Leszerződtetik Justin Bieber felfedezettjét
2012. december 30. 18:40
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline |
Jó a hangja írjátok be youtube ra. Csak egy kicsit furán énekel .
2012. december 30. 18:48
Jó hangja van,de elég beképzeltnek tűnik .. a sminkről is megvan a véleményem,de azt már leírtam a bemutatkozómban ...
2012. december 30. 19:35
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Hallatom már a csajt énekelni,de szerintem nincsen neki hűű milyen hangja...!
2012. december 30. 22:28
alexaa66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 185128 offline |
nekem nem igazán nyeret el a tetszésem, a hangja nem igazán hozzá való. Inkább egy felnőtt nőhöz tudnám elképzelni,így nagyon furcsa az egész. De lehet pont ezért tetszett Justinnak,majd meg látjuk mi lesz.
2012. december 31. 08:32
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
ennek a csajnak rohadt jó hangja van
2012. december 31. 08:42
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
De szerencses csajszi , igazi tehetseg ,megerdemli!!
2012. december 31. 08:55
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Rákerestem a kislányra a youtube-on. Nem kellett volna. Merő borzalom az egész jelenség. Elkényeztetett, ellenszenves, műmosolyú koravén kisliba, aki azt hiszi, hogy jól énekel. Rettenetes hangja van. Hangképzési technika nulla, torokból vagy orrból énekel, hamis és semmi egyedi nincs benne. Egy iskolai Ki mit tud?-on biztos nagy sikere van, de ha egy ilyennek lemezszerződést adnak, az már bőven mutatja, hol tart a mai sztárcsinálás. Bieber meg ismét bebizonyította, hogy sokat nem ért a zenéhez, vagy legalábbis a hallása nem éppen a legkifinomultabb.
2012. december 31. 09:43
Elég beképzelt egy teremtés, de szerintem ez már a képen is látszik. Olyan sok tehetséges fiatal van, de mindig az ilyen elkényeztetett libákat sztárolják. Justin sem ért sokat a zenéhez, mert hogy a lánynak jó hangja van, talán igaz, de semmi olyat nem látok benne, amitől annyira tehetséges lenne.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.