Zayn Malik teljesen odavan Perrie-ért
2012. december 31. 19:22
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Szerintem összeillenek!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. december 31. 19:27
Jaj de nagyon várom a következő hozzászólásokat. Egyébként már elég unalmas, hogy egyesek még mindig azon vannak kiakadva, hogy ők ketten együtt vannak. Az meg csak még jobb, hogy még mindig lerib@ncozzák emiatt Perrie-t, de kérdem én, mit tett ő, amiért ezt a jelzőt kapta? Semmit. Egyszerűen csak boldog, és nekem tényleg ne mondja meg senki, hogy ez olyan nagy baj lenne. Már milliószor leírtam azt, hogy ők ketten boldogok együtt, szeretik egymást, és egyszerűen csak rájuk kell nézni, és elolvad az ember. Annyira összeillenek, nem viccelek, őket még az Isten is egymásnak teremtette. Nekem mindig is a Zerrie páros lesz az egyik kedvencem. A pattogó 'Directionereknek' meg csak annyit üzennék, hogy vegyék figyelembe a kedvencüket, és támogassák. Meg nyugodjanak le, úgy mindenkit boldogabbá tesznek.
Ó, és a cikk írójának üzenem, hogy az nem Jessy, hanem Jesy.
Ó, és a cikk írójának üzenem, hogy az nem Jessy, hanem Jesy.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2012. december 31. 19:29
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline |
hát szerintem nem kellett volna erről beszélniük egyrészt mert semmi közük hozzá mèg akkor sem ha tudják másrészt pedig igy csak jobban fogjak utálni a Zayn fanok szegény Perriet....
2012. december 31. 19:31
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
Gratulálok nekik!! )
2012. december 31. 19:37
nekem valahogy Perrie sosem volt szimpi, néha csak a képeken a műmosolyt látom. de viszont örülök hogy szeretik egymást. Zayn és Perrie összeillenek. aranyosak együtt, semmi bajom a csajjal, csak furi:) we <3 Zerrie;)
2012. december 31. 19:40
Fanna9!
Ha azért megutálnád őket, mert ez a két kis tizenéves összeházasodik, akkor tényleg elmondhatod magadról, hogy valódi rajongó vagy!
Amúgy ez miért hír? :S Ez most kb olyan, mintha a haverok reklámoznák a nagy szerelmüket :/ Perrie számomra is elég antipatikus... :/ És nem vagyok 1D rajongó!
Ha azért megutálnád őket, mert ez a két kis tizenéves összeházasodik, akkor tényleg elmondhatod magadról, hogy valódi rajongó vagy!
Amúgy ez miért hír? :S Ez most kb olyan, mintha a haverok reklámoznák a nagy szerelmüket :/ Perrie számomra is elég antipatikus... :/ És nem vagyok 1D rajongó!
2012. december 31. 19:45
Boldogok együtt, szeretik egymást, ok. De minek róla cikk??? Majd akkor legyen, ha szakítottak. Remélem nem történik meg egyhamar, sőt...
2012. december 31. 19:56
Csengi19990609új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 191723 offline |
és ez miért olyannagy szám? HÁT PERSZEE HOGY SZERETIK EGYMÁST *-*♥
2012. december 31. 20:05
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Valóban nagyon aranyosak együtt,és ők az egyik kedvenc sztár párom,de erről minek cikk?
2012. december 31. 20:06
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
hát ez nem árt ha együtt járnak! :'D
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.