Klippremier: One Direction — Kiss You
2013. január 19. 18:40
CandyFloss1024új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 184969 offline |
Nagyon jóóó, sőt az eddigi legjobb!!!
Niall része a kedvencem <3
Niall része a kedvencem <3
2013. január 19. 18:44
CandyFloss1024új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 184969 offline |
Idézet (Vulpes Vulpes @ 2013.01.08. 17:53)
Ezt az igénytelen szemetet szeretik az emberek? Komolyan mondom, én szégyelltem magamat miközben néztem. Oké, hogy vannak vicces klipek, amiken jót mosolyog az ember, de ez nem az. Van amin azért nevetünk, mert vicces, valamin pedig azért, mert szánalmas. Én esetemben az utóbbi történt, inkább fogtam a fejemet, hogy hogy adhatnak ki ilyen munkát az emberek a kezük közül. És az a vicc, hogy még így is rengeteg tinilány nedvesedik erre, mert hogy milyen "cukik" és milyen "helyesek", no meg azok a "10-ből 10-es" ( ) felsőtestek is felvillantak... Persze teljesen logikátlanul, mert semennyire se illett a képbe az egészet, de azért valamivel fel kellett dobni a klipet.
Én még belelógom abba a korosztályba akiknek ezt leakarják nyomni a torkán, de hála istennek, nekem megmaradt a jó ízlésem zenei téren, és a minőségre megyek, nem arra, hogy ki milyen "cukipofa". Vicc ez az 5 srác, és az is vicc, hogy már többet kerestek 18-19 évesen, mint amennyit apa keresett eddig és fog is az elkövetkezendő éveiben a rendes munkájával.
Én még belelógom abba a korosztályba akiknek ezt leakarják nyomni a torkán, de hála istennek, nekem megmaradt a jó ízlésem zenei téren, és a minőségre megyek, nem arra, hogy ki milyen "cukipofa". Vicc ez az 5 srác, és az is vicc, hogy már többet kerestek 18-19 évesen, mint amennyit apa keresett eddig és fog is az elkövetkezendő éveiben a rendes munkájával.
Nos, kedveském azért ha már így leszólod ezt a klippet, akkor kíváncsi lennék a te "minőségi" zenei ízlésedre is! (ám meg a kommented egy vicc, és én meg ezen fogom a fejem )
2013. január 19. 21:33
szedresiesztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 194345 offline |
KIss You.
nagyon tetszik.
nagyon tetszik.
2013. január 20. 12:23
Barbyka1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 169239 offline |
nagyon jó lett <3 <3 remélem a többi is ilyan jó lesz mint a többi <3 Louis <3 BEST
2013. január 31. 14:32
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline |
Ahhh imádom ezeket a fiúkat!
:*
:*
2013. szeptember 15. 08:59
Ez nagyon jó! A szám is és a klip is a kedvenceim közé tartozik!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.