Justin Bieber a marihuánabotrány után ismét jó szívéről tesz tanúbizonyságot: ezúttal egy rákos kislányt látogatott meg Salt Lake Cityben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rákos kislányt látogatott meg Justin Bieber
2013. január 08. 08:43
2013. január 08. 09:58
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Szep tole ,viszont nekem sem tiszta annyira a kep ...szeretem Justint egyszeruen imadom de az a drogos kepe kiboritott es sztem is csak le akarja mosni magarol a tettet!!!
2013. január 08. 11:19
Sajnálom, hogy ti mindenben csak a rosszat látjátok. Személy szerint megkönnyeztem miközben olvastam a cikket, ez is csak egy plusz dolog arra, hogy jobban szeressem Justin-t. Ezek után aztán lehet azt mondogatni, hogy nem foglalkozik a rajongóival.
1 felhasználónak tetszik:
Diinaa
2013. január 08. 12:13
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
PoseidonXD,NanaChan nem hinném,hogy azért csinálta,mert 'le akarja mosni magáról a tettet' , mivel 1. Nem is biztos,hogy ő van a képen, 2. Már azelőtt is látogatott beteg gyerekeket !
2013. január 08. 12:47
Nem kell egyből a rosszra gondolni előtte is látogatta a beteg gyereket:D és a drogos kép uram atyám mindegyik sztár drogozik
2013. január 08. 13:30
Idézet (Centii @ 2013.01.08. 12:47)
Nem kell egyből a rosszra gondolni előtte is látogatta a beteg gyereket:D és a drogos kép uram atyám mindegyik sztár drogozik
Hát pont nem mindegyik, ez egy nagy baromság már ne is haragudj. A képen pedig nem is biztos, hogy Justin van, szóval erről ennyit.
2013. január 08. 13:34
mirusskahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 169586 offline |
csak hogy tudjátok, Justin NEM drogozott, azok a képek PS-elve vannak! és Justin mindig gondol a rajongóira, mert szereti őket, és Ők a mindenei, és már többször volt rá példa, hogy beteg gyerekeket látogatott meg! WE ARE BELIEBERS!<3
2013. január 08. 13:35
Kezdjük ott,hogy nem is ő szívta a marihuanat,és folytassuk ott,hogy Justin nem azért látogatja a rajongóit,hogy a hírnevét tisztává tegye;)
2013. január 08. 13:35
mirusskahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 169586 offline |
Blaze
Sajnálom, hogy ti mindenben csak a rosszat látjátok. Személy szerint megkönnyeztem miközben olvastam a cikket, ez is csak egy plusz dolog arra, hogy jobban szeressem Justin-t. Ezek után aztán lehet azt mondogatni, hogy nem foglalkozik a rajongóival.
andicska98
PoseidonXD,NanaChan nem hinném,hogy azért csinálta,mert 'le akarja mosni magáról a tettet' , mivel 1. Nem is biztos,hogy ő van a képen, 2. Már azelőtt is látogatott beteg gyerekeket !
igazatok van:)
andicska98
igazatok van:)
2013. január 08. 14:10
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez nagyon aranyos tőle!
2013. január 08. 14:10
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Rendes volt tőle!!!!!!!!
2013. január 08. 14:21
Popikon?! Na ne már... még viccnek is rossz '-.-
Amúgy szép gesztus volt tőle, meg minden, de valljuk be, a kicsin nem fog segíteni a jelenléte és egy pengető...
Amúgy szép gesztus volt tőle, meg minden, de valljuk be, a kicsin nem fog segíteni a jelenléte és egy pengető...
2013. január 08. 14:24
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Istenem teljesen elolvadtam a kép láttán,annyira cukik A kislány pedig remélem minél előbb meggyógyul
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.