Zayn Malik teljesen odavan Perrie-ért
2013. január 03. 16:24
Bár egyiküket sem szeretem túlzottan, aranyosak együtt.
2013. január 03. 17:44
Idézet (Leah097 @ 2013.01.02. 15:05)
Az említett képeken is gyönyörű, bár bevallom, tényleg nem a legjobb minőség, gondolom direkt ezeket illesztetted be. De például itt van ez a kép, erre pedig nekem senki ne mondja azt, hogy nem szép, mert talán agyvérzést is kapok. Persze igen, igazad van, ízlések és pofonok, de akármennyire nem szeretem Perrie-t nem mondanám rá, hogy boszorkány, mert ez távolról sem igaz. Egyébként én soha nem tartottam félelmetesnek, sőt, a mosolyát is imádom. Mindenesetre még mindig szebb Szalonnánál. Erről csak ennyit. Már többször olvastam, hogy egyesek azt állították, hogy Perrie Zayn hátán próbálja híresebbé tenni a bandát, ami egy óriási baromság. Ahogyan itsmedemz is mondta, okkal nyerték meg az X Factort, mégpedig azért mert mind a négy lány roppant tehetséges, és ha már itt tartunk akkor leírnám, hogy véleményem szerint Perrie-nek van a legjobb hangja, tiszta és erőteljes. Valamiért mindig kiráz a hideg amikor meghallom, bár lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, de nem igazán tud izgatni. Mellesleg nem hiszem, hogy kihasználná Zayn-t, ezt is egy hülyeségnek tartom. Egyébként én örülök, hogy nem rib@ncoztad le, mivel egyáltalán nem érdemelte ki ezt a jelzőt, semmi olyat nem tett amiért ezt mondhatnák rá az emberek, de tényleg, hogy ha felmész mondjuk a Twitterre vagy egy 1D-s fórumra akkor láthatod, hogy egyesek még mindig azon vannak kiakadva, hogy Zaynnel jár, illetve még mindig sok utálkozó üzeneteket kap. Csak ennyit szerettem volna, vitatkozni nem akarok, egyszerűen csak rosszul esik, hogy a legnagyobb kedvencemről ezt meg azt mondanak.
1 felhasználónak tetszik:
itsmedemz
2013. január 03. 20:49
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline |
Remélem, hogy ezúttal senkinek nincs kifogása, vagy egyéb irigységi kirohanása a pár ellen. Először nekem sem volt szimpatikus Perrie, de csak, ismétlem CSAK azért, mert ez volt az első kép, amit róla láttam. Utána rögtön megváltozott róla a véleményem. Szerintem nagyon is szép, és a legteljesebb mértékben összeillenek Zaynnel. És akkor is ez lenne a véleményem, ha se a One Directiont, se a Little Mixet nem szeretném.
2013. január 03. 23:23
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (PinkBarbie @ 2013.01.01. 00:47)
Perrie: szőke
Zayn: sötétbarna
Perrie: Fehérbőrű
Zayn: kreolbőrű
Perrie: kék szem
Zayn: barna szem..tehát NEM illenek össze!
És a külsőnek mégis mi köze van ahhoz, hogy összeillenek-e?
1 felhasználónak tetszik:
Blaze
2013. január 04. 10:10
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
tőlem furin hangzik [mert iszonyú féltékeny vagyok ] de szerintem teljesen összeillenek de mondjuk Zayn t nem tudnám másik lánnyal elképzelni de ha ő boldog én is az vagyok!
2013. január 04. 18:38
viviiii12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 193254 offline |
PinkBarbie írta:
Forrás: http://starity.hu/magazin/34181-zayn-malik-teljesen-odavan-perrie-ert/#ixzz2H1tTdrVu
Forrás: http://starity.hu/magazin/34181-zayn-malik-teljesen-odavan-perrie-ert/#ixzz2H1tTdrVu
2013. január 04. 19:28
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline |
Nagyon aranyosak együtt! Örülök,hogy egymásra találtak. Nekem Perrie nagyon szimpatikus. Ja,és ÖSSZEILLENEK! Ha nem illenének össze,már rég szakítottak volna.Gondoljatok bele!
2013. január 05. 00:42
Nem a kinézet a lényeg hanem az hogy szeretik egymást
2013. január 05. 10:19
kambogi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 153395 offline |
Szerintem nagyon jól mutatnak együtt, és Perrie egyáltalán nem ronda! Vannak róla rossz képek, de attól még nem ronda...Nem vagyok oda egyikükért sem, de megérdemlik a boldogságot.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.