Összefoglalás 2012: a legmeghökkentőbb események
2013. január 05. 10:47
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
hát ez jó volt de több botrány is volt 2012 ben szoval ez kb a negyede
2013. január 05. 10:57
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline |
Ezek sztárok? Én csak egy rakás hülye, elmebeteg, magamutogató, feltűnési viszketegségben szenvedő idiótát látok. -.-"
2013. január 05. 11:02
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
1.Mindenki tudja KESHÁNAK MINDIG ELGURUL EL FOG GURULNI A GYÓGYSZERE
2.Ez is bizonyítja hogy Justinka homoszexuális,végülis,melyik pasi járna úgy mint egy díva?
3.Rihanna még régesrégen nagyon normális volt,sajna egyszer mindegyik sztár megfog örűlni köszönthetjük az antiknak;)A szülei mint gondolhatnak JÉZUS ISTENEM
4.Most komolyan elképzeltem h Harry énekli a dalszövegét erre meg repül hirtelen egy tamponxddd
5.Katy is nyílván h sztár követ el pl hibákat
6.Miley régen a példaképem volt,de most már kezd szukásodni xd sorry a fannoknak aza jó benne h kutyákat fogad örökbe és h állatbarát,ezért a tulajdonságáért szeretem még mindig!
7.Cynthiát nem ismerem de durva sztem,egy főszerep kedvéért "mert nyílván kell a money" levágatja a haját? o.O tudja mikor nő vissza ÉVEEEEEK múlva,pl ott a paróka
8.jó ok Christina tényleg nem vékonyxd de minek kente be barnítóval a lábát?Nem tudja hogy a meleg hatására elkezd lefolyni?Komolyan én is azt hittem volna MENSTRUÁLLL!
9.Gaga esetében ez nem teljesen igaz, hiszen tehetsége megvan ahhoz, hogy énekesnő legyen?HE????playbak xdd
10.Nem értem Christ lehet hogy Bíbőr megfertőzte xdd
11.Zack a csajozós állat
12.GYÖNGYSZEM???Magyarország miattuk süllyed le ezek a megcsinált magyar sztárok miatt
13.a cikk írója ha férfi ok de ha lány nem ok a csöcsére érti h remek formába van WTF.???
14.Vlem is meggyűlik a baja -.-""" mi az h egy szegény kutyát befest azért hogy több pénzt kapjon hülye ********** hogy menne a jó édesannya ********************** mostmár -.-"""
15.Nickit elképzeltem ordítani xddd
2.Ez is bizonyítja hogy Justinka homoszexuális,végülis,melyik pasi járna úgy mint egy díva?
3.Rihanna még régesrégen nagyon normális volt,sajna egyszer mindegyik sztár megfog örűlni köszönthetjük az antiknak;)A szülei mint gondolhatnak JÉZUS ISTENEM
4.Most komolyan elképzeltem h Harry énekli a dalszövegét erre meg repül hirtelen egy tamponxddd
5.Katy is nyílván h sztár követ el pl hibákat
6.Miley régen a példaképem volt,de most már kezd szukásodni xd sorry a fannoknak aza jó benne h kutyákat fogad örökbe és h állatbarát,ezért a tulajdonságáért szeretem még mindig!
7.Cynthiát nem ismerem de durva sztem,egy főszerep kedvéért "mert nyílván kell a money" levágatja a haját? o.O tudja mikor nő vissza ÉVEEEEEK múlva,pl ott a paróka
8.jó ok Christina tényleg nem vékonyxd de minek kente be barnítóval a lábát?Nem tudja hogy a meleg hatására elkezd lefolyni?Komolyan én is azt hittem volna MENSTRUÁLLL!
9.Gaga esetében ez nem teljesen igaz, hiszen tehetsége megvan ahhoz, hogy énekesnő legyen?HE????playbak xdd
10.Nem értem Christ lehet hogy Bíbőr megfertőzte xdd
11.Zack a csajozós állat
12.GYÖNGYSZEM???Magyarország miattuk süllyed le ezek a megcsinált magyar sztárok miatt
13.a cikk írója ha férfi ok de ha lány nem ok a csöcsére érti h remek formába van WTF.???
14.Vlem is meggyűlik a baja -.-""" mi az h egy szegény kutyát befest azért hogy több pénzt kapjon hülye ********** hogy menne a jó édesannya ********************** mostmár -.-"""
15.Nickit elképzeltem ordítani xddd
2013. január 05. 11:17
Twilighter1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 3 Azonosító: 193247 offline |
Elég durva dolgok is vannak.
2013. január 05. 11:55
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
hÁT NAGYON VICCESEK
2013. január 05. 12:19
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Rihanna esetéhez szeretnék csak hozzászólni. Rajta kívül még rengeteg sztár füvezik, sőt van aki komolyabb szerekhez nyúl. Az hogy most pont őt fényképezték le csak egy dolog. Sokan vannak ezzel így...
2013. január 05. 12:41
Valami borzasztó, Rihanna, Miley, X-tina, Gaga, mindegyik undorító.
Madonnának ilyen korban már nem kellene mutogatnia magát, sokkal vissza fogottabb is lehetne, hiszen már nagy gyerekei vannak.Igaz hogy az egyik legnagyobb előadó, de ez akkor sem szép.
Rihanna, ha már annyira füvezni akar azt nem ilyen nyilvánosan kellene, mikor pontosan tudja hogy minden lépését követik,már azt sem tudja mivel hozza fel magára a figyelmet.
X-tina, felnőtt nő, miért nem figyel jobban oda az ilyen dolgokra,borzasztó.
Miley-ka, ez annyira szánalmas húzás.
Chris Brown ő nem javul.
Gaga, valami rémes az a kép, most tényleg muszáj volt ezt?
Madonnának ilyen korban már nem kellene mutogatnia magát, sokkal vissza fogottabb is lehetne, hiszen már nagy gyerekei vannak.Igaz hogy az egyik legnagyobb előadó, de ez akkor sem szép.
Rihanna, ha már annyira füvezni akar azt nem ilyen nyilvánosan kellene, mikor pontosan tudja hogy minden lépését követik,már azt sem tudja mivel hozza fel magára a figyelmet.
X-tina, felnőtt nő, miért nem figyel jobban oda az ilyen dolgokra,borzasztó.
Miley-ka, ez annyira szánalmas húzás.
Chris Brown ő nem javul.
Gaga, valami rémes az a kép, most tényleg muszáj volt ezt?
2013. január 05. 12:53
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
Van néhány szánalmas eset (khm, például minázska), de pl. Cynthia Nixon esete nem meghökkentő, hanem inkább követendő. Nem azt mondom, hogy most mindenki nyírja le tövig a haját, hanem azt, hogy így kell egy szerepre felkészülni! Így sokkal őszintébben tud játszani.
2013. január 05. 13:01
ezek nagyon durvák de akkor is Miley és Lady Gaga viszi a pálmát
2013. január 05. 13:08
lauzra200011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 165558 offline |
Ezek valóban durvák!
De miley viszi a pálmát valóban! Durva
De miley viszi a pálmát valóban! Durva
2013. január 05. 13:14
Vannak köztük elég durva dolgok... Nem fér bele az agyamba, hogy tekinthetnek néhányan ilyen embereke példaképként.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.