Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói
2013. január 09. 18:39
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline |
Hogy lehetnek valakik ennyire hülyék, akármennyire is szeretnek valamit nem kéne ezt csinálni, ez már nem rajongás ez.... erre nincsenek szavak! Ez kész ŐRÜLET!!!!!!!!!
2013. január 09. 18:40
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Oh. My. Fucking. God... o.O Nagy pofám van, de erre már én sem tudok nagyon mit mondani... Hogy lehet valaki annyira elb*szott, fogyatékos, degenerált, elmebeteg állat, hogy képes vagdosni az ereit, csak mert a kedvenc sztárja füvezett?!
Nem szokta ilyet mondani, de aki ennyire nem becsüli a saját életét és egészségét, az megérdemli, hogy belehaljon. Legalább kevesebb lesz az elmebeteg. Mondjuk ez lehet, az evolúció... A természetben is mindig kipusztulnak a defektes egyedek és a genetikai zsákutcák, hogy ne szennyezzék tovább az ökoszisztémát...
Esküszöm, már sajnálom Bieber-t, mert ha egy-két ilyen csipketorzika feldobja a papucsot, arra az ő lelkiismerete megy rá, pedig most semmi rosszat nem tett...
Nem szokta ilyet mondani, de aki ennyire nem becsüli a saját életét és egészségét, az megérdemli, hogy belehaljon. Legalább kevesebb lesz az elmebeteg. Mondjuk ez lehet, az evolúció... A természetben is mindig kipusztulnak a defektes egyedek és a genetikai zsákutcák, hogy ne szennyezzék tovább az ökoszisztémát...
Esküszöm, már sajnálom Bieber-t, mert ha egy-két ilyen csipketorzika feldobja a papucsot, arra az ő lelkiismerete megy rá, pedig most semmi rosszat nem tett...
2013. január 09. 18:42
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline |
OMG!De bolondok.. életüket adnák JB-ért.. Én nem adnám..
2013. január 09. 18:44
No normal!!!! Megzakkantak,akármit lehet mondani a Directionerekre,de nem ilyen hülyék! Jó hogy mindent megtesznek,hogy láthassák a fiúkat...de nem vagdossák magukat.
2013. január 09. 18:44
sophiehInTheEndúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 27 Csatolások: 1 Azonosító: 191255 offline |
jóó.. nekemis van kedvencem, akiért bármit megtennék.. Andy Biersack.. ő nem dorogozik.. napi kétdobozzal sziv, és iszik, mint állat.. rettegek tőle, hogy tüdőrákos lesz, és rövididőn belül elveszítem..
de Bieber.. drogozik.. 18 éves, basszus.. még nemigazán nőtt be a fejelágya.. nemérdemes vágdosni magad.. az nemigazán érdekli a másikat. (tapasztalat)
de Bieber.. drogozik.. 18 éves, basszus.. még nemigazán nőtt be a fejelágya.. nemérdemes vágdosni magad.. az nemigazán érdekli a másikat. (tapasztalat)
2013. január 09. 18:48
Ács Fvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 135284 offline |
Justint eddig normálisnak HITTEM !! Most meg .. áhhh és miatta felvágják az ereiket .. nem normálisak:dd attol h JB meghülyült nektek NEM KELL !!! és én is szeretem úgy ahogy ..
2013. január 09. 18:55
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
én imádom Justint és még hányszor kell elmondani az embereknek hogy felfogják!!?? a drogos az nem Justin..az a férfi aki kuvára hasonlít rá ő volt..ha igazán nagy Bieber rajongók vagytok akkor nézzétek meg alaposabban azt a képet és látni fogjátok hogy vannak külnbségek köztük (nincs pl ott a tetkója) p
és ezért ne mond azt Ács F hogy nem normális a Justin! mi rosszat tett ő mondta hogy vágják fel az ereijeket a rajongók ő inditotta el a hamis pletykát?? hát NEM!!
MÉGEGYSZER LEÍROM A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT! NEM JUSTIN VAN AZON A KÉPEN ÉS NEM Ő DROGOZIK!!WÁÁ KOMOLYAN DE LASSÚ FELFOGÁSOTOK VAN NE DŐLJETEK BE A CIKKNEK MEG A KÉPEKNEK HA NEM IS NÉZITEK MEG RENDESEN ÉS GONDOLJÁTOK ÁT A DOLGOT!! szánalom emberek..nulla az egész banda!!
I LOVE JUSTIN!! <3 <3 <3
és ezért ne mond azt Ács F hogy nem normális a Justin! mi rosszat tett ő mondta hogy vágják fel az ereijeket a rajongók ő inditotta el a hamis pletykát?? hát NEM!!
MÉGEGYSZER LEÍROM A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT! NEM JUSTIN VAN AZON A KÉPEN ÉS NEM Ő DROGOZIK!!WÁÁ KOMOLYAN DE LASSÚ FELFOGÁSOTOK VAN NE DŐLJETEK BE A CIKKNEK MEG A KÉPEKNEK HA NEM IS NÉZITEK MEG RENDESEN ÉS GONDOLJÁTOK ÁT A DOLGOT!! szánalom emberek..nulla az egész banda!!
I LOVE JUSTIN!! <3 <3 <3
2013. január 09. 18:58
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Ez borzalmas!
Nekem is vannak hatalmas példaképeim/kedvenceim /Demi,Muri Enikő,Kristen Stewart,Robert Pattinos..../ de ezt azért nem tenném meg! : //
Nekem is vannak hatalmas példaképeim/kedvenceim /Demi,Muri Enikő,Kristen Stewart,Robert Pattinos..../ de ezt azért nem tenném meg! : //
2013. január 09. 19:02
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline |
édes istenem, miért kell ennyire hülyének lenni? már bocs.
ha egy kedvencem füvezik, én felvágom az ereim. hol itt a logika?
bár élek a gyanúval, hogy néhányan csak leszedtek a netről képeket, mert milyen menő dolog már vagdosni magát, de azért nem akar sebhelyeket. sajnos gondolom a többi dilis meg tényleg megcsinálta utána. mert ettől majd akkor belieber lesz. tiszta birkaszellem.
ha egy kedvencem füvezik, én felvágom az ereim. hol itt a logika?
bár élek a gyanúval, hogy néhányan csak leszedtek a netről képeket, mert milyen menő dolog már vagdosni magát, de azért nem akar sebhelyeket. sajnos gondolom a többi dilis meg tényleg megcsinálta utána. mert ettől majd akkor belieber lesz. tiszta birkaszellem.
2013. január 09. 19:05
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline |
Iseten, milyen emberek vannak.. Ezzel nem igazán érnek el semmit.
2013. január 09. 19:15
Idézet (fannika6 @ 2013.01.09. 18:55)
I LOVE JUSTIN!! <3 <3 <3
I LOVE JUSTIN!! <3 <3 <3
Attól, hogy rátenyerelsz a capslockra, még nem lesz igazad. Ki lett volna? A gonosz, rég elveszett ikertestvére, Juan? És a kis emancipanci Bieber akkor meg poénból vallotta be?
Tudom, hogy a gondolkodás nem erőssége a Beliebereknek, de hát mit is gondoltam
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 09. 19:16
Fúj, fúj és fúj. Undorító amikor valaki ilyenhez folyamodik. És komolyan csak Justin miatt csinálták?! Nevetséges, hogy manapság mennyire lesüllyedt az értelmiség szint. Inkább örüljenek, hogy nem vágták maguknak olyan erősen aztán, nézegethetnek ha az anyjuk sírva kérdezgeti, hogy "Miért az én gyerekem?".. És csak egy sztár miatt csinálják, jesszusom.. Akkor mi lesz ha kiderül, hogy Justin többet szív a kelleténél? A kezüket fogják levágni vagy mi?
2013. január 09. 19:23
Az ilyen embereket csak a szánalmas szó jellemzi. Csak önmagukat teszik tönkre, de semmi közöm hozzá. Éljék csak a maguk Justin World-jüket.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.