Klippremier: One Direction — Kiss You
2013. január 08. 20:33
Twilighter1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 3 Azonosító: 193247 offline |
Már kicsit unom őket...
2013. január 08. 20:39
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Fanna9 @ 2013.01.08. 15:15)
És tudod,hogy miért szeretjük,Mi Directionerek Őket?Azért,mert törődnek velünk.És,mert a Mi,Directionerek érdekeit is nézik.Mert kedvesek.
Uram borogass! Hol élsz te? És pont amikor azt hittem ennyire setít tinilánykák már nem lehetnek, erre... Had közöljem veled meg "Ti directionerekkel" hogy egy pár év és a legmegszállottab,legádászabb rajongók sem fognak emlékezni erre az öt fiúcskára. Hogy miért? Mert semmi maradantót nem alkottak eddig a zene iparban és tudod mit,nem is fognak.
Hogy tőrödnek-e veletek? A nagy fenéket!
Tudod mennyire tisztelik a rajongóikat?
Ennyire,
Ennyire,
Ennyire
meg Ennyire.
Most nem kedvesek?
u.i: nem tetszik a véleményem ne olvasd el, elvakult rajongócskák reklamációira nem vagyok kíváncsi. Köszönöm.
2013. január 08. 20:47
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Fantababy @ 2013.01.08. 20:43)
Am Misao mi directionerek meg a te reklamációdra nem vagyunk kíváncsiak, kösz, hogy befogod!!
Nincs mit megköszönni mert továbbra is szabadon fogom megosztani a véleményemet a fórumon, legyen az pozitív vagy negatív. De innen befejeztem, legalábbis ami téged illet, 10-12 évesekkel nem állok le vitatkozni,bár engem szájba vagták volna a te korodban,ha így beszéltem akárkivel is.
2013. január 08. 20:52
Annyira gáz,ahogy itt egyesek áradoznak. Ilyenkor mélyen magamba nézek:vagy én vagyok egy viszonylag normális rajongó vagy a tobbiek viszik túlzásba? Jesus..nem csoda,hogy sokakat irritálnak a directionerek.
2013. január 08. 21:29
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline |
Hááát... Nekem nincsen velük semmi bajom de ez a videoklipp borzalmas lett :S, tulzsufolt erőltetett és zavaros. Elhiszem h viccesen akarták megoldani de ez már inkább szarba ment át.
2013. január 08. 21:30
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Idézet (WhiteRose. @ 2013.01.08. 19:28)
Én egyszerüen imádom! A fiúkban nem tudok és nem lehet csalódni! A gyülölködöknek üzenem: GET A LIFE!
jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja
Teljesen jogos! Végülis mi tudjuk azt is még, hogy melyiknek milyen alsó nacija van, vagy milyen anyjegy van a hátán.
Most annyira ránk pirítottál, hogy én el is megyek pityeregni. puszkóóó
2013. január 08. 21:32
Úristen, ez a klipp nagyon rossz, de tényleg, (bár most ez a dal sem tetszik) pedig a What makes you beautiful klipje egész jó volt... de ez tényleg szörnyű....
2013. január 08. 21:48
Nagyon giccses es erőltetett. Azt meg nemtudom, hogy én vagyok e ilyen perverz, vagy tényleg arról énekelnek amire gondolok, mert ha igen akkor az nemigen lenne helyénvalo, tekintve a rajongók korát.
2013. január 08. 22:21
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Teljesen jogos, Misao! Mindenkinek van joga a vélemény nyilvánításra, ami jelenthet pozitív és kapaszkodjatok meg, negatív kritikát is. Ami kulturáltan meg van fogalmazva. Szóval, nem értem mi a bajotok, mindig is lesznek, akik nem szeretik majd őket, már ha hosszútávon benne maradnak a zeneiparban. És valóban nem alkottak számomra maradandót, de ha nektek igen, akkor hallgassátok! Attól ti még nyugodtan szerethetitek őket!
Amitől még ki vagyok akadva, amikor a rajongók csak káromkodással, vagy a másik kedvencének anyázásával tudják megvédeni a sajátjukat. Esetemben például James Francot piszkálják. -.-
Amúgy meg, belehallgattam ebbe..az újba. És nem köntörfalazok, mert nem tetszik! És soha nem is fog! De, mint mondtam, ettől függetlenül, Ti még nyugodtan szerethetitek őket!
Ja, és amúgy meg, mi ez a directionator? Vannak directionerek és mostmár ez? Én nem szeretem őket és ennyi, nem vagyok directionator, hanem..én csak simán nem szeretem őket!
Amitől még ki vagyok akadva, amikor a rajongók csak káromkodással, vagy a másik kedvencének anyázásával tudják megvédeni a sajátjukat. Esetemben például James Francot piszkálják. -.-
Amúgy meg, belehallgattam ebbe..az újba. És nem köntörfalazok, mert nem tetszik! És soha nem is fog! De, mint mondtam, ettől függetlenül, Ti még nyugodtan szerethetitek őket!
Ja, és amúgy meg, mi ez a directionator? Vannak directionerek és mostmár ez? Én nem szeretem őket és ennyi, nem vagyok directionator, hanem..én csak simán nem szeretem őket!
2013. január 08. 22:49
Misaodracarys™ |
Idézet (Alison Lerman @ 2013.01.08. 22:21)
Ja, és amúgy meg, mi ez a directionator? Vannak directionerek és mostmár ez?
Hát tudod,directionator. Mint directioner+dictator = directionator. Amúgy fogalmam sincs a "dájreksöner vagyok" hóbortnál elvesztettem a fonalat. Ennyi marhasságot egyszerre nehéz is követni.
2013. január 08. 22:55
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
áá imádom ) ebbe végre megmutatták az igazi kis hülye énjüket <3 <3
2013. január 08. 23:09
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
jujj Misao egy rakás szánalom vagy olyan sztorikat raktál be hogy beszartam te tellyesen félreérted a sztorikat az a csaj aki elájult az izgalmában tette,meg a louis nem tehet arrol hogy rosszabb lett a föle mert télleg olyan egyértelmü nem??az hogy ha valakit nem szeretsz akkor rossz lesz a hallásod?XDD meg ezekböl a cikkekböl hogy itéled meg hogy utálják e a fanokat...látni hogy kicsit se ismered őket...szánalom szánalom hátán gratuu..xDam tőlem nyugodtan leirhatod róluk a véleményed de akk én meg rólad irom ,ennyi..
2013. január 08. 23:11
Fantababy amugy a directionatorok azok azok akik a bandából nem szeretnek mindenkit és csak a külsejük miatt szeretik
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.