Leszerződtetik Justin Bieber felfedezettjét
2013. január 02. 17:38
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Megnéztem az egyik videóját és eléggé beképzeltnek tűnik...Meg a kommentekben se azt láttam, mintha annyira szeretnék Őt.
2013. január 02. 18:22
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline |
Komolyan énekel. Szerintem szép hangja van, megnéztem pár videóját...az tény, hogy nagyképűnek tűnik, de akkor is jó! Csak a féltékenység beszél belőletek. :s
2013. január 02. 19:02
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Csak azért mert Bieber fedezte fel. Ennél a lánynál, Justin sokkal jobb.
2013. január 02. 20:36
SmileEndCallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 191805 offline |
Most néztem meg a kislány egyik videoját , nincs rossz hangja . De nem tom Justin mit akar itt embereket sztárokká tenni , amikor már egy csomoszor kijelentette , hogy milyen nehéz a szakma , és hogy néha ő se bírja . Akkor ez a 13 éves kislány hogy fogja birni ???
2013. január 02. 21:26
jó hangja van a csajnak:) csak hát fiatal ehhez de majd kiderül,hogy bírja....
2013. január 02. 23:43
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Háát jóó neki:)
2013. január 03. 20:30
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
13-éves?????? hátnrmugynézki és ténylegmuszályilyen hamar kariert épiteni hallotam a hangját szép de párévmulva is ilyen lessz
2013. január 04. 18:21
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline |
Meghallgattam a youtube-on,tényleg nagyon klassz hangja van,de 13 évesen nem kéne nagy karriert építenie,mert még fiatal,max. hobbinak.doridella,én is egyetértek!
2013. január 04. 20:29
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
MI AZ ISTENNEK kell 13-14-15-16 éves kisgyerekekből sztárt csinálni???!!!
Se hangilag nem forrtak ki még rendesen, sem élettapasztalatuk sincs még, amit átvihetnének a dalaikba, így rohadtul nem lesznek hitelesek. Azt meg sem merem kockáztatni, hogy maguknak írják a számaikat, mert ahhoz sincs eszük.
A Disney kezdte el ezt a baromságot, így olyan nullákat kaptunk a nyakunkba, mint a Jonas Brothers meg Szalonna Gomez, ezen kívül ha még Taylor Swift és Justin Bieber nem lett volna elég nagy csapás, még a Carly "Raj" Jepsen-t is be kellett futtatni...
Ezek sosem fognak sokáig fennmaradni, csak egyszerű tucatsztárok önálló stílus nélkül, a menedzsmentjük által ugráltat bábuk, nem pedig művészek. Feleslegesek...
Se hangilag nem forrtak ki még rendesen, sem élettapasztalatuk sincs még, amit átvihetnének a dalaikba, így rohadtul nem lesznek hitelesek. Azt meg sem merem kockáztatni, hogy maguknak írják a számaikat, mert ahhoz sincs eszük.
A Disney kezdte el ezt a baromságot, így olyan nullákat kaptunk a nyakunkba, mint a Jonas Brothers meg Szalonna Gomez, ezen kívül ha még Taylor Swift és Justin Bieber nem lett volna elég nagy csapás, még a Carly "Raj" Jepsen-t is be kellett futtatni...
Ezek sosem fognak sokáig fennmaradni, csak egyszerű tucatsztárok önálló stílus nélkül, a menedzsmentjük által ugráltat bábuk, nem pedig művészek. Feleslegesek...
2013. január 05. 16:32
Idézet (Candy_attack @ 2013.01.04. 20:29)
MI AZ ISTENNEK kell 13-14-15-16 éves kisgyerekekből sztárt csinálni???!!!
...
...
Szerintem is felesleges, de ma már bárki lehet 'híres', tehetség nélkül is.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.