Leszerződtetik Justin Bieber felfedezettjét
2013. január 01. 16:22
LuCa998899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 191164 offline |
akik azt mondják, h 13 évesen nem kéne még sztárnak lennie, nézzék meg, honnan emelkedett Miley Cyrus, Selena Gome stb. És nézzék meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=aeWEUc-MBt8
2013. január 01. 16:29
LuCa998899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 191164 offline |
És a mai világban, szerintem egyáltalán nem furcsa, ha ki van sminkelve... Én ismerek olyat, aki 13 évesen jóval durvább dolgokba keveredik, mint egy kis smink.. lehet, hogy még csak ennyi idős, és tényleg az iskolában a helye, mint minden más tininek, de nem ő akarta, hogy így legyen, hogy JB észrevegye a twitteren, hogy szerződést kössenek vele.
2013. január 01. 18:10
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3081 Azonosító: 143593 offline |
Igza van itt mind a két tábornak, annak is aki azt mondja hogy korai, meg annak is aki azt mondja hogy nem. Annyi tényleg igaz hogy Selena, Demi és Miley is ilyen idős korban kezdte el, és meg lehet nézni hogy meddig jutottak, bár ők azért tényleg tehetséges lánykák.
2013. január 01. 19:19
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
megnéztem pár videóját és tök jó a hangja:D lehet majd le is töltöm pár számát :") rendes justintól amit érte tett, és nem korai, akinek van tehetsége az had mutassa meg :PPP ez kicsit olyan mint usher és jb, csak a csaj szerintem jobb mint justin
2013. január 01. 22:06
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
egy videója alapján jó hangja van,tehetséges, és szép is. e kettő miatt tuti befutó a kiscsaj.
más kérdés,hogy nekem egyáltalán nem szimpatikus,de nem is kell annak lennie,hiszen e nélkül is válhat belőle tinisztár.
más kérdés,hogy nekem egyáltalán nem szimpatikus,de nem is kell annak lennie,hiszen e nélkül is válhat belőle tinisztár.
2013. január 01. 23:41
szinoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 175259 offline |
Nézzétek már ezt a videót róla:http://www.youtube.com/watch?v=COhrE0aW_tk
Lehet hogy jó hangja van bár hallottam már jobbat. De nagyon beképzelt lehet én nem tenném így a fejem ha még a szöveget sem tudom. És mondhatjátok hogy csak féltékenykedek de nem. Inkább csak az zavar hogy vannak nála sokkal jobbak is és azok legalább nem teszik a fejüket. Ennyire nem kellene imádni csak mert Justin szerint jó. És szerintem legyen mindenkinek saját véleménye.
Lehet hogy jó hangja van bár hallottam már jobbat. De nagyon beképzelt lehet én nem tenném így a fejem ha még a szöveget sem tudom. És mondhatjátok hogy csak féltékenykedek de nem. Inkább csak az zavar hogy vannak nála sokkal jobbak is és azok legalább nem teszik a fejüket. Ennyire nem kellene imádni csak mert Justin szerint jó. És szerintem legyen mindenkinek saját véleménye.
2013. január 02. 08:12
Egy videó alapján szerintem jó hangja van, majd meglátjuk mi lesz belőle.
2013. január 02. 13:23
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Még egy fiatal, felfedezett "sztár".
2013. január 02. 15:55
Na, még egy Justina Bíbőr Ha Justin fedezte fel, biztosan nem lehet vmi jó a csaj
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.