Hogy lehet az, hogy Zayn barátnőjét kedvelitek, még Taylorról a legtöbben negatív véleménnyel vagytok? Nem értem
Amúgy szép pár, ha valóban ennyire szeretik egymást akkor sok boldogságot nekik!
Zayn Malik teljesen odavan Perrie-ért
2013. január 01. 12:46
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
2013. január 01. 12:51
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline |
Szurkolok nekik! Nagyon aranyosak így együtt... maradjon sokáig Zerrie ♥
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
2013. január 01. 13:16
Zayn nem igazán mondható "kedvencemnek" sőt... Viszont Perrie-t nagyon szeretem, így örülök neki, hogy ilyen boldogok és hogy van valakije, aki tényleg ennyire szereti.
2013. január 01. 13:40
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Majd kiderül,hogy meddig tart a nagy románc...!
2013. január 01. 13:40
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline |
régebben nem bírtam Perrie-t, de mostmár nagyon megszerettem.:') de azért a házasság kicsit korai lenne, de remélem, hogy sokáig együtt lesznek. :'))
Lucky5
2013. január 01. 13:55
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Csak én kapok már agyvérzést? Hótra nem érdekel, hogy zéjn szerelmes piribe. Egészségükre, hogy teljes mértékben odavannak egymásért, de rólam miért nem lehet cikket írni? Én három éve vagyok együtt a párommal, egy éve a menyasszonya vagyok - én nem érdemelnék jobban cikket, mint ezek a képződmények?
Tököm ki van, hogy mindig valamelyik vándís majmocska magánélete van porondon. Nektek nem mindegy, hogy a szabadidejében kivel kufircolgat? Pont ez azaz információ, amire 2013.01.01-én szükségem van, sőt másodikára virradóan kegyetlenül jól fogok aludni, hogy ezt tudom. Komolyan mondom, ez már kész rieliti só. Bazze, folyamatos helyzet jelentgetések, felesleges is televíziót néznem már. Unom már, hogy mindenhol ezek ömlenek a pofázmányomba.
Csak, hogy a topikhoz is szóljak: egészségükre, a továbbiakban pirike és zéjn is mellőzhetné a médiát, mert már hányingert kapok.
Tököm ki van, hogy mindig valamelyik vándís majmocska magánélete van porondon. Nektek nem mindegy, hogy a szabadidejében kivel kufircolgat? Pont ez azaz információ, amire 2013.01.01-én szükségem van, sőt másodikára virradóan kegyetlenül jól fogok aludni, hogy ezt tudom. Komolyan mondom, ez már kész rieliti só. Bazze, folyamatos helyzet jelentgetések, felesleges is televíziót néznem már. Unom már, hogy mindenhol ezek ömlenek a pofázmányomba.
Csak, hogy a topikhoz is szóljak: egészségükre, a továbbiakban pirike és zéjn is mellőzhetné a médiát, mert már hányingert kapok.
2013. január 01. 14:21
GangamStyleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 192543 offline |
szerintem összeilenek,látszik hogy mennyire szeretik egymást..!!
Lucky5
2013. január 01. 14:40
idiots_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 187705 offline |
annyira aranyosak együtt*-* imádom őket^^ Zerrie<3
Lucky5
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.