2012 legnépszerűbb sorozatai — az internetezők szerint
2013. január 05. 21:18
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
csak az így jártam anyátokkal ami szerintem ezek közül jó, vagyis inkább az én ízlésem:D
2013. január 05. 21:31
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Szerintem csak az Így Jártam Anyátokkal a jó.
2013. január 05. 21:41
musicgirl483új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 163778 offline |
Így jártam anyátokkal a legjobb Barney 4 ever
2013. január 05. 23:40
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (Nina 10 @ 2013.01.05. 16:30)
Hát szerintem a The Vampire Diaries simán bekerülhetett volna én ezek közül a filmek közül egyiket se látam de nem hiszem, hogy valami fenomenálisak
Tudod, az a legjobb az egészben, hogy ezek nem is filmek...
Egyébként meg én örülök, hogy nem ilyen vámpír sz*rok foglalják el az első helyet.
2 felhasználónak tetszik:
VampireBella,
Beyla
2013. január 05. 23:42
Arwenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 99341 offline |
Hogy lenne már ott a GG? Pont emiatt vágták el a sorozatot, mert kevesebb mint 1 millióan nézték a tvben...
Első kettő tökéletes helyen van. <3
Első kettő tökéletes helyen van. <3
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2013. január 06. 02:48
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Amikor elolvastam a cikket, tudtam, hogy jönni fognak azok a kommentek, amikben majd hiányolni fogják a vempájördájörízt, amitől személy szerint agyérgörcsöt kapok. Elmondani sem tudom, hogy mennyire rühellem azt a sorozatot, és mindezek ellenére is a CW egy rakatnyi jó sorozatot kaszált, hogy ezt a lótrágyát folytathassa - igénytelen sz*r, unalmas történettel és talán még sz*rabb színészi gárdával. Az egyedüli értékelhető színész benne Candice és talán Paul, de sosem hittem volna, hogy a Fallen után lesüllyed ilyen übertrágya szintre. Maradjunk annyiban, hogy a vempájördájöríz úgy sz*r, ahogy van. Ha nem lenne benne Ian Somerhalder, akkor megjegyzem meg sem néznétek, úgyhogy ennyit erről...
A lista egész korrekt, gondoltam, hogy a Trónok harca fogja birtokolni az első helyet, viszont számomra is meghökkentő, hogy a Revolutiont többen töltötték le, mint az imént felhozott Once Upon a Time-ot. Furcsa, mert az utóbbit nagyon beharangozták, de jó lista. Örülök, hogy végre nem ezek a divatsz*rok kerültek előtérbe, viszont van jó néhány széria, amit jó magam is hiányolok.
A lista egész korrekt, gondoltam, hogy a Trónok harca fogja birtokolni az első helyet, viszont számomra is meghökkentő, hogy a Revolutiont többen töltötték le, mint az imént felhozott Once Upon a Time-ot. Furcsa, mert az utóbbit nagyon beharangozták, de jó lista. Örülök, hogy végre nem ezek a divatsz*rok kerültek előtérbe, viszont van jó néhány széria, amit jó magam is hiányolok.
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
Im a SlaveForBritney
2013. január 06. 10:01
ElenaTVDFansúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 192113 offline |
Beyla ennyi hülyeséget egyszerre még nem olvastam egy helyen xD
1, hogy lehet így leírni a nevét? Amint megláttam már tudtam hogy egy .... nah mindegy nem sértegetgek senkit.Ne haragudj nem a sorozat hanem a te kommented egy nagy rakás szar.Remek színészek játszanak benne.Ha te két különböző /teljes mértékben különböző/ karakter jobban el tudsz játszani Nina Dobrev-nél úgy,mintha 2 különböző színésznő játszaná akkor minősídsd a sorozatot.Amíg csak egy otthon ülő kis kommentelő vagy addig ne hordj le semmit!
1, hogy lehet így leírni a nevét? Amint megláttam már tudtam hogy egy .... nah mindegy nem sértegetgek senkit.Ne haragudj nem a sorozat hanem a te kommented egy nagy rakás szar.Remek színészek játszanak benne.Ha te két különböző /teljes mértékben különböző/ karakter jobban el tudsz játszani Nina Dobrev-nél úgy,mintha 2 különböző színésznő játszaná akkor minősídsd a sorozatot.Amíg csak egy otthon ülő kis kommentelő vagy addig ne hordj le semmit!
2013. január 06. 10:07
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
A Trónok Harcán, a Dexteren és a Doktor Houseon kívül eléggé meglepődtem a listán... Lehet, hogy én vagyok hülye de ezeknek a sorozatoknak csak a címét olvastam itt-ott, pedig aki ismer, tudja milyen sorozatb*zi vagyok.
Az egyébként meglepett, hogy a Supernatural nincs a listán.
Az egyébként meglepett, hogy a Supernatural nincs a listán.
2013. január 06. 11:41
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (ElenaTVDFans @ 2013.01.06. 10:01)
Beyla ennyi hülyeséget egyszerre még nem olvastam egy helyen xD
1, hogy lehet így leírni a nevét? Amint megláttam már tudtam hogy egy .. nah mindegy nem sértegetgek senkit.Ne haragudj nem a sorozat hanem a te kommented egy nagy rakás szar.Remek színészek játszanak benne.Ha te két különböző /teljes mértékben különböző/ karakter jobban el tudsz játszani Nina Dobrev-nél úgy,mintha 2 különböző színésznő játszaná akkor minősídsd a sorozatot.Amíg csak egy otthon ülő kis kommentelő vagy addig ne hordj le semmit!
1, hogy lehet így leírni a nevét? Amint megláttam már tudtam hogy egy .. nah mindegy nem sértegetgek senkit.Ne haragudj nem a sorozat hanem a te kommented egy nagy rakás szar.Remek színészek játszanak benne.Ha te két különböző /teljes mértékben különböző/ karakter jobban el tudsz játszani Nina Dobrev-nél úgy,mintha 2 különböző színésznő játszaná akkor minősídsd a sorozatot.Amíg csak egy otthon ülő kis kommentelő vagy addig ne hordj le semmit!
Pont az ilyen ostoba kommentek tudják feldobni a napomat! Kössz! Reagáljak? Ne reagáljak? Nem tudom. Nem fogom neked magyarázgatni azt, hogy a színészet mi fán terem, mert amit néhányan művelnek "színészet" szó alatt a sorozatban az a szakma meggyalázása. Számomra Nina nem valami egetrengető színésznő, és valahogy a "rossz" karakterétől sem dobtam egy hátast anno az első évadban. Ha Meyer nem kaparta volna ki nekik a gesztenyét, akkor egy huszadrangú sorozatsztárocskák lennének, akiket a kutya sem ismer. Persze, otthon ülő vagyok, wazze - tudod van családom, van szobám, ahová esténként a suliból haza jöhetek. Nem mondod basszus?XD Tetszik vagy sem, a vempáhördájöríz egyenlő a nullával mind történetileg, mind szakmai szempontból, és erről nem nyitok vitát, mint sorozat és filmrajongó. Okkal nincs rajta ezen a listán.
Bár én egyedül azt nem értettem, hogy itt van egy lista, mi a rákért nem lehet azokkal foglalkozni, és miért kell felhozni egy olyat, amiből már mindenkinek elege van, olyan szinten folyik a csapból? A továbbiakban kellemes szitkozódást, a szüleid pedig büszkék lehetnek rád, hogy ennyire unintelligens gyermeket hoztak a világra. Mielőtt másokhoz szólsz, ajánlom vegyél egy jó drága szappant valamelyik drogériában, mert mocskos a szád, az egyszer biztos. Ha pedig van némi hozzáfűznivalód, akkor ajánlom sok szeretettel a privát üzenet küldése funkciót!
2013. január 06. 12:52
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
Így jártam anyátokkal <3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.