Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói
2013. január 10. 18:50
Jaj, láttam egyik nap a tévében. Az ilyen rajongók már komolyan nem normálisak. Vagdossák magukat - ráadásul ilyen módon - csak azért hogy Justinka hagyja abba a drogozást.
2013. január 10. 19:06
Ezeknek sincs egy kis józan eszük ahogyan Justin-nak sem.Az egyik marihuanázik a másik meg vágja magát nem okosak sem az egyik sem a másik legalább Justin rájöhetne,hogy drogok nélkül is szép az élet.
2013. január 10. 19:11
Junillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 180728 offline |
nagyon szeretem Justint, de miatta sose vagdosnám magamat! és ez az összes rajongótáborra igaz, vannak nem normálisak, akik teljesen el vannak vakulva:S nem kéne túlzásba vinni...
2013. január 10. 19:21
Undoritó, én is szeretek bandákat meg minden, de ha mondjuk Alex Gaskarth drogozna akkor sem tudnék mit csinálni hiszen én itt vagyok (speciel) Magyarországon, ő meg többszázezer kilóméterre innen az Egyesült Államokban.. Soha nem vagdosnám fel magam azért mert egyszer elszivott egy jointot.. Szánalmas és beteg emberek léteznek, és ráadásul ezzel maguknak ugy ártanak hogy Justin sok esetben nem is tud róla.. Erre igazából nincs értelmes hozzáfűzni való sem, csak hogy valaki mennyire lehet addict..
2013. január 10. 20:21
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline |
Ez hülyeség! Miért bántaná valaki saját magát, azért amit valaki más követett el! Főleg akkor ha ez a valaki valami hatalmas baromságot csinált. Kezd a véleményem Justinről egyre sötétebb oldalakba fordulni, nem tetszik amit most csinál! És mivel híres felőlösségel tartózik a rajongóiért is! Akiknek példát kellene mutatnia, nem pedig az öncsonkításba kergetni őket!
2013. január 10. 20:36
Úristen, engem ez most nagyon ledöbbentett... Én még a hajamat sem borotválnám le a kedvenceimért, nehogy az ereimet vagdossam!
Ez tényleg nem játék. Nem olyan, hogyha te sem csinálod, akkor én sem... Szerintem ez gyerekes felfogás. Vannak olyanok, akiknek tényleg komoly bajaik vannak. Hihetetlen mire képesek az emberek egy 18 éves celebecske miatt...
Ez tényleg nem játék. Nem olyan, hogyha te sem csinálod, akkor én sem... Szerintem ez gyerekes felfogás. Vannak olyanok, akiknek tényleg komoly bajaik vannak. Hihetetlen mire képesek az emberek egy 18 éves celebecske miatt...
2013. január 10. 20:48
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Na ilyenkor kell orvoshoz fordulni. Aki azért vagdossa az ereit, mert lelki problémákkal, depresszióval küzd az teljesen más. EZ már a hülyeség fogalmával egyenlő!
2013. január 10. 21:04
Úristen! Most nekik ez a legegyszerűbb megoldás,hogy vágdossák magukat? És ha olyan nagy fanok,akkor előtte nézzenek utána,mert lehet,hogy nem is Justin...
2013. január 10. 23:46
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline |
Uram fia! Nekem is vannak kedvenceim, de semmi esetre sem vagdosnám magam. O.O
2013. január 11. 09:46
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
orvost nekik ! . .. talán már ő sem segít
2013. január 11. 11:07
klauszyszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 191813 offline |
nem normálisakkkkk!!!!!!
2013. január 11. 11:16
fuuuuj bazdmeg!!!! (már bocsánat a csunya szo miatt) de ez volt az elso szo ami eszembe jutott a cimrol.istenem ezert az emberert ilyeneket csinalni katasztrofa...es? mi van ha ezt csinalja? az o dolga.minden ember csinal hulyesegeket.emiatt nem kell fevagdosni a kezeteket...akkor fordluj phszihologushoz.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.