Íme a válaszom neked, kedves Beyla:
Egyrészt. Nagyon de nem kezdtem el pocskondiázni senkit. Ha jobban kinyitod a szemed, amikor olvasod a kommentemet, akkor láthatod, hogy egyetlen egy káromkodás, vagy bármi hasonló nincs benne. Tény, hogy azt írtam szörnyű, és hasonlók. Sajnálom, ez a véleményem. Viszont amit te és egy bizonyos Kiim írt le, az igen is sértő. Mert milyen már az, hogy alapvetően utáljátok azt a sztárt akiről szól a cikk, aztán pedig idejöttök és csak úgy elkezdetek agyba főbe kritizálni mindenkit? Ha nem tetszik, ne olvasd. De ha nincs jobb dolgot ,mint másokat lealázni, akkor ne csodálkozz hogy egyszer csak jön valaki és szembe szegül veled. Másrészt a kor szerintem igazán nem számít, és lehet elvakult vagyok a szemedben, de azt kell hogy mondjam sokkal értelmesebb kommentek is születtek a tiédnél. És igen, most én is ezt az orrod alá dörgölöm, úgy ahogy te itt sok más embernek. Mellesleg ilyen embereket nem vagyok hajlandó tisztelni, akármennyire is elvárják.
„én ilyen idősen Barbieztam, és nem bulvárral foglalkoztam, sőt internetem sem volt, akármilyen hihetetlen”
Az te vagy, ebbe igazán nem szólok bele. Egyébként a mostani generáció ilyen, törődj bele.
Justin Biebert drogozáson kapták
2013. január 06. 18:06
2013. január 06. 18:12
EZ NEM JUSTIN!!! Ezt a srácot Rob-nak hívják, és egy úgymond "Justin hasonmás". Ha megnézitek Rob Instagramját, akkor egy csomó képen rajta van az a szőke csaj. És amúgy ha ez Justin, akkor hol vannak a hatalmas tetkói a lábán? És Justin sosem hord Nike-t (de mindegy, ezt csak a Belieber-ek tudják...). Plusz én ezt azért sem hiszem el, mivel a drága TMZ aki ezt terjeszti, az már kb. 5x terjesztette hogy Justin meghalt + hogy apa lett...szóval megintcsak elmehetnek a jó édes .... Ja, és csak úgy elmondom, hogy Justin elment arra a helyre ahol a fotós meghalt, és IMÁDKOZOTT!
Elegem van ebből a sok hülye pletykából, de mostmár tényleg nagyon...és akkor képzelem Justin mit érezhet...egyszer hagyhatnák már élni is szegényt. Ja, amúgy tényleg nagyon zűrös a gyerek...oké, hogy ivott egy kis vodkát szilveszterkor, de nem rúgott be, és hát ő is tinédzser, ráadásul ha 13-14 éves gyerekek fetrengenek és hánynak bulikban, akkor a majdnem 19 éves srác had igyon már egy-két pohár italt szilveszterkor. És azért is nagyon zűrös, mert tegnap azért késett a koncertről, mert az egyik leukémiával kűzdő kis rajongójával volt. Tényleg, micsoda szívtelen, drogos és züllött srác, tényleg...
Az lehet hogy sok "rajongó" ezt elhitte és csalódott, de az igazi Belieberek, akik ismerik, azok bizony utánanéztek az ügynek, és rájöttek, hogy ez csak egy újabb HÜLYE pletyka a drága TMZ részéről. Justin a legeslegjobb és ezen semmi nem változtat #ForeverBelieber
Elegem van ebből a sok hülye pletykából, de mostmár tényleg nagyon...és akkor képzelem Justin mit érezhet...egyszer hagyhatnák már élni is szegényt. Ja, amúgy tényleg nagyon zűrös a gyerek...oké, hogy ivott egy kis vodkát szilveszterkor, de nem rúgott be, és hát ő is tinédzser, ráadásul ha 13-14 éves gyerekek fetrengenek és hánynak bulikban, akkor a majdnem 19 éves srác had igyon már egy-két pohár italt szilveszterkor. És azért is nagyon zűrös, mert tegnap azért késett a koncertről, mert az egyik leukémiával kűzdő kis rajongójával volt. Tényleg, micsoda szívtelen, drogos és züllött srác, tényleg...
Az lehet hogy sok "rajongó" ezt elhitte és csalódott, de az igazi Belieberek, akik ismerik, azok bizony utánanéztek az ügynek, és rájöttek, hogy ez csak egy újabb HÜLYE pletyka a drága TMZ részéről. Justin a legeslegjobb és ezen semmi nem változtat #ForeverBelieber
2013. január 06. 19:13
viksy3: ki az a Rob? Mi a tejes neve? Meg akarom nézni(:
2013. január 06. 20:14
Én megnéztem ezt a Rob-ot ésminden egyezik azzal, hogy ő lenne az, de azt is észre vettem, hogy Robnak nincsen fülbevalója.Justinnak van.
2013. január 06. 20:41
nem vagyok nagy Justin fan, de nézzétek meg, a második képen "Justint" fehér vonalak veszik körbe. Szóval,valószínű hogy PS. +mondjátok,hogy van valami Rob is.. szóval
2013. január 06. 22:29
Még oszt Belieberek...Istenem, még ilyen balfaszságot... Na akkor vigyázatok Belieberek,mert a végén saját gondolataitok lesznek és még az is lehet önállóan vesztek levegőt és nem anyuci mutatja hogy kell...
2013. január 06. 23:32
Na mi van Belieberek, a kis tinisztárotok még sem olyan tökéletes? Ennyit erről...
2013. január 06. 23:45
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
nem értem mért botrány ha vodkát iszik szilveszterkor? és szerintem ez nem is ő. na mindegy engem nem is annyira érdekel
2013. január 07. 05:46
Kittii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 186361 offline |
https://www.google.hu/search?num=10&hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=590&q=justin+biebe...iw=1366&bih=590 Ennyit erről! ( : a Képen láthaó ember nem Justin Bieber hanem Robin Verrecas :DDD
2013. január 07. 09:02
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Okkeys Vodkat iszik ,es akkor mi van Szilveszter van ,nem?? De mar a drogozas egy masik lannyal,tul messzire ment!!!! Nem erdemli meg Selenat!! Jobb lenne ha vegleg vege lennek a sztorynak hogy ujra osszejottek!!!! Szanalmas lett Bieber!!!!
2013. január 07. 10:35
Encsi Ramóna Ritavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 160167 offline |
am meg Selena totál hülyeee ha egy drogos buzit visszafogad -.-" bibőőőőr nem tudja h belelehet halni?mondjuk egy buzancsal kevesebb xd
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.