Meglepő módon a Telephone folytatása kapcsán három név is felmerült: természetesen Beyoncé-é, Azealia Banksé és furcsa módon Rihannáé is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gagáék dolgoznak a Telephone folytatásán
2013. január 05. 14:11
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Majd meglátjuk,hogy mi fog belőle kisülni...
2013. január 05. 14:46
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Én kíváncsi lennék egy Lady Gaga feat. Rihanna duettre
2013. január 05. 15:02
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Na végre már mióta erre vártam!
2013. január 05. 15:52
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Mikor megláttam, hogy lehet Beyonce, vagy Rihanna, felsikítottam. XDDDD
A három kedvenc énekesnőm, a három példaképem, a három Istennő asdsdffgghhjjklassddfgghhjkkll *________________*
Ok, megnyugodtam, bocsánat a kitörésért, csak a pulzusom kb 3000-ig ment fel... Szóval én remélem Rihanna lesz, mert Beyonce-val már volt száma Gagának és kíváncsi lennék rá Rihannával. Azealia-t is nagyon szeretem, de inkább a másik kettő.
A három kedvenc énekesnőm, a három példaképem, a három Istennő asdsdffgghhjjklassddfgghhjkkll *________________*
Ok, megnyugodtam, bocsánat a kitörésért, csak a pulzusom kb 3000-ig ment fel... Szóval én remélem Rihanna lesz, mert Beyonce-val már volt száma Gagának és kíváncsi lennék rá Rihannával. Azealia-t is nagyon szeretem, de inkább a másik kettő.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. január 05. 15:58
Idézet (Candy_attack @ 2013.01.05. 15:52)
Mikor megláttam, hogy lehet Beyonce, vagy Rihanna, felsikítottam. XDD
A három kedvenc énekesnőm, a három példaképem, a három Istennő asdsdffgghhjjklassddfgghhjkkll *__*
A három kedvenc énekesnőm, a három példaképem, a három Istennő asdsdffgghhjjklassddfgghhjkkll *__*
Szia! Tudod, az biztos, hogy Beyoncé és Azealia benne vannak a buliban, mert nincs Telephone HoneyB nélkül, és Azealia lesz az egyik szövegíró... Tehát a kérdés csak Rihanna.
2013. január 05. 16:08
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
PGeg:
Tudom, hogy Azealia az egyik szövegíró, de attól nem kell feltétlen közreműködnie a számban. Beyonce sem olyan biztos, mert a Telephone a Paparazzi folytatása és Beyonce abban sem volt benne.
Tudom, hogy Azealia az egyik szövegíró, de attól nem kell feltétlen közreműködnie a számban. Beyonce sem olyan biztos, mert a Telephone a Paparazzi folytatása és Beyonce abban sem volt benne.
2013. január 05. 16:26
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
De jó lenne...
2013. január 05. 17:18
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Idézet
Candy_attack
Tudom, hogy Azealia az egyik szövegíró, de attól nem kell feltétlen közreműködnie a számban.
Tudom, hogy Azealia az egyik szövegíró, de attól nem kell feltétlen közreműködnie a számban.
Én nagyon remélem, hogy Azealia nem lesz benne, mert egyáltalán nem illik az összképbe. Elrontaná a dalt a hadarásával.
Bee-nek nagyon örülnék, ő abszolút jó választás és egyértelmű is lenne, ha benne lenne a folytatásban. Én Rihannának is örülnék, bár elég nehéz elképzelnem őt Gagával.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. január 05. 18:57
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Kicsit kusza a cikk megfogalmazása. Nem hiszem, hogy csak a fanok lennének besózva, én is már nagyon szerette mvolna, hogy legyen folytatás. Bírom Ririt, bár mostanában kiborít. A folytatásban csak is Gaga És Beyonce legyen, mint az eddigiekben. Szerintem az úgy az igazi.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.