Jobban tette volna, ha ő is bulizik, nem pedig Bíbörkét üldözi.
R.I.P.
Meghalt a Justin Biebert üldöző lesifotós
2013. január 04. 18:24
chocolate.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 193235 offline |
2013. január 04. 18:28
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
magára vessen vagyis már nem tud, de gondolhatott volna arra hogy nem megy egy forgalmas útra csak egy sokat érő fotó miatt amit máskor is készíthetne... különben meg aki elmegy paparazzinak az néha gondolkodhatna is, mert vannak akik értenek hozzá de ez pl. nagyon nem volt logikus :'D lehet elvonta minden figyelmét hogy legalább egy képet szeretett volna csinálni jb-ről de akkor is ember azért agya lehetett volna... azért részvétem a családnak, habár semmire nem mennek vele... amelyik fotó justinnal kezd nem jár jól akarva akaratlanul is de történik vele valami x'))
2013. január 04. 21:46
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Így jár az aki, b*zikat üldöz..(bocsánat ha kell visszaszívom, de ezt most muszáj volt )
2013. január 04. 21:53
selenago 2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 193166 offline |
Egyet értek Ayame.01
2013. január 04. 22:38
Nem bántottál meg Beyla...ja,amúgy azt én is rühellem amikor az ember megy az úton és közben a fülhallgató a fülében és közben telefonozik, és ilyenkor se kép,se hang a külvilág felé...„Bírom”,mikor mindenki most is azzal jön, hogy a sofőrök állandóan csak telefonoznak meg sminkelik magukat még út közben is, de azt nem veszik észre, mikor a kis hülyegyerekek mennek az út közepén-mikor van járda is- és telefonba bújva semmire se figyelnek...hát egyszer-nem rég- mentem egy haverommal haza suliból én megyek a járdán ő meg nem képes két lépésnél többet tenni hogy a járdán mennyen inkább megy ő is az út közepén heccettel a fülében telefonozva-szóval nála is alig van éberség-. Éppen albumot váltott,mikor elkezdtem vele beszélni.
Idézem:
- Nem akarsz lejönni az útról?
-Miért?
- Hát csak azért,hogy el ne üssenek?
-Jajj,engem úgy se fognak.
-Azt hiszed?És azt honnan tudod? Már nem abban az időben vagyunk,hogy a gyerekek kint focizhatnak az utcán,meg hát nem is ott kellene,ahogy neked se ilyenkor szarakodni a face-n.
-De figyelek észre veszem,ha jön valami...
Vette a frászt...azt se vette észre hogy kiabálok, hogy mennyen le az útról...mégha le is rántottam őt az útról magamhoz,nem lett volna rá elég időm,hogyha a sofőr nem tapos a fékbe...Nagy mázli volt...azt gondoltam magamba: na veled se megyek többet sehova,ha te vezeted magad...az is mondot egy pár cifra mondatot...meg is lepődött haverom amikor egyetértettem a sofőrrel...nem érdekel ki mit mond egyszerre két dologra nem lehet odafigyelni,főleg nem így...én is sokat hallgatok zenét,de sose miköben megyek valahová,ráadásul,ha úgy hallgatsz heccettel zenét,hogy közben mozogsz,és ezt folyamatosan csinálod,a mozgásodra,de inkább az egyensúlyodra is rossz hatással van, valamit roncsol az agyban,ami azt irányítja azt hiszem valami ilyesmiről volt szó egyszer.
Idézem:
- Nem akarsz lejönni az útról?
-Miért?
- Hát csak azért,hogy el ne üssenek?
-Jajj,engem úgy se fognak.
-Azt hiszed?És azt honnan tudod? Már nem abban az időben vagyunk,hogy a gyerekek kint focizhatnak az utcán,meg hát nem is ott kellene,ahogy neked se ilyenkor szarakodni a face-n.
-De figyelek észre veszem,ha jön valami...
Vette a frászt...azt se vette észre hogy kiabálok, hogy mennyen le az útról...mégha le is rántottam őt az útról magamhoz,nem lett volna rá elég időm,hogyha a sofőr nem tapos a fékbe...Nagy mázli volt...azt gondoltam magamba: na veled se megyek többet sehova,ha te vezeted magad...az is mondot egy pár cifra mondatot...meg is lepődött haverom amikor egyetértettem a sofőrrel...nem érdekel ki mit mond egyszerre két dologra nem lehet odafigyelni,főleg nem így...én is sokat hallgatok zenét,de sose miköben megyek valahová,ráadásul,ha úgy hallgatsz heccettel zenét,hogy közben mozogsz,és ezt folyamatosan csinálod,a mozgásodra,de inkább az egyensúlyodra is rossz hatással van, valamit roncsol az agyban,ami azt irányítja azt hiszem valami ilyesmiről volt szó egyszer.
2013. január 05. 00:09
cherlloyd19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 191366 offline |
Fuuu szegény...
2013. január 05. 14:47
LarryStylinson.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 193324 offline |
Sajnálom azt a paparazzit, de azért szilveszterkort békén hagyhatnák Justint. :/ R.I.P
2013. január 05. 17:09
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
ez szívás! ilyenkor nem kellene az embert üldözni hanem bulizni.
2013. január 05. 18:42
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
Szegény nem Justin hibája, hanem a fotósé
2013. január 05. 21:41
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Ezért ne akarj minden áron JB-ről képet készíteni,mert az ár lehet az életed is.. .__. o.o
2013. január 06. 00:04
horvannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 150904 offline |
szegény biztos vagyok benne hogy az a fotós nem véletlenül halt meg. milett justinnal nem azt mondom hogy ő gázolta el hanem hogy egyre több botrányba vesz résszt. mostmár áljon ezzel le mert ennek nem lessz jó vége.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.