Összefoglalás 2012: a legmeghökkentőbb események
2013. január 06. 02:16
ImpressiveAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 178802 offline |
Ke$ha->Rajta már nem tudok meglepődni, igazából sosem volt nekem szimpatikus
Justin Bieber-> Hát ez jól esett .Pont ezt bírom annyira benne, mindenből képes viccet csinálni, akár magából is, és ez nem rosz tulajdonság.
Rihanna->Nem is tudom mit mondjak róla.Nagyon buta Chris miatt, meg azért is hogy ezt sinálja magával.Igazából én a zenéi miatt szeretem,nem amiatt ahogy viselkedik, vagy amiket mond.És amíg jó zenéket csinál addig nem ítélem el
Harry Styles->Hát biztosan kellemetlen élmény marad számára, de már lejárt és emiatt nem változott meg semmi az életébe
Cynthia Nixon->Én még mindig csodálkozok rajta de minden tiszteletem az övé
Christina Aguleira->Kellemetlen volt biztosan de végül is ez sem olyan nagy tragédia, bárkivel megesik.De biztosan nem fog többé barnítóspray-t használni, legalábbis ilyen melegben.
Lady Gaga->Egyáltalán nem nagy dolog.Tőle már megszoktuk, hogy így viselkedik, másnál botrány lenne, de nála már nem meglepő
Chris Brown->Egy tahó férfinak nem nevezhető barom, de a zenéi iszonyatosan jók.
Zac Efron->Jobb mintha nem lenne .Ez inkább vicces mint botrányos szerintem.
Christofel és Veronika->Őket nem ismerem.
Madonna->Nem értem mér nem elég neki az, hogy a zenéjével hívja fel magára a figyelmet, miért kell még ez?
Alessandra Ambrosio->Erről nem is hallottam még.Szegény kutyus :-//
Nicki Minaj->Nem szabadna ezt megengedjék maguknak, de hát ők tudják...
Justin Bieber-> Hát ez jól esett .Pont ezt bírom annyira benne, mindenből képes viccet csinálni, akár magából is, és ez nem rosz tulajdonság.
Rihanna->Nem is tudom mit mondjak róla.Nagyon buta Chris miatt, meg azért is hogy ezt sinálja magával.Igazából én a zenéi miatt szeretem,nem amiatt ahogy viselkedik, vagy amiket mond.És amíg jó zenéket csinál addig nem ítélem el
Harry Styles->Hát biztosan kellemetlen élmény marad számára, de már lejárt és emiatt nem változott meg semmi az életébe
Cynthia Nixon->Én még mindig csodálkozok rajta de minden tiszteletem az övé
Christina Aguleira->Kellemetlen volt biztosan de végül is ez sem olyan nagy tragédia, bárkivel megesik.De biztosan nem fog többé barnítóspray-t használni, legalábbis ilyen melegben.
Lady Gaga->Egyáltalán nem nagy dolog.Tőle már megszoktuk, hogy így viselkedik, másnál botrány lenne, de nála már nem meglepő
Chris Brown->Egy tahó férfinak nem nevezhető barom, de a zenéi iszonyatosan jók.
Zac Efron->Jobb mintha nem lenne .Ez inkább vicces mint botrányos szerintem.
Christofel és Veronika->Őket nem ismerem.
Madonna->Nem értem mér nem elég neki az, hogy a zenéjével hívja fel magára a figyelmet, miért kell még ez?
Alessandra Ambrosio->Erről nem is hallottam még.Szegény kutyus :-//
Nicki Minaj->Nem szabadna ezt megengedjék maguknak, de hát ők tudják...
2013. január 06. 13:22
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline |
jézusom Justin XD
2013. január 06. 14:49
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline |
egyesek túl messzire mentek..
2013. január 06. 15:27
Számomra egyik sem volt meghökkentő. Hozzászoktam már hogy manapság ilyenekkel hívják fel magukra a figyelmet!
2013. január 06. 17:38
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline |
Miley sem semmi a pénisztortájával XD
2013. január 06. 17:49
Valaki már csak ilyenekkel tudja magára felhívni a figyelmet.
2013. január 06. 18:04
Na... erre már nem mondok semmit...
Mindenkinek van valami nagyon hülye szokása , de ennyire....
Mindenkinek van valami nagyon hülye szokása , de ennyire....
2013. január 06. 18:18
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
nm a közönség előtt mutogatni ez hülyeség ez... nm mondok semmit
2013. január 06. 18:20
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline |
jól néz ki Madonna de nm kéne kimutatnia 55 ezer töröknek!
2013. január 06. 20:12
Ezekről mind hallottam, kivéve Nicki Minaj és Mariah Carey veszekedését. Ami azért nevetséges, mivel a két előadó ég és föld egymáshoz képest. Én Minaj helyében nem üvöltöznék olyan előadóval, mint Mariah.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.