Starity

Klippremier: One Direction — Kiss You

18 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 09. 15:56 #221
MissHutcherson
MissHutcherson
új tag

StátuszMert őrültek vagyunk és nem bolondok! ^^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 23
Csatolások: 0
Azonosító: 184798
Idézet (OneDirection1DLove @ 2013.01.09. 15:48)
Beyla írta:
Mondom, Nem baj, a vándájkresön ideje is le fog áldozni egyszer - ha pedig így lesz, akkor pezsgőt fogok bontani.
csak nyugottam bontsál pezsgőt biggrin.gif de akkor legalább fulladj bele biggrin.gif

Bár nem nekem szólt ez a kedvesség, de ez egy hatalmas NO COMMENT. glare.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Alison Lerman, MadHatter
2013. január 09. 16:19 #222
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Beyla írta:
Mondom, Nem baj, a vándájkresön ideje is le fog áldozni egyszer - ha pedig így lesz, akkor pezsgőt fogok bontani.
csak nyugottam bontsál pezsgőt biggrin.gif de akkor legalább fulladj bele biggrin.gif

A komment elolvasása után azt hiszem másodállásban szellemi fogyatékosokkal fogok foglalkozni, és megpróbálom megtanítani a hozzád hasonló ostoba egysejtű élőlényeket kulturálódni, ha már helyesen írni sem tudsz a saját anyanyelveden.

Megtapsolhatod magadat - csak el ne kezdj szaporodni wazze, még csak az kéne, hogy ilyen intelligencia hiányos egyed szüljön egy ennél még intelligencia hiányosabb egyedet. Véleményem sincs, ez pedig rosszabb, mintha lenne. Ha édesanyád p*fán vert volna otthon egyszer-kétszer, akkor mást sem rántanál a s*ggedből... de mindegy.

Egyébként szavakat nem találok - primitívuszundoritisz...

Idézet (MadHatter @ 2013.01.08. 23:30)
Ha jól értettem, akkor akinek ez a dal nem tetszik és nem kedveli a One Directiont az magyarán dögöljön meg?

Vájjá, de még angolul sem tud - haters kill yourself? Pardon emberek. Nem értik az angolt, de az Istenért, a saját anyanyelvüket sem tudják hibátlanul használni. Headshot!
5 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, hana001, MadHatter, Alison Lerman, Misao
2013. január 09. 16:19 #223
Rekka2
Rekka2
Mrs.Styles♥xx

StátuszI'm addicted to you...♥
Hozzászólás: 1492
Csatolások: 43
Azonosító: 179702
Én voltam a 301. megtekintő!! heart.gif Egész este ezt vártam!! smileeee.gif
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
2013. január 09. 16:24 #224
tbdodo
tbdodo

StátuszLove me, hate me whatever.
Hozzászólás: 774
Csatolások: 30
Azonosító: 161141
Én meg a 302-dik(((: ♥
2013. január 09. 16:36 #225
luuu.
luuu.
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 192498
Imádom a One Direction-t, már nagyon vártam! Igaz jobbra számítottam, de a szám nagyon jó!
2013. január 09. 16:54 #226
kinx
kinx
visszatérő vendég

Státusz♥♥ ♥ ♥ popcorn for ♥♥ ♥ ♥
Hozzászólás: 481
Csatolások: 11
Azonosító: 183483
nagyon jó lett ! heart.gif
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
na de most őszintén melyik nem ? beee.gif heart.gif
2013. január 09. 16:54 #227
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Beyla írta:

Normális vagy? blink.gif Na látod, pont azért olyanok a One Direction fanok, amilyenek! (Tisztelet a kivételnek!) Úr isten! Te belegondoltál abba, hogy egy ember halálát kívánod? Jézusom! Nem jutok szóhoz, hova fajulnak itt a dolgok!
3 felhasználónak tetszik: Misao, MadHatter, Beyla
2013. január 09. 16:55 #228
kinx
kinx
visszatérő vendég

Státusz♥♥ ♥ ♥ popcorn for ♥♥ ♥ ♥
Hozzászólás: 481
Csatolások: 11
Azonosító: 183483
Idézet (Rekka2 @ 2013.01.09. 16:19)
Én voltam a 301. megtekintő!! heart.gif Egész este ezt vártam!! smileeee.gif
heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif

hajthattál volna kerek számra is !!! yes.gif pilot.gif
2013. január 09. 17:03 #229
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Alison Lerman @ 2013.01.09. 16:54)
Normális vagy?  blink.gif Na látod, pont azért olyanok a One Direction fanok, amilyenek! (Tisztelet a kivételnek!) Úr isten! Te belegondoltál abba, hogy egy ember halálát kívánod? Jézusom! Nem jutok szóhoz, hova fajulnak itt a dolgok!

Nagyon kretén egy példány az már biztos. blink.gif Azt kívánni egy másik tagnak,hogy fulladjon meg, mert normális zenei ízléssel jelentkezik. Durva! Most örülök,hogy én csak "szánalmas" meg "majom" vagyok. pardon.gif Nem is mondok semmit még a végén nekem is valami olyasmit kíván hogy üssön el egy busz. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, MadHatter, Beyla
2013. január 09. 17:08 #230
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Nagyon imádom a videót, nem vártam tőlük mást, a szám is nagyon tetszik. Remek munka srácok.! heart.gif
2013. január 09. 17:08 #231
Dicca
Dicca
visszatérő vendég

Státusz"And please don't make the super suit green or animated!"
Hozzászólás: 290
Azonosító: 185112
Imádom <3 <3 <3 smileeee.gif smileeee.gif
2013. január 09. 17:11 #232
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misao @ 2013.01.08. 20:39)
_nevet.gif nevet2.gif rofl.gif
Uram borogass! nevet2.gif Hol élsz te? És pont amikor azt hittem ennyire setít tinilánykák már nem lehetnek, erre... rohog.gif Had közöljem veled meg "Ti directionerekkel" hogy egy pár év és a legmegszállottab,legádászabb rajongók sem fognak emlékezni erre az öt fiúcskára. Hogy miért? Mert semmi maradantót nem alkottak eddig a zene iparban és tudod mit,nem is fognak. 
Hogy tőrödnek-e veletek? A nagy fenéket! 
Tudod mennyire tisztelik a rajongóikat?
Ennyire,
Ennyire,
Ennyire
meg Ennyire.
Most nem kedvesek? rolleyes.gif 
u.i: nem tetszik a véleményem ne olvasd el, elvakult rajongócskák reklamációira nem vagyok kíváncsi. Köszönöm. meghajolo.gif

Engem nem érdekel,hogy nem akarod hallgatni,olvasni az ilyenfajta kommenteket,de szerintem ez a regisztrálás közé tartozik. blink.gif
Az meg végképp nem izgat,hogy Niall klausztrofóbiás,hisz sok olyan ember él a földön-tapasztalat-,de attól függetlenül lehet élni normálisan.És,ha ezeket a rajongók miatt linkelted be nekem...nem érdekel.
Az sem érdekel,hogy Zayn miatt ájult el egy rajongó,hisz abban nincsen semmi különleges.Én is láttam már egy ilyet egy koncerten.
A többi ilyen dologhoz nem tudok mit hozzáfűzni,hisz én nem voltam ott,én nem tettem senkinek (majdnem) tönkre az életét,nem én süketítettem meg majdnem Louis-t.
És,ha mondod,hogy ne érdekeljen a véleményed,akkor is fog érdekelni,mert egy olyan személyiségnek tartalak,aki be tud szólni egyeseknek,de valami azt súgja,hogy valamilyen szinten Te is érzékeny vagy.ÉS ÉN NEM AKAROK SENKIT BÁNTANI! rohog.gif
2013. január 09. 17:19 #233
- törölt felhasználó -    
Az One Direction jó de kezd lejárni...bocs fiúk!ha hoznának még egy ilyet akkor viszajönnének a divatba.
2013. január 09. 17:19 #234
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7748
Azonosító: 151350
ez nagyon jó lett laugh.gif
2013. január 09. 17:20 #235
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Fanna9 @ 2013.01.09. 17:11)

A többi ilyen dologhoz nem tudok mit hozzáfűzni,hisz én nem voltam ott,én nem tettem senkinek (majdnem) tönkre az életét,nem én süketítettem meg majdnem Louis-t.
És,ha mondod,hogy ne érdekeljen a véleményed,akkor is fog érdekelni,mert egy olyan személyiségnek tartalak,aki be tud szólni egyeseknek,de valami azt súgja,hogy valamilyen szinten Te is érzékeny vagy.ÉS ÉN NEM AKAROK SENKIT BÁNTANI! rohog.gif

Eden'meg a kicsi szívedet. rolleyes.gif Befejezhetnétek ezt a "elemezzük ki Misaot," Szerintem ne tartsál te engem semmilyen személyiségnek mivel - ahogy mondtam azt már ez előtted lévő rajongóképződménynek is - nem ismersz. Én a cikkhez és a fiúk videóklipjükhöz,no meg maga az "előadókhoz" szóltam hozzá,hiszen ők vannak csatolva a topikhoz NEM ÉN! rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Alison Lerman
2013. január 09. 17:21 #236
- törölt felhasználó -    
Én is kisselem őket biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2013. január 09. 17:23 #237
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Idézet (Norah @ 2013.01.07. 22:49)
Szánalom a köbön. Olyan klasszikusok megcsúfolása, mint Elvis - Jailhouse Rockja, vagy a Beach Boys - Surfin`USA-je. Bár gondolom én, hogy a Directionerek 98%-nak ez fel se tűnt. Érdekességképpen már a Directionerek le is rohamozták és elárasztották azon a bizonyos videómegosztón Elvis videóját az értelmes hozzászólásaikkal. 110.gif

A Jailhouse Rockot én se értem hogyan került oda... Már amikor a trailereket lehetett látni, akkor is észrevettem, és totál le voltam sokkolva. Mi a francot keres ez itt!!??? A másik előadót, akit mondtál nem ismerem, de elhiszem neked, hogy az is benne volt. Mostanra már egészen kibékültem vele, hogy azok az illető emberkék a kamera mögött minek rakták be ezt (ezeket) a részeket, de még mindig nem értem mi okuk volt rá. Ennyire fantáziátlanok, vagy mi a szösz, hogy nem bírtak új dolgot kitalálni. Mert nem hiszem, hogy azért, mert arra számítanak, hogy az Elivs és a 1D közös rajongóinak tetszik majd nagyon, mert szerintem abból az egész világon velem együtt vannak tízen. És nekem nem nagyon tetszett az a rész benne. Még mindig ki vagyok rajta, hogy mi a csodát keres ott.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter
2013. január 09. 17:33 #238
- törölt felhasználó -    
Kedvenc. heart.gif
2013. január 09. 17:39 #239
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Úgy döntöttem, hogy hosszabb véleményt írok erről, ugyan is az agyam meg áll a kommentektől. Komolyan a hülyeség tetszik nektek? Akkor ajánlok nektek kabarékat, azokon tényleg jót lehet röhögni vagy egy vígjátékot. Ezen viszont nem tudtam eligazodni. A dalnak nincs jelentése csak azt látom ,hogy 5 srác hülyéskedik a kamera előtt a dalnak nincs semmi köze hozzá, mondjuk annak sincs sok értelme. Ha igazi zenészek akarnának lenni akkor egy komolyabb klippel jelentkezzenek, mert egy idő után még az igazi rajongó is megunja ,hogy csak cukiság és rózsaszín felhő van a dologban. Igazi érzelmek kellenek ide, nem bohóckodás. Ők is csak egy eladható fiúbanda amelyeknél a rajongóknak nem számít, hogy mit énekelnek, csak az ,hogy láthassák őket.
2013. január 09. 17:42 #240
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Misao @ 2013.01.09. 17:03)
Nagyon kretén egy példány az már biztos. blink.gif Azt kívánni egy másik tagnak,hogy fulladjon meg, mert normális zenei ízléssel jelentkezik. Durva! Most örülök,hogy én csak "szánalmas" meg "majom" vagyok. pardon.gif Nem is mondok semmit még a végén nekem is valami olyasmit kíván hogy üssön el egy busz. biggrin.gif

A hab a tortán már csak az, hogy egy újabb IQ bajnok írt az üzenőfalamra úgy röpke egy órája, hogy én a vándí bojzok halálát kívánom. Komolyan mondom, röhög a vakbelem! _nevet.gif Írtam valahol ilyet? Komolyan, mert én nem emlékszem rá. Tudtommal nekem írták, hogy fulladjak meg a pezsgőben, de ebből valakinek az jött le, hogy én a fiúk halálát kívánom. Oké, néha tapló vagyok, de ekkora gyökér nem vagyok, hogy más halálát kívánjam - erre emberileg képtelen vagyok.

Jókat szórakozok az emberi hülyeségen jelenleg, pedig holnap négy záróvizsgám is lesz.XD De ahogy látom egyesek az öt elemijükkel, diploma nélküli önjelölt pszichológusok. Ez már nevetséges!XD
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, hana001, Misao, MadHatter, MissHutcherson, Alison Lerman
18 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok