Starity

Klippremier: One Direction — Kiss You

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 09. 17:53 #241
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (Beyla @ 2013.01.09. 17:42)
A hab a tortán már csak az, hogy egy újabb IQ bajnok írt az üzenőfalamra úgy röpke egy órája, hogy én a vándí bojzok halálát kívánom. Komolyan mondom, röhög a vakbelem! _nevet.gif Írtam valahol ilyet? Komolyan, mert én nem emlékszem rá. Tudtommal nekem írták, hogy fulladjak meg a pezsgőben, de ebből valakinek az jött le, hogy én a fiúk halálát kívánom. Oké, néha tapló vagyok, de ekkora gyökér nem vagyok, hogy más halálát kívánjam - erre emberileg képtelen vagyok.
Jókat szórakozok az emberi hülyeségen jelenleg, pedig holnap négy záróvizsgám is lesz.XD De ahogy látom egyesek az öt elemijükkel, diploma nélküli önjelölt pszichológusok. Ez már nevetséges!XD

Már csak azért is megnéztem az üzenőfalad. biggrin.gif Az ilyenekkel ne törődj, rögtön rakjad az ilyen felhasználókat tiltólistára. pardon.gif Nekem már van egy szép, hosszú listám. Így legalább nem tudnak ostromolni a baromságukkal. wink.gif Az itteni hozzászólásokkal meg ne törődj, csak a saját szegénységi bizonyítványuk. És amúgy tényleg, elég szomorú amiket itt írnak az elvakult rajongók. Valakinek fulladást kívánni, hát nagyon okos dolog. Legalább nem kell félni, hogy az illető, aki ezt kívánta agyvérzést kap, hiszen ész nélkül ez nem történhet meg...
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, hana001, Beyla, Alison Lerman
2013. január 09. 18:06 #242
pinkgirl
pinkgirl
◕◡◕

StátuszÁlmomban az enyém vagy. Életemben az álmom vagy. *-*♥
Hozzászólás: 1865
Csatolások: 54
Azonosító: 154198
juuuuuuuuuuuuj :DDDD
már alig vártam :DDD
alig várom hogy a rádióban is hallhassam :3
2013. január 09. 18:08 #243
Fantababy
Fantababy
új tag

StátuszI think a lot, but I don't say much. - Anne Frank
Hozzászólás: 29
Csatolások: 0
Azonosító: 176950
Misao lehet hogy téged szájba vernek de én megvédem magam, am ha nem szereted őket akkor minek olvasod a cikket??? Ennyire unalmas az életed???
2013. január 09. 18:13 #244
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (Fantababy @ 2013.01.09. 18:08)
Misao lehet hogy téged szájba vernek de én megvédem magam, am ha nem szereted őket akkor minek olvasod a cikket??? Ennyire unalmas az életed???

Akkor megint leírom: Ez egy fórum. Ugyanannyi joga van az embereknek a negatív véleménynyilvánításhoz, mint a pozitívhoz. smileeee.gif Szegény Misao, már tényleg sajnálom, hogy pont Te állsz a direktonerek kereszttüzében. unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Alison Lerman, Misao
2013. január 09. 18:18 #245
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
AZOKNAK, AKIK UTÁLJÁK A ONE DIRECTIONT
1. Több hsz-ben láttam, hogy ez rossz ízlés, béna, semmirevaló klip és hasonlók. ööö...bocs de kik vagytok ti, hogy megmondjátok, milyen zene számít jónak és mi nem? mindig ti akarjátok megmondani, hogy mit hallgassunk, pedig sztem igazán el lehetne fogadni, hogy a jelenlegi fiatalabb korosztály az 1D-t tartja elfogadhatónak. Amúgy mindig mindenki a maga zenei ízlését tekinti ideálisnak és szupernek, ezen kár vitatkozni.
2. A fiúk rengeteget dolgoznak, koncerteznek/fognak, a rajongóikkal foglalkoznak, a magánéletükkel. miért olyan nagy cucc az, hogy nem annak élnek, hogy kigyúrt macsók legyenek?-.-
Ami a félmeztelenséget illeti:ti talán ruhában fürdötök/úsztok?
3. Ez a kisfilm, akármilyen primitívnek vagy gagyinak tűnhet számotokra, akkor is ugyanannyi munkával és előkészülettel járt, mint bármilyik. Olyan, amilyen (nekem amúgy megtetszett:D) de nem szép dolog fikázni mások munkáját-.- Még ha ti ezt nem is tekintitek annak-.-
4. A One Direction szinte a legsokszínűbb banda, nekik bármi, de bármi jól áll, akármilyen is éppen a klipjük. Fekete fehér, hülyülős, egyszerű, vagy lassúbb, tök mindegy, a lényeg, hogy mindig magukévá teszik a dalokat. A Kiss You klipje sztem nem éppen illik a szöveghez, a klipnek sincs túl sok üzenete, de nem kell mindig mindent bonyolulttá tenni, legközelebb majd /remélhetőleg/ tuti olyan klippel, számmal állnak elő, ami talán más lesz, vagy nem a megszokott. Sztem a Rock Me-hoz jó kis klipet lehetne forgatni.
2013. január 09. 18:21 #246
Vivus98
Vivus98
visszatérő vendég

Státusz♥ Singing the song ♥
Hozzászólás: 153
Azonosító: 186727
Elody nagyon adlak !
Igazad van !
2013. január 09. 18:28 #247
- törölt felhasználó -    
Csak azt nem értem, akinek nem tetszik, az komolyan nem sajnálja rá az energiáját, hogy írjon egy csodaszép kritikát, vagy véleményt, hogy milyen szemét az egész? Igen, a világ elég fura, vannak olyan dolgok, amit van, aki nem ért meg, hogy erre, meg arra miért van igény, de akkor is lesz, ha írtok egy regényt, sajnos, vagy nem sajnos, ez van. Persze, mindenki maga dönti el, hogy hova, és mit ír, de én komolyan sajnálnám rá az időt, hogy ilyeneket írjak, és leálljak néhány nem épp értelmes delikvenssel vitatkozni. Amúgy meg, nagy intelligenciára utal az, ha valaki a másik halálát kívánja, mert esetlegesen nem egyezik a véleményük, vagy elítéli a másikat, ez nagy kár. És ízlések, és pofonok. Ennyit erről. Lehet, hogy szerintetek egy ember kevesebb lesz, ha ilyesmire vevő, de higgyétek el, erről soha a büdös életben nem fogjátok tudni meggyőzni az illetőt.
2013. január 09. 18:30 #248
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.01.09. 17:53)
Már csak azért is megnéztem az üzenőfalad. biggrin.gif Az ilyenekkel ne törődj, rögtön rakjad az ilyen felhasználókat  tiltólistára. pardon.gif Nekem már van egy szép, hosszú listám. Így legalább nem tudnak ostromolni a baromságukkal. wink.gif Az itteni hozzászólásokkal meg ne törődj, csak a saját szegénységi bizonyítványuk. És amúgy tényleg, elég szomorú amiket itt írnak az elvakult rajongók. Valakinek fulladást kívánni, hát nagyon okos dolog. Legalább nem kell félni, hogy az illető, aki ezt kívánta agyvérzést kap, hiszen ész nélkül ez nem történhet meg...

Ó, rám az ilyenek nem hatnak.XD Hidd el, mióta fent vagyok, azóta nem egyszer küldtek el melegebb éghajlatra, de érdekes... valahogy mindegyik irtózik a privát üzenet küldése funkciótól. think.gif Saját magukról állítják ki a szegénységi bizonyítványt, de az azért érdekes volt, hogy én kívánom más halálát. Abszolúte, de logikus más halálát kívánnom, komolyan. blink.gif Valóban, tökéletesen igazad van, ami nincsen, azt nem lehet sem elvenni, sem osztani. Én speciel ezeken a hozzászólásokon, megnyilvánulásokon délután óta röhögök és a szociológia szakdogámhoz még egy betűt sem írtam.XD Pazar a felhozatal - ha unatkozok, vagy egyszerűen csak rossz kedvem van, akkor idejövök.XD Egyébként Misaót én is nagyon sajnálom, bár én a helyébe cifrábbat írtam volna a hozzászólásokra, az egyszer biztos.
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, hana001, MadHatter, Alison Lerman
2013. január 09. 18:33 #249
- törölt felhasználó -    
Na végre!itt a kiss you!imádom ezt a számot.
2013. január 09. 18:37 #250
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
Nekem semmi bajom a 1D-vel,de ez a szám eléggé hasonlít az előzőekre.olyan mintha ugyan az lenne csak egy kicsit átköltve. pardon.gif
2013. január 09. 18:58 #251
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
Beyla
őszintén,ahhoz képest,hogy directioner vagyok,nem vagyok elragadtatva a kliptől. A szám nagyon tetszik,de a klip tényleg egy gyorsan összevágott,"igénytelen" videó lett,amit sehogy sem tudok a dal szövegéhez kapcsolni. Ettől függetlenül persze ugyanúgy szeretem őket,ők sem lehetnek mindig a toppon. A többi klipjük viszont nagyon tetszik.
Nem azt mondom,hogy náluk nem léteznek tehetségesebb emberek,de tény,hogy jó hangjuk,élvezhetőek,és az.hogy jól néznek ki,csak rátesz egy lapáttal a sikerükre.
Szerintem mikor a directionerek azt írják,hogy "bolondok,jajj de szeretlek titeket!^^",akkor nem feltétlen arra kell gondolni,hogy azért szeretik a srácokat,mert bolondok-szimplán csak örülnek,hogy van egy vicces énjük is,amit néha ők is láthatnak. Elsősorban nem ezért szeretik őket,de örülnek nekik,hogy viccesek,'bolondok'.
Viszont azt nem mondhatod,hogy "hova lett az emberek ízlése?" nem hiszem,hogy a '70-es években mindenki Led Zeppelint hallgatott volna-az ízlések már akkor is különböztek,de ez nem baj. Manapság sem mindenki ugyanezt szereti,de ez miért lenne rossz? Azt hallgatsz,amit akarsz-és senki nem jöhet ahhoz,hogy "te mégis miért ezt a sz*rt hallgatod?" Tudod,hogy miért? Mert szerintem nem sz*r. Mert nekem TETSZIK. Mert én szeretem őket.
Igen,lehet,hogy jókor voltak jó helyen,hiszen nem minden tehetséges ember van felfedezve,de egyszer talán eljön az ő idejük is-vagy nem. Jókor voltak jó helyen,de a szerencséjük miatt ne őket hibáztasd. Mondjuk a felfedezéshez nem csak szerencse kellett: nyilván átváltoztatják kicsit a hangjukat az albumokon,hogy azok tökéletesek legyenek,de a tényt,hogy van hangjuk,nem lehet letagadni. Maximum azt lehet mondani,hogy neked nem tetszik a hangjuk,de ezért nem kell rögtön azt mondani,hogy hamisak/tehetségtelenek. Csak hallgass meg pár élő felvételt,és rájössz,miről beszélek! (:
Lehet,vannak náluk tehetségesebb,még nem felfedezett,felkapaszkodó félben lévő bandák-de arról semiképp sem a 1D tehet,hogy őket felfedezték,és másokat meg nem. Lehet,azokból a bandákból hiányzik valami. Mert ahhoz,hogy valaki híres legyen,kell egy kiállás,egy könnyen megjegyezhető arc. Talán ez hiányzik. Vagy a zenéjük nem olyan,amit ma olyan sok fiatal hallgatna.
1 felhasználónak tetszik: Beckie
2013. január 09. 18:59 #252
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
imádom ezt a klipet!♥♥♥biggrin.gifD de nem láttam rajtuk kockát:((( legalább akkor kondiznának a fiuk, ha leveszik a pólójukat. de attól még szerelmes vagyok:D
2013. január 09. 19:01 #253
- törölt felhasználó -    
Én imádom ezt számot de valahogy ez a klip nem őket ábrázolja vagy nem tudom de ez nem olyan mint a többi olyan mű de mind1 tévedni lehet de a szám az nagyon jó biggrin.gif
2013. január 09. 19:25 #254
- törölt felhasználó -    
ancsa12 hát nem tudom milyenek ezek a srácok,de te már bizonyára igen...de tudod nem ők írták a dalt,nem ők rendezték a klipet így sehogyse ábrázolhatja őket csak azt aki írta és mivel ők csak eljátszák természetes hogy olyan mű...
Amúgy megnéztem a klipet, hogy rájöjjek miért szeretik őket...hát úgy tűnik nem fogok rájönni,de nem piszkálódásból írtam ezt...csak látszik,hogy nem az én világom
2013. január 09. 19:35 #255
Im Directioner
Im Directioner
visszatérő vendég
Hozzászólás: 309
Azonosító: 186702
Imádom imádom imádom ennyi a hozáfüzni valóm 1DFamily ♥
2013. január 09. 19:38 #256
Fbella
Fbella
visszatérő vendég

StátuszGondold végig Neked hány hiányzik, és Te hánynak
Hozzászólás: 203
Azonosító: 150747
Unatkoztam..tudtam hogy jó helyre jövők *-*
2013. január 09. 19:38 #257
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.01.09. 18:13)
Akkor megint leírom: Ez egy fórum. Ugyanannyi joga van az embereknek a negatív véleménynyilvánításhoz, mint a pozitívhoz.  smileeee.gif Szegény Misao, már tényleg sajnálom, hogy pont Te állsz a direktonerek kereszttüzében. unsure.gif

Ó nem kell szegény Misaót sajnálni, jelenleg majd le fordul a székről. rohog.gif Inkább szórakoztatnak ezek a butuska rajongók által írt hozzászólások,mintsem felidegesítenek. biggrin.gif Hihetetlen mennyire setít elméjű a mai fiatalság nagy része. Képesek ilyen ocsmány és elfogadhatatlan hangnemben komunikálni a kritikusabb egyedekkel,akik torkán nem lehet lenyomni minden szemetet. Remélem minnél hamarabb lecseng ez a ván dájreksön,herí sztájölsz,"imádom ilyen kis boldondok" és egyéb láz is. Lassan kezd olyan lenni mint egy betegség.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqx09oPFaW1qzydh2o6_250.gif
6 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Pöttömke, hana001, Beyla, MadHatter, Alison Lerman
2013. január 09. 19:50 #258
egydirectioner0108
egydirectioner0108
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 191549
annyira jó lett a klip imádom!OMG <3 <3 *--*

<a href=http://download.cnet.com/YouTube-To-MP3/3000-2071_4-75810474.html >youtube to mp3</a>

<a href=http://download.cnet.com/YouTube-To-MP3/3000-2071_4-75810474.html >youtube to mp3</a>
2013. január 09. 20:02 #259
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Leah097:

"jó hangjuk,élvezhetőek,és az.hogy jól néznek ki,csak rátesz egy lapáttal a sikerükre." - Kinek a pap, kinek a papné, tartja a mondás. Ha hiszed, ha nem, hallottam már olyan kellemes férfi hangot énekelni, hogy egyszerűen elolvadtam a hallgatása közben, annyira kellemes volt. Nos, nem tudom... biztos velem van a baj, de a hangjuk minden, csak nem kellemes, jó és megnyugtató. De mondom, ízlések és pofonok. De elgondolkodva a mondatodon, tulajdonképpen azt mondtad, hogy akkor is sikeresek lennének, ha a te ízlésednek megfelelően rossznak titulálnád a tehetségüket. És ez a probléma...

"Szerintem mikor a directionerek azt írják,hogy "bolondok,jajj de szeretlek titeket!^^",akkor nem feltétlen arra kell gondolni,hogy azért szeretik a srácokat,mert bolondok-szimplán csak örülnek,hogy van egy vicces énjük is,amit néha ők is láthatnak. Elsősorban nem ezért szeretik őket,de örülnek nekik,hogy viccesek,'bolondok'." - Lehet, hogy te nem ezért szereted őket, de számtalan helyen láttam kiírva azt, hogy annyira imádják őket, mert bolondok. Komolyan, oda ne rohanjak, meg vissza! Más bandák is ugyanígy komolytalankodnak. Régen a Blue is ezt csinálta - a Breathe easy making videóján sz*rrá röhögtem magamat rajta, mert amit műveltek ott... nem lehetett kibírni röhögés nélkül.XD Éppen ezért nem tudom, hogy ti honnan veszitek azt, hogy más bandák nem ilyenek? Még vannak ennél viccesebb egyének is, bár én személy szerint nem tudom felfogni, hogy mi nektek ezen a vicces, de hát gondolom én vagyok a retardált... unsure.gif

"Viszont azt nem mondhatod,hogy "hova lett az emberek ízlése?" nem hiszem,hogy a '70-es években mindenki Led Zeppelint hallgatott volna-az ízlések már akkor is különböztek,de ez nem baj." - Ja, igaz, mert a '70 években ott volt pölö az ABBA, akik mondjuk kitaposták ennek az öt nyikhajnak az ösvényt, nemde? Szólj, ha tévednék esetleg. A Led Zeppelin csak úgy jött mellette a Motörheaddel, az ACDC-vel, a Deep Purple-al, és még egy rakatnyi olyan zenekarral, akiknek a létezéséről sem tudtok, és igen, a '70-es években ők voltak a sztárok, annyi különbséggel, hogy zenét játszottak, amit ők szereztek és ők írtak. Értelmes és érzelmes dalszövegeik voltak, valamint a karrierjüket nem a lányok nedves bugyijára építették. Kápizs valamennyire?

"Manapság sem mindenki ugyanezt szereti,de ez miért lenne rossz? Azt hallgatsz,amit akarsz-és senki nem jöhet ahhoz,hogy "te mégis miért ezt a sz*rt hallgatod?" Tudod,hogy miért? Mert szerintem nem sz*r. Mert nekem TETSZIK. Mert én szeretem őket. " - Tökéletes alanya vagy a mai generációs társadalomnak. Soroljak mai zenéket, mai zenekarokat, azokat, akik nehezen kapaszkodnak, mert ez az öt tehetségtelen bazári majmocska visszalöki őket a gödörbe? Felesleges lenne mondani, mert úgysem hallgatnád meg őket, úgysem néznél utánuk. Igen is, ez egy lótrágya tetszik vagy sem, de ez az igazság. Vannak olyan dalok, amiken bőgni lehet, de a vándí nem ezt műveli - mit művel? Meggyalázza a szakmát és mellette milliókat keresnek az ökörködésből, ennyi. Nem tudnak sem többet, sem kevesebbet, és pontosan az ilyen gondolkodású tinédzserek miatt szedik meg magukat annyi pénzzel, hogy még az ükunokájuknak sem kell dolgoznia, míg a te apád még lehet 70 évesen húzni fogja a belét melóba, hogy legyen étel az asztalon. Még mindig nem kápizs? Felőlem azt szeretsz akit csak akarsz, hidegen hagysz, hogy őszinte legyek. Neked ez tetszik? Ám legyen, de ne akarjátok ledugdosni ezt a gagyiságot mások torkán, mert úgyis vissza fogják öklendezni, az meg kicsit undorító, nem?

"Igen,lehet,hogy jókor voltak jó helyen,hiszen nem minden tehetséges ember van felfedezve,de egyszer talán eljön az ő idejük is-vagy nem." - Igen, igazad van! Mert aztán szelína gomez, májli szájrusz és a többi tinisztár is azért híres, mert mindegyik annyira tehetséges a szakmájában, hogy rögtön lepattan tőlük a tangám. 110.gif Ne nevettesd ki magadat, kérlek! Mindenki tudja, hogy a világon az egyik legnagyobb befolyással rendelkező ember a show bizniszben Simon Cowell, aki menedzseli, reklámozza őket és tolja alájuk a zsetont. Te komolyan azt akarod nekem bemesélni, hogy megdolgoztak a sikerért? Aha, a lófütyit! Ha Simon nem lenne, jelenleg ez az öt nyikhaj gimnáziumba járna, tanulna és nyáron dolgozna. A leírtakat te sem gondoltad komolyan, igaz?

"neked nem tetszik a hangjuk,de ezért nem kell rögtön azt mondani,hogy hamisak/tehetségtelenek. Csak hallgass meg pár élő felvételt,és rájössz,miről beszélek! (:" - Komolyan, te neked varázsgömböd van, hogy tudod azt egy csettintésre, hogy én nem hallgattam meg őket, nem ismerem őket, nem néztem utána a munkásságuknak? ohmy.gif Képzeld, meghallgattam mindkét albumukat háromszor is (!!), megnéztem az összes klipjüket és több élő felvételt láttam róluk, és ez alapján sz*r az, amit csinálnak. Most hazudjak? Egyik sem akkora tehetség, már ne is haragudj! Egyiknek sincsen kiemelkedő hangszíne, egyik sem tud akkorát nyújtani élőben, hogy leforduljak a székről. Úgy kritizálok, hogy tudom miről van szó, de gondolom te már csak jobban tudod...

"Lehet,azokból a bandákból hiányzik valami." - Igen, igaz, hiányzik belőlük valami. Mégis mi? Nem eladhatóak. Nem játszanak közkívánatra tucatdivatsz*rt, mint a vándí, nem 15-16 éves bojzok és nektek nem adonisz egyik sem. Innentől kezdve, hogy nem izgultok fel rájuk, már kapásból halálra vannak ítélve. A marketing az olyan lányokban van, mint te magad. Az olyan, aki ajnározza őket, és még a vándís tampont is megvenné, csak hogy heri vagy zéjn feje virítson rajta. Ez... undorító és gyomorforgató. Nem azért nem tudnak feltörni, mert tehetségtelenek, hanem a visítozó, undorító tinik miatt, akiknek ma már többet számít a külsőség, mint maga a zene.

"Mert ahhoz,hogy valaki híres legyen,kell egy kiállás,egy könnyen megjegyezhető arc. Talán ez hiányzik. Vagy a zenéjük nem olyan,amit ma olyan sok fiatal hallgatna." - Ájj, de kisjányka vagy! Ahhoz, hogy valaki híres legyen, tőke kell. Tudod a semmiből nem lehet elindulni, és, ha esélyt sem adtok nekik, akkor hogyan legyenek híresek? Meg sem hallgatjátok őket, ha meglátjátok a Youtube-on, akkor lapoztok. Nekem ne mond, hogy kevesebbet érnek mind zeneileg, mint stílusban, mint ez az öt kisfiú. Megjegyzem, többet érnek sokkal, de mint mondtam, ha nincs szexuális felajzás, ha meglátjátok őket, akkor nincs siker sem. Mert egyébként ezt a hatalmas, kreatív stílust, amit szerinted ezek képviselnek, már anno a Backstreet Boys ellőtte a '90-es években, míg a 2000-res években ott volt a Blue, a Busted, a Westlife és egy rakatnyi fiúbanda, akiknek a stílusukból ezek építkeztek, úgyhogy az nagyon erős túlzás, hogy egyediek. Egyediek? Ne röhögtess, kérlek. Maradjunk annyiban, hogy nem látod a fától az erdőt, meghallgattad őket, és azt hiszed, hogy olyan forradalmian újat alkottak, pedig összelopkodták a stílusukat csak...
5 felhasználónak tetszik: hana001, MadHatter, Misao, Im a SlaveForBritney, Alison Lerman
2013. január 09. 20:02 #260
Bemmy99
Bemmy99
új tag

StátuszBehunyom szemem, mivel látni akarok
Hozzászólás: 85
Azonosító: 178789
Szeretem őket nekem nagyon szimpatikusak,egyébként a mai világba már belefér ennyi Misao smileeee.gif
Szerintem van pár gyönyörű számok pl.:little things, more than this, they don't know about us.Érdemes ezeket is meghallgatni mert ebből a klipből ami egyébként pályafutásuk legalja nem derül ki milyen tehetségesek.smileeee.gif
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok