A TorrentFreak nevű weboldal összeállított egy listát, ami azt mutatja, mely sorozatokat töltötték le legtöbbször az internetezők.
A teljes cikkhez kattints ide!
2012 legnépszerűbb sorozatai — az internetezők szerint
2013. január 05. 13:50
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
ez tök hülyeség ez a lista nem hiszem hogy annyi embert érdekelne a Tronok harca valami hack van tuti benne
2013. január 05. 14:04
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
hol van a Skins, a GG és a Once upon a time??
2013. január 05. 14:05
Mirjánafantaszta |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.29. Hozzászólás: 1045 Csatolások: 4303 Azonosító: 35778 offline |
Ezek közül a Walking Dead c. méltán népszerű sorozatot nézem egyedül. Régebben néztem A Rejtélyt is, de mostanra valahogy kiszerettem belőle. Az 5. évadból csak három részt láttam.
Több népszerű sorozatot hiányolok a listából.
Több népszerű sorozatot hiányolok a listából.
2013. január 05. 14:05
A hozzám hasonló internetmániások tudják hogy a Vámpírnaplóknál vannak fényévekkel jobb sorozatok is. Szerintem tökéletes a lista, és különösen örülök neki hogy a Trónok Harca első helyezést kapott.
2013. január 05. 14:11
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Hát igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 05. 14:17
Így jártam anyátokkal a legjobb.! ♥ Jó kis lista, és még igaz is!
2013. január 05. 14:20
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Jó cikk. A Torrentfreak ezt a cikket még tavaly megírta és sokkal érdekesebb dolgokat is kiírt mellé. Azért milyen az már hogy Amerikában mindig rinyálnak a nagy illegális letöltés mánia miatt, miközben 9.7%-a a letöltőknek amerikai, akik be is vallották hogy azért töltik le mert lemaradnak róla a tévében és lusták megvárni az aznapi ismétlést?
De komoly hogy az eredeti cikkben is az európaiakra kennek mindent, szerintük a letöltők 80%-a európai és szerintük azért töltenek le mert hozzánk későn ér el minden. Nem is tudom melyik országban mutatták be először a Missing c sorozatot és mikorra ért ide a Trónok harca ...
De komoly hogy az eredeti cikkben is az európaiakra kennek mindent, szerintük a letöltők 80%-a európai és szerintük azért töltenek le mert hozzánk későn ér el minden. Nem is tudom melyik országban mutatták be először a Missing c sorozatot és mikorra ért ide a Trónok harca ...
2 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
num1Kolosszus
2013. január 05. 14:25
zsuzsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 4 Azonosító: 69922 offline |
Attól, hogy sokatokat nem érdekelnek ezek a sorozatok, a lista teljesen reális, nincs benne semmi "hack". Egyetértek num1Kolosszussal, hogy vannak sokkal jobb sorozatok is, mint a Vámpírnaplók, vagy a GG (ebben semmi sértő nincs, én is nézem/néztem mindkettőt). Hozzáteszem meglepődnétek, mennyi mindenkit érdekel a Trónok harca.
2013. január 05. 14:29
Igen, én is hiányoltam a Once Upon a Time-t. De hát sajnos a listát nem én készítettem Amúgy szerintem nem lett olyan rossz. Csak fogalmam sincs, hogy kerül a képbe a vámpírnaplók a jó sorozatok listájához XD (amúgy tényleg nem olyan vészes a sorozat)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.