Zayn Malik teljesen odavan Perrie-ért
2013. január 05. 16:38
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline |
Rohadt kedves barátnők, mondhatom... így kitálalni! Jó, ez nem volt durva, de akkor is, mit nyilatkoznak itt más kapcsolatáról?! Szánalmak, jobb dolguk sincs, mint hülyeségeket beszélni! Majd meglátjuk mi lesz ebből a fene nagy love-ból egy év múlva... -.-"
2013. január 05. 16:42
"Perrie: szőke
Zayn: sötétbarna
Perrie: Fehérbőrű
Zayn: kreolbőrű
Perrie: kék szem
Zayn: barna szem..tehát NEM illenek össze!"
Ez egy nagy baromság, úgy ahogy van. Semmi köze a külsőnek ahoz hogy összeillenek-e vagy sem, de ha már itt tartunk, az ellentétek vonzzák egymást.
Zayn: sötétbarna
Perrie: Fehérbőrű
Zayn: kreolbőrű
Perrie: kék szem
Zayn: barna szem..tehát NEM illenek össze!"
Ez egy nagy baromság, úgy ahogy van. Semmi köze a külsőnek ahoz hogy összeillenek-e vagy sem, de ha már itt tartunk, az ellentétek vonzzák egymást.
2013. január 05. 16:48
Zayn Malik.. Love..új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 186057 offline |
Istenem meghalok a féltékenységtől.. Ha nekem lenne egy olyan pasim mint Zayn.. minden mp-ben vele lennék..
2013. január 05. 16:49
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline |
Szerintem Perrie egyáltalán nem szép, és ezt nem féltékenységből mondom. Nem utálom a One Direction-t, vannak számaik, amelyeket kifejezetten szeretek, de ezek a fene nagy, idegesítő Directionerek teljesen visszataszítóak, és a bandát is megutálom lassan-lassan miattuk, (Na jó, itt még nem tartok.) és ehhez hozzájönnek még az idegesítő, nyálas, csöpögős 1D fanfiction blogok, na azoktól egyenesen hányok!! Na, de hol is tartottam? Ja igen, Perrie-nél. Szóval, mint mondtam nem szeretem annyira a 1D-t, hogy féltékeny legyek rá, ezért nem rosszmájúságból mondom, de tényleg nem szép. Az utcán szebb lányok jönnek veled szembe, ha kinyitod a szemed. Nem azt mondom, hogy csúnya, de a fogai mintha összevesztek volna, és a mosolya ijesztő. Kedves Blaze, ha azt hiszed, hogy azon a fotón SZÉP, akkor nagyon nem egyezik az ízlésünk (bár végső soron ez teljesen mindegy.) Azok a műszempillák!!! Teljesen egyértelmű, hogy azért festi magát agyon, mert nem szép, erről ennyit. -.-" (Ja, és lehet támadni, de a véleményem nem fog változni. Ennyi).
2013. január 05. 17:13
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
Szerintem Perrie egyáltalán nem szép, és ezt nem féltékenységből mondom. Nem utálom a One Direction-t, vannak számaik, amelyeket kifejezetten szeretek, de ezek a fene nagy, idegesítő Directionerek teljesen visszataszítóak, és a bandát is megutálom lassan-lassan miattuk, (Na jó, itt még nem tartok.) és ehhez hozzájönnek még az idegesítő, nyálas, csöpögős 1D fanfiction blogok, na azoktól egyenesen hányok!! Na, de hol is tartottam? Ja igen, Perrie-nél. Szóval, mint mondtam nem szeretem annyira a 1D-t, hogy féltékeny legyek rá, ezért nem rosszmájúságból mondom, de tényleg nem szép. Az utcán szebb lányok jönnek veled szembe, ha kinyitod a szemed. Nem azt mondom, hogy csúnya, de a fogai mintha összevesztek volna, és a mosolya ijesztő. Kedves Blaze, ha azt hiszed, hogy azon a fotón SZÉP, akkor nagyon nem egyezik az ízlésünk (bár végső soron ez teljesen mindegy.) Azok a műszempillák!!! Teljesen egyértelmű, hogy azért festi magát agyon, mert nem szép, erről ennyit. -.-" (Ja, és lehet támadni, de a véleményem nem fog változni.Enyi).
Forrás: http://starity.hu/magazin/34181-zayn-malik-teljesen-odavan-perrie-ert/#ixzz2H7NP53KQ
ÉN IS ÍGY VAGYOK VELE SZERETEM AZ 1D DE UTÁLOM A LITTLE MIXET NAGYON BÉNÁK VAGYIS NEKEM SZERINTEM EGYÁTTALÁN NEM ILLENEK ÖSSZE EGYÁTALÁN ÉS NEM FÉLTÉKEGYSÉGBŐL MONDOM MERT AZ 1D-NEK CSAK A ZENÉJIT SZERETEM A FIÚKAT NEM!!!))):)))
Forrás: http://starity.hu/magazin/34181-zayn-malik-teljesen-odavan-perrie-ert/#ixzz2H7NP53KQ
ÉN IS ÍGY VAGYOK VELE SZERETEM AZ 1D DE UTÁLOM A LITTLE MIXET NAGYON BÉNÁK VAGYIS NEKEM SZERINTEM EGYÁTTALÁN NEM ILLENEK ÖSSZE EGYÁTALÁN ÉS NEM FÉLTÉKEGYSÉGBŐL MONDOM MERT AZ 1D-NEK CSAK A ZENÉJIT SZERETEM A FIÚKAT NEM!!!))):)))
2013. január 05. 17:16
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
HA ÉN FIÚ LENNÉK NEM IS NÉZNNÉK RÁ FÚÚÚÚJJJJJ!!!(((
2013. január 05. 19:35
Én nagyon bírom Perrie-t, normális kis csaj. Jó mondjuk nem tudom hány tonna alapozó van rajta, de nem érdekel, mert remek énekesnő. Zayn egy nagyon aranyos srác. Még is úgy gondolom, hogy nem illenek össze. Sajnálom..
2013. január 06. 15:29
Az elején nem nagyon bírtam őket együtt, de az idő múlásával rájöttem hogy nagyon édesek együtt.
2013. január 06. 16:40
felikeh002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.17. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 186177 offline |
én is rá jöttem de én csak Zaynt szeretem
2013. január 06. 17:32
niky cicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 192776 offline |
én zaynt szeretem nem perrit és 100000000 éves !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na sziasztok és puszilak zaynom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 06. 19:01
Berniiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 157252 offline |
fruzsikaaaah ! látszik matekból nem vagy jó.. de én meg mondom neked, hány éves!
rendben? tudod.. 1993-hoz hogy 2013 legyen mennyi kell? vagy lehet kivonni is! 2012-ból kivonod a 1993-t és jéé! csoda történt! kijött az eredmény!
20 éves ._____________________.
rendben? tudod.. 1993-hoz hogy 2013 legyen mennyi kell? vagy lehet kivonni is! 2012-ból kivonod a 1993-t és jéé! csoda történt! kijött az eredmény!
20 éves ._____________________.
2013. január 07. 15:12
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Perrie-t kevésbé ismerem nem sokat tudok róla ,mondjuk Zayn-ről se tudok sokat ,de hát ő meg a bandája folyik a csapból is úgyhogy valamennyire ismerem ,de amúgy nem nagyon tudok mit hozzáfűzni ehhez a cikkhez...Élvezzék ,hogy ott vannak egymásnak!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.