Zayn Malik teljesen odavan Perrie-ért
2012. december 31. 18:30
Most márén is szeretem Perriet..Jófej!! És nagyon szerencsés!
2012. december 31. 18:33
elhitted... gyűlölöm Perriet !! Az egész érdek kapcsolat !
2012. december 31. 18:33
hát... Akkor Perrie nem lesz az enyém, de örülök, hogy boldogok (Y)
2012. december 31. 18:41
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Perrie jobbat érdemelne...sokkal. De ha ő boldog akkor felőlem, csak az a baj hogy nagy valószínűséggel bukta lenne az egész. Fiatalok még ehhez.
2012. december 31. 18:46
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Zayn tényleg rendes fiú. Irigy vagyok Perrie-re. Nekem is kéne egy ilyen pasi, mint Zayn!
2012. december 31. 18:49
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nekem még mindig úgy tűnik, hogy Perrie azért jött össze Zayn-nel mert most nagyon híresek és gazdagok. Annyi kommentet olvastam a youtube-on, hogy a Little Mix-et nagyon sokan a 1D-n keresztül ismerték meg.
Oké, hogy ők nyerték a tavalyi X-faktort, de max. Angliában ismerték őket sokan, most meg világhírűek lettek. Remélem nem használja ki Zaynt. Szeretem a Little Mix-et de Perrie még mindig az utolsó helyen áll nálam, valahogy nem szimpatikus. :S
Oké, hogy ők nyerték a tavalyi X-faktort, de max. Angliában ismerték őket sokan, most meg világhírűek lettek. Remélem nem használja ki Zaynt. Szeretem a Little Mix-et de Perrie még mindig az utolsó helyen áll nálam, valahogy nem szimpatikus. :S
2012. december 31. 18:49
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Annyira megható, istenem, sírok.. Amúgy mi a biztosíték arra, h Jessy és Jade nem azért mondták ezt, mert ezt kellett mondaniuk?
2012. december 31. 18:54
Tulajdonképpen úgy vagyok én ezzel a kapcsolattal, hogy Zayn-től és a további 4 társától a falat kaparom, Perrie-t viszont tehetségileg elismerem, mint a Little Mix énekesnőjét...de így együtt..hm..nem nagyon szimpatizálok velük. A házasságot meg még legalább 100x gondolják át, teljesen felesleges, értelmetlen, és gyors - hisz ha jól tudom, az EgyDé és a Mix is idén lettek híresek -, magánélet, nagy boldogság, rajongók, karrier nem fér össze.
2012. december 31. 19:12
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Zayn tényleg egy főnyeremény. rendes, kedves, tehetséges, jól néz ki( de nem ő a kedvencem) és minden jót elmondok róla.
2012. december 31. 19:17
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Én kedvelem Perrie-t,és Zayn-el sincs bajom,így örülök,hogy jól elvannak egymással.Szerintem meg csak nem olyan megfontolatlanok,hogy összeházasodnának,főleg így a karrierjük csúcspontján,érteném itt inkább Zayn-t.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.