Meghalt a Justin Biebert üldöző lesifotós
2013. január 04. 09:27
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
hát ez hihetetlen, Justin Bieberke hülye képe nem ér meg annyit hogy egy ember meghaljon miatta....
2013. január 04. 09:53
Belieber2299új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 187108 offline |
Selena Gomez 199 ugyanmár!Szerintem szelenácska mocskos kis élete se jobb egy fokkal se... -.-"
Ja és ez mért lenne Justin hibája?Mondták többször is a fotósnak h mennyen le az útrol mert életveszéjes de ő nem halgatott senkire szal...
Ja és ez mért lenne Justin hibája?Mondták többször is a fotósnak h mennyen le az útrol mert életveszéjes de ő nem halgatott senkire szal...
2013. január 04. 12:33
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Belieber2299 először is Selenának NEM mocskos az élete és egy szóval sem mondtam hogy Justin hibája és nincs is semmi bajom vele, én csak azt akartam mondani hogy nem ér meg annyit a képe hogy egy ember meghaljon, ennyi. Én sem bántottam Justin-t egy szóval se, a "hülye" meghatározást a képre értettem nem rá úgyhogy te se bántsd Sel-t!
2013. január 04. 14:32
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Belieber2299 teljesen egyetértek Azért nagyon sajnálom szegény embert
2013. január 04. 16:05
Igazán sajnálom, hogy ilyen dolgok miatt halnak meg az emberek.
2013. január 04. 17:23
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline |
Mindig rácsodálkozom arra, hogy egyesek mi mindent képesek tenni a karrierjük érdekében. Ez esetben pedig még csak értelme sem volt a fotós tettének, de, ha ott lett is volna Justin, akkor sem ér annyit egy kép, hogy az életét áldozza.
2013. január 04. 17:34
Amúgy nem feltétlen elmebetegek, ugyanis van főnökük, és nyilván megfizetik őket, ha készítenek egy jó, használható képet egy hírességről. Bár utálom őket, de ez részletkérdés. :'D
2013. január 04. 17:35
Szerintem nem tehet róla hogy meghalt.
Nem a fotós hibája volt , aki egyébként ha jól tudom egy 29 éves fiatal srác volt, aki ugyebár szilveszter éjszaka sem bulizott meg piált össze vissza hanem a munkáját végezte. A pénz az neki is pénz. Szegényt a munkája vitte a sírba. Nyugodjon békébe!
Nem a fotós hibája volt , aki egyébként ha jól tudom egy 29 éves fiatal srác volt, aki ugyebár szilveszter éjszaka sem bulizott meg piált össze vissza hanem a munkáját végezte. A pénz az neki is pénz. Szegényt a munkája vitte a sírba. Nyugodjon békébe!
2013. január 04. 17:59
Áhh...hallottam a fókoszban! háááát... sajnálom most nem akarok mondani gyászbeszédet, szóval annyit... hogy "Ez az élet körforgása!"
2013. január 04. 18:12
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline |
:s Hát szerintem pedig igenis a fotós hibája is, mert ha forgalmas útszakasz, akkor nincs annyi esze, hogy ne gyalogoljon?! Mindenesetre én is sajnálom, de legalább tanulsága is van a sztorinak. Abban viszont tényleg igazatok van, hogy ez a munkája, de akkor sem ez a megoldás, hogy veszélyes utakon gyalogoljon, pláne nem sötétben (ha jól emlékszem szilveszter éjjelt írt a cikk...). Azért Nyugodjon Békében!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.