Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói
2013. január 09. 13:50
Na ennyire azért nem kéne elmenni! Ez már túl megy minden határon! És amikor megláttam a képeket....fúú, annyira rosszul lettem és még most is úgy vagyok! Kiráz a hideg ettől.......
2013. január 09. 14:03
Jézusom, azonnal orvost nekik, ez már túlzottan beteges, nincsenek szüleik??
2013. január 09. 14:11
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline |
Szánalmas idióták ! Egyetértek Miley-al -.-'
2013. január 09. 14:11
Ezek nem normálisak.esküszöm.
Amúgy meg JUSTIN NEM DROGOZOTT,HA MÁR CIKK,AKKOR IGAZSÁGOT ÍRJ!
Amúgy meg JUSTIN NEM DROGOZOTT,HA MÁR CIKK,AKKOR IGAZSÁGOT ÍRJ!
2013. január 09. 14:17
barbyjudoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 161570 offline |
fújjj. Ez gusztustalan! Sőt, aki ilyet csinál egy ilyen sz*rházi miatt, annak az elméjével valami nem stimmel! ._. Ezzel, csak tönkre teszik magukat...és szerintem egy életre megbánják majd, hogy ilyet tettek!
2013. január 09. 14:20
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
És akkor ha a hasonló popsztárok, mint ő, panaszkodnak a paparazzikra, és az őrült rajongókra, mindenki lehurrogja őket, hogy miért nem fogták fel előbb, hogy ez ezzel jár... Na de kérem, rögtön arra kellene gondoljon szerencsétlen, hogy ha tesz (még ha tett is volna...) valami rossz lépést, mindjárt rajongók ezrei vágják fel az ereiket, és akkor az az ő hibája kellene legyen, és neki legyen bűntudata?! Ismét kiderült hogy a hülyeség határtalan...
2013. január 09. 14:22
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Most hozzá kéne szólnom valami okosat, de ekkora baromsághoz nem hiszem, hogy lehet. Hol vannak a szülők ilyenkor? Egy szülőnek nem is szabadna engednie, hogy egy ilyen hormonzavaros emberért rajongjon az illető, nem hogy ő miatta kárt tegyen magában. Főleg úgy, hogy Dzsásztín egy jött-ment sztár... Na meg aztán gondolom van ebben némi önsajnálat is. És bocs, de ezeket nem tudom sajnálni. Inkább beküldeném valami pszichiátriára őket...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 09. 14:23
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
És én még a halálos fenyegetéseken voltam kiakadva
2013. január 09. 14:24
Szánalmas mennyi degenerált lény létezik. Nem is baj, ha megoldják a problémájukat, aki maga ellen fordúl az beteg, és aki egyszer képes volt, az képes lehet máskor is, ki tudja, lehet, hogy a benzinár-emelkedés miatt fogja majd felakasztania magát.
1. Nem vagyok meggyöződve, hogy a képeken JB lett volna, és a cigi tartalmát sem tudom egy képről megítélni.
2. Mivel a megnem nevezett szőke lány nem csinált lap dance-t vagy valami hasonlót, ezért én nem kombinálnék, ezt is csak rosszindulatú találgatásnak tartom.
3. Szerintetek Palvin Barbarával is csak közösen álltak pózt egy fényképezőnek vagy ott is volt valami? Erre mért nem tudtak kiakadni.
4. Csak úgy mellékesen, egy csupasz puncira meg egy kibugyanó cicire kirakják a 18-ast, mig két felvágott emberi karra nem, pedig egyeseket ugyanúgy zavarhat mindkét látvány.
Engem nem zavar egyik sem, csak nem értem mire fel van a nagy 18-as karika egy rosszúl exponált alig kivehető dolog miatt.
1. Nem vagyok meggyöződve, hogy a képeken JB lett volna, és a cigi tartalmát sem tudom egy képről megítélni.
2. Mivel a megnem nevezett szőke lány nem csinált lap dance-t vagy valami hasonlót, ezért én nem kombinálnék, ezt is csak rosszindulatú találgatásnak tartom.
3. Szerintetek Palvin Barbarával is csak közösen álltak pózt egy fényképezőnek vagy ott is volt valami? Erre mért nem tudtak kiakadni.
4. Csak úgy mellékesen, egy csupasz puncira meg egy kibugyanó cicire kirakják a 18-ast, mig két felvágott emberi karra nem, pedig egyeseket ugyanúgy zavarhat mindkét látvány.
Engem nem zavar egyik sem, csak nem értem mire fel van a nagy 18-as karika egy rosszúl exponált alig kivehető dolog miatt.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.