Kim Kardashian: „Nincsenek reggeli rosszulléteim”
2013. január 02. 17:59
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
ne szidjuk már ezt a családot oo" elég lesz, gratula a babához biztos aranyos lesz:D
2013. január 02. 18:49
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Hát, nem mindenkinek van, szóval nem nagy bejelentés. xdd
2013. január 02. 19:05
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Gratulálok nekik! majd kiderül,hogy milyen nemű lesz,de nem létfontosságú hanem,hogy egészséges legyen!
2013. január 02. 19:15
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (SsciorLuv @ 2013.01.02. 15:39)
Haha..annyira jó,hogy elvileg a 12.hét a legkritikusabb és mindenki(aki sztár)akkor azt mondja jólvan,aki pedig civil a legramatyabbúl!Hogyis van ez?
Na mindegy...én is várom a babaruhákat
Na mindegy...én is várom a babaruhákat
Már, akinek egyébként. Valóban nem attól függ, hogy az illető sztár vagy sem. Rengeteg olyan civil ember beszámolóját olvastam, illetve történetét hallottam, hogy nem volt sem kívánós, sőt még reggeli rosszullétei sem voltak, hanem csak onnan vette észre, hogy a havi menstruációs ciklusa elmaradt. Egy irdatlan nagy baromság az, hogy mindenki végig hányja a terhességet. Az egyik ismerősöm ilyen volt - nap hosszat, a kilenc hónapban ötöt kapásból reggeltől estig végig hányt, de, ha engem kérdeztek, ez már pszichotikusan ment.
A reggeli rosszullétet - mint nemrég megtudtam - el lehet azzal kerülni, ha a kismama rögtön felkelés után eszik egy pár falatot. Ugyanis az éjszaka folyamán alvás alatt megemelkedik megemelkedik az ösztrogén, ami reggel émelygéshez, hányingerhez illetve hányáshoz vezethet.
A topikhoz meg csupán annyit szólnék, hogy Misz Barbi és Misztör Bunkó, tartsák meg mindezt saját maguknak, és talán akkor adjanak hírt a médiának, ha sikerült azt a szerencsétlen gyermeket a világra hozni. Egyébiránt irritáló és idegesítő, hogy ilyen jelentéktelen dolgokkal akarnak a címlapon virítani. Persze, a gyermekvállalás és az áldott állapot egy csodálatos dolog, de ilyen szinten kihasználni és visszaélni vele... Már most előre sajnálom azt a gyereket.
2013. január 02. 20:21
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Nem mindeki van rosszul a terhessége alatt, sőt valaki épp akkor a legboldogabb. Sok örömet kívánok nekik, csak az a fontos, hogy egészséges legyen, bár szerintem egy lány jobban illene hozzájuk!
2013. január 02. 23:13
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Úgy làtszik a tavalyi év végére mindenki terhes lett
2013. január 03. 10:08
Nem tudom, miért sajnáljátok ezt a babát. Igaz, hogy Kim ( és Kanye ) nem az intelligenciájáról, visszafogottságáról vagy a felelősségeljes viselkedéséről híres, de biztos szeretni fogják a gyereket. Sokkal jobban jár, mintha alkesz szülőkhöz kerülne egy romladozó viskóba.
Amúgy kárdásiánéknál gyakori most a gyerekvállalás. Előbb penelope disick, meg ugye van másik három unoka, most már ötre nőtt a csapat, lassan alapíthatnak egy focicsapatot.
Amúgy kárdásiánéknál gyakori most a gyerekvállalás. Előbb penelope disick, meg ugye van másik három unoka, most már ötre nőtt a csapat, lassan alapíthatnak egy focicsapatot.
2013. január 03. 13:14
Most a sajtó arról szól,hogy sztárbabák születtek-születnek.
2013. január 03. 16:26
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Kim Kardashian: „Nincsenek reggeli rosszulléteim”
Nekem viszont vannak, főleg amikor róla vagy a semmirekellő családjáról szóló hírek fogadnak a főoldalon
Nekem viszont vannak, főleg amikor róla vagy a semmirekellő családjáról szóló hírek fogadnak a főoldalon
2013. január 03. 18:17
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
ToTo milyen igaz velem is ez szokott lenni :'DD
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.