Megbukott Fluor filmje
2013. január 04. 18:25
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
a múltkor tudtam csak meg hogy ez a film létezik, barátnőim mondták, és nem tudtam hogy ez a kreatív elnevezés komolyan a címe mert ők is mindig ezt mondták, de mostmár széggyellem hogy valaha szerettem a zenéjét..:D:D: elég borzasztó, tuti nem nézem meg, max ha olyan hangulatomban leszek hogy tényleg nincs jobb dogom és annyira unatkozok hogy az öngyilkosság helyett inkább ezt választom:'D habár lehet utána megölöm magam szóval meggondolandó...
2013. január 04. 18:54
Már nem azért,ki az a józan gondolkodású ember,aki pénzt ad (már bocs) ezért a sz*rért?
2013. január 04. 18:56
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
A zinterjúja is arról árulkodik, hogy egy nagyképű majom, akit saját magán kívül lassan senki nem fog bírni.. Nem tudom, mit várt, hogy majd forint milliárdokat seper be?-.-" De amúgy szerintem ha nagy reklámai lettek volna, meg t*köm tudja, mik, akkor sem lett volna nagyobb nézettsége..-.-"
2013. január 04. 19:46
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
Mondhatjátok, hogy azért nem mentek el, mert nem szeretik, de nem így van. Ha rendesen elolvassátok, láthatjátok, hogy 4, azaz NÉGY városban mutatták be, és azt is számításba kell venni, hogy nincs az összes embernek pénze a mozira. Amúgy tényleg megérte volna elmenni, csak annyit láttok belőle, hogy a videoklipjeit látjátok, és ez alapján könnyű b*zizni, letehetségtelenezni stb. Tényleg megküzdött a sikerért, és meg is érdemli a hírnevet (ha valaki ilyen híres és nem az újságban róla készült cikkeivel akkor tényleg megérdemli). Nem értem egyesek miért nem tudják elfogadni. Én se vagyok Justin Bieber rajongó, még se szidom, sőt el se olvasom az ő cikkeit, ugyanis tudom, hogy nem szeretem!
De legalább azzal, hogy így utáljátok, kap egy kis ingyen reklámot.
De legalább azzal, hogy így utáljátok, kap egy kis ingyen reklámot.
2013. január 04. 19:47
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Túlzottan ezen nem csodálkozok, hogy nem rohanta meg mindenki a mozikat.. de én ettől függetlenül még kíváncsi lennék a filmre
2013. január 04. 19:56
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Nemrég láttam a film poszterét, és pontosan azon gondolkoztam, hogy milyen szinten lehet üres az a terem, ahol ez megy. Nem is értem miért gondolták, hogy ezt bárki is meg fogja majd nézni moziban, maximum a Viván lenne érdemes leadni, oda is való.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. január 04. 20:43
Nem mintha mindenki a (bocsánat a kifejezésért ) hülye vicceiért van oda!
2013. január 04. 21:01
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline |
Fluor az a magyar celeb, akiért én a legkevésbé sem vagyok oda. Sőt, ha nem akarok finomkodni, akkor kerek perec - ki nem állhatom. Talán éppen ez az, amiért a rádióban hallott rövidke összefoglaló után esetleg érdekelne. Hogy hogyan indult a karrierje, és hogy a francba lett ezzel a fossal ilyen népszerű Mármint, szerintem nem éppen minőségi zene, amit ő gyárt... na, majd egyszer talán megnézem.
2013. január 04. 21:18
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Nem csoda, nem is hallottam róla mostanáig. Ha már négy milkát beleöltek, legalább reklámozhatták volna. Szerintem lenne nézettség, ha már a Mizura is 15 milliószor kattintottak.
2013. január 04. 22:37
Bridge13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 189778 offline |
Egy filmet meg lehet csinálni jól, kedves Fluor, a probléma az, hogy a kutyát nem érdekel egy dokumentum film rólad. Jesszus, mintha a srác már legalább 20 éve lenne a köztudatban, és mintha akkora zenei újítást vitt volna véghez...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.