Idézet (Misao @ 2013.01.08. 20:39)
Uram borogass!
Hol élsz te? És pont amikor azt hittem ennyire setít tinilánykák már nem lehetnek, erre...
Had közöljem veled meg "Ti directionerekkel" hogy egy pár év és a legmegszállottab,legádászabb rajongók sem fognak emlékezni erre az öt fiúcskára.
Hogy miért? Mert semmi maradantót nem alkottak eddig a zene iparban és tudod mit,nem is fognak. Hogy tőrödnek-e veletek? A nagy fenéket!
Tudod mennyire tisztelik a rajongóikat?
Ennyire,
Ennyire,
Ennyire
meg Ennyire.
Most nem kedvesek?
u.i: nem tetszik a véleményem ne olvasd el, elvakult rajongócskák reklamációira nem vagyok kíváncsi. Köszönöm.
Engem nem érdekel,hogy nem akarod hallgatni,olvasni az ilyenfajta kommenteket,de szerintem ez a regisztrálás közé tartozik.
Az meg végképp nem izgat,hogy Niall klausztrofóbiás,hisz sok olyan ember él a földön-tapasztalat-,de attól függetlenül lehet élni normálisan.És,ha ezeket a rajongók miatt linkelted be nekem...nem érdekel.
Az sem érdekel,hogy Zayn miatt ájult el egy rajongó,hisz abban nincsen semmi különleges.Én is láttam már egy ilyet egy koncerten.
A többi ilyen dologhoz nem tudok mit hozzáfűzni,hisz én nem voltam ott,én nem tettem senkinek (majdnem) tönkre az életét,nem én süketítettem meg majdnem Louis-t.
És,ha mondod,hogy ne érdekeljen a véleményed,akkor is fog érdekelni,mert egy olyan személyiségnek tartalak,aki be tud szólni egyeseknek,de valami azt súgja,hogy valamilyen szinten Te is érzékeny vagy.ÉS ÉN NEM AKAROK SENKIT BÁNTANI!