket, vagy a családjukat.
2012. december 30. 02:18
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet
_ToTo_
És a testvére osztálytársának szüleinek bejárónőjének az ükunokájával mi van? Ők nem cölöbök?
És a testvére osztálytársának szüleinek bejárónőjének az ükunokájával mi van? Ők nem cölöbök?
Pontosan! Nem tudtam volna jobban kifejezni magam!
2012. december 30. 02:27
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Már eddig is elmentek? Jézusom...Az ilyeneknek kívánom, hogy ők maguk is legyenek rákosak! Lehet engem megkövezni, de én mindenkinek azt kívánom amin csak úgy röhög! Kíváncsi lennék akkor mit szólna a "drága". Amúgy meg nem mindegy neki, hogy muszlim-e vagy sem? A fajgyűlölés a másik kedvenc témám...Rühellem az ilyen érzéketlen embereket!
2012. december 30. 02:42
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Néha megállok és elgondolkozok azon, hogy MI BAJA VAN A VILÁGNAK??? Honnan jött ez a sok rosszakaratú és undok ember? Miért nem tud mindenki a saját dolgával foglalkozni. Hihetetlen, hogy egy tíz éves kislányt kezdtek el piszkálni, csak azért, mert van egy híres bátyja, aki valakinek nem tetszik. Ez gyerekes. Nem értem, hogy miért jó ez egyeseknek. És most nem csak Zaynről, a húgáról és ezekről a bizonyos gyűlölködőkről van szó, hanem minden fandomról és minden emberről. Sajnálom, hogy ilyen sok gonosz ember van.
2012. december 30. 08:57
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Fujj de utálom az ilyen beképzelt paraszt embereket akik hülyeséget elterjesztenek a twitteren! Szegény kislány
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.