Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói
2013. január 09. 15:38
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
TE JÓÓ ISTEN!! Justinért??!! ezz... ,hogy lehetnek ennyire idióták?! - eleve nem érdemelne ennyi figyelmet az a pöttömpöcss! O___O A vagdosás nem játék, a lelkisérült és bántalmazott "gyerekeket"(tiniket) is csúfolják ezzel ..mivel az őrült kis Beliberekek, nem gondolják igazán komolyan, a dark emók az érzéseik és a sérelmeik végett vágnak öncsonkításba ezek meg , mert Justinka elkezdte élni a hírességekhez méltó drogos szánalmas kis életét(tisztelet a kivételnek) - és zsarolni akarják ezzel...Azért kíváncsi vagyok Jutin ,hogy fog reagálni.. azt is kinézem belőle, hogy nem is érdekli...felőlem látogathat rákos kislányokat az is csak reklám meg pénz neki..
2013. január 09. 15:38
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline |
hát szerintem ez már nem megszállodtság ez annál sokkal több én azért nem vagdosnám fel a kezem mert drogozik a kedvencem
2013. január 09. 15:39
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Nem lehülyézni meg lebolondozni kéne... Valószínűleg még gyerekek, ezért most arra lenne szükségük, hogy a szüleik észrevegyék, és szépen visszarángassák őket. Egyébként meg, az egész hashtag egy betegség kifigurázása... egyesek viccet csinálnak egy komoly függőségből. Erre a szánalmas szó már nem is megfelelő, ez... egyszerűen undorító. Teljesen egyet értek Miley-val, ez nem játék, de ott mindenki úgy kezeli, mintha az lenne.
Egyébként, nem tudja valaki, a kornyikáló kis "hűderajvagyok" nyikhaj, aki miatt csinálják ezt, legalább reagált rá valamit?
Egyébként, nem tudja valaki, a kornyikáló kis "hűderajvagyok" nyikhaj, aki miatt csinálják ezt, legalább reagált rá valamit?
2013. január 09. 15:40
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline |
Ez nagyon durva.. Ezek készek meghalni Justinért. Ez tényleg fanatikusság.
2013. január 09. 15:46
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
egy nem hiszem el hogy a többi rajongó ki nézi Justin -ból hogy drogozott aki ezt el hiszi az nem igazi Beliebes , kettő ki az a hülye aki éneket csinál hogy fel vágdosa magát ez egy nagy hülyeség nem hiszem el hogy valakik ilyen méjre süjednek én is Imádom Justint de ha drogoznak akkor se csinálnák ilyen hülyeséget igen lehet hogy csalodnák benne de ez van....
2013. január 09. 15:52
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline |
omg ez már beteges hogy ezt csinálják ..
2013. január 09. 15:53
úristen, ez dúrva, én gyenge idegzetűnek tartom magam, (mondjuk az is vagyok) , ezek a képek elég dúrvák, szerintem a rajongóinak (én nem tartozom közéjük, mert én utálom)ebből csak tanulniuk kéne, mint én annak ideén Miley Cyrus esetében, szinte már őrült szinten rajongtam érte de nagyon csalódtam benne, ezért azt tanultam belőle, hogy sose szabad semmit/senkit túlságosan (hírességet) megszeretni mert az előbb utóbb csalódást okoz, azóta rengeteg hírességet szeretek , de senkiért sem rajongok, de a Bieber fanok őt csak azzal büntethetnék (világszerte) , hogy keresnek maguknak más bálványt vagy többé senkiért sem rajonganak úgy mint én sem, és a kis Bieber pedig el tűnne a süljesztőben ahol már drogozhat ahogy akar. Amúgy eddig sem bírtam de ezek után ha találkoznék vele én vagdosnám őt (amúgy nem csak mérgemben mondom) , ő jobban megérdemelné mint a szegény rajongók , és MIley nak abban igaza van , hogy tinik világszerte szenvednek önbántalmazásban családi vagy egyéb okokból , amúgy a felelőtlen szülőket is hibáztatom, amúgy az első képen jól lehet látni , hogy az van oda írva nagybetűvel , hogy "Ez fáj, de csinálom az én Justin-om ért" , szerintem jobban tenni az a pöcs ha tenne ennek érdekében valamit
2013. január 09. 15:58
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Minden egyes nap meg tud lepni az emberi hülyeség. Ha még nehezen is, azt elfogadom, hogy ezért a tehetségtelen senkiért rajonganak a tinédzserek ezrei, miközben a tényleges tehetséggel rendelkező emberek el vannak nyomva. Oké, ilyen a világ, Bieberke szerencsésebb volt.
De ez mégis mi?
Miért hiszi azt egy csomó feltűnésiviszketekségben szenvedő idióta fanatikus, hogy bármilyen hatással is lesz erre az, hogy szétvagdossák magukat? Komolyan mondom, ez szánalmas, ezen már csak nevetni tudok. Senki sem rendelkezik minimális emberismerettel sem? Ő pont nem az az ember, akit érdekelnének a rajongói és most is mi a nagy szenzáció? Hogy úristen, elment egy rákos kislányhoz. Elment, hogy azzal is a címlapokra kerüljön, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy jó dolgában már ő sem tud mit kezdeni magával. És akkor most úristen, ő a szent, mert a menedzsere tanácsára meglátogatta azt a szerencsétlen kislányt.
Csak gratulálni tudok az összes ilyen értelmiszinttel rendelkező személynek, hiszen pont ezzel bizonyítják ismét, hogy milyen kib*szottul nem rajonganak. Az nem rajongás, ahol ezt teszik, hanem elvakultság. Ha igazán rajongsz valakiért, elismered a tehetségét, tiszteled, felnézel rá azért, amit elért, őt tartod a példaképednek, ő az, aki bármiben, ami jó hatással van az életedre, inspirál.
Ha elvakultan beleőrülsz valakibe és az egyetlen erénye, amit fel tudsz sorolni az, hogy jajj, milyen cuki, az már alapból nem normális. És pont az ilyenek miatt történik meg ez is.
Csak azt nem értem komolyan, amit előttem is leírtak jó páran (bár csak két oldalt olvastam végig...) mégis hol a fenében vannak ilyenkor a szülők?!
Vagy ha a szülőket ennyire nem is érdekli, legalább használnák egy kicsit az eszüket. Tönkreteszik magukat azért, hogy egy, a pályáról pár év múlva teljesen eltűnő ember hülyeségei ellen lázadjanak? Élete végéig magán fogja viselni az összes a hegeket, ha csak nem fizeti ki a pénzt plasztikázásra. Mindenki őrültnek fogja nézni őket, mindenhol a társadalom kierkesztettjei lesznek.
Kedvenc énekesem közel húsz évig drogozott, két éve abbahagyta, most nem rég előkerült egy videó, amin szintén kiütötte magát valamivel. Menjek és vágjak eret? Miért tenném, hiszen mivel lenne attól jobb neki? Semmivel, csak még magamat is tönkretenném. Inkább kisírom meg kidühöngöm magam, annak legalább nincsennek maradandó következményei.
Hiszen úgysem érdekelné sem őt, sem mást bármit is tesznek a rajongók. Ha valaki tényleg drogozni akar, úgyis fog, bármi történik. Ha az életébe kerül is meg fogja szerezni az adagját, és bárki bármit kér, nem fog tudni leállni vele. Ez annyira logikus, nem értem, hogyan lehet bárkinek olyan gyerekes felfogása, hogy ezt ne lássa be.
Ez nem fanatikusság, ez már őrület, beteges mániákusság. Ez egy elmebetegség, cirkuláris elmezavar, amit pszichiátrián kellene kikezelni az összes ilyen felfogású emberből...
De ez mégis mi?
Miért hiszi azt egy csomó feltűnésiviszketekségben szenvedő idióta fanatikus, hogy bármilyen hatással is lesz erre az, hogy szétvagdossák magukat? Komolyan mondom, ez szánalmas, ezen már csak nevetni tudok. Senki sem rendelkezik minimális emberismerettel sem? Ő pont nem az az ember, akit érdekelnének a rajongói és most is mi a nagy szenzáció? Hogy úristen, elment egy rákos kislányhoz. Elment, hogy azzal is a címlapokra kerüljön, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy jó dolgában már ő sem tud mit kezdeni magával. És akkor most úristen, ő a szent, mert a menedzsere tanácsára meglátogatta azt a szerencsétlen kislányt.
Csak gratulálni tudok az összes ilyen értelmiszinttel rendelkező személynek, hiszen pont ezzel bizonyítják ismét, hogy milyen kib*szottul nem rajonganak. Az nem rajongás, ahol ezt teszik, hanem elvakultság. Ha igazán rajongsz valakiért, elismered a tehetségét, tiszteled, felnézel rá azért, amit elért, őt tartod a példaképednek, ő az, aki bármiben, ami jó hatással van az életedre, inspirál.
Ha elvakultan beleőrülsz valakibe és az egyetlen erénye, amit fel tudsz sorolni az, hogy jajj, milyen cuki, az már alapból nem normális. És pont az ilyenek miatt történik meg ez is.
Csak azt nem értem komolyan, amit előttem is leírtak jó páran (bár csak két oldalt olvastam végig...) mégis hol a fenében vannak ilyenkor a szülők?!
Vagy ha a szülőket ennyire nem is érdekli, legalább használnák egy kicsit az eszüket. Tönkreteszik magukat azért, hogy egy, a pályáról pár év múlva teljesen eltűnő ember hülyeségei ellen lázadjanak? Élete végéig magán fogja viselni az összes a hegeket, ha csak nem fizeti ki a pénzt plasztikázásra. Mindenki őrültnek fogja nézni őket, mindenhol a társadalom kierkesztettjei lesznek.
Kedvenc énekesem közel húsz évig drogozott, két éve abbahagyta, most nem rég előkerült egy videó, amin szintén kiütötte magát valamivel. Menjek és vágjak eret? Miért tenném, hiszen mivel lenne attól jobb neki? Semmivel, csak még magamat is tönkretenném. Inkább kisírom meg kidühöngöm magam, annak legalább nincsennek maradandó következményei.
Hiszen úgysem érdekelné sem őt, sem mást bármit is tesznek a rajongók. Ha valaki tényleg drogozni akar, úgyis fog, bármi történik. Ha az életébe kerül is meg fogja szerezni az adagját, és bárki bármit kér, nem fog tudni leállni vele. Ez annyira logikus, nem értem, hogyan lehet bárkinek olyan gyerekes felfogása, hogy ezt ne lássa be.
Idézet (FruFruChan @ 2013.01.09. 15:40)
Ez nagyon durva.. Ezek készek meghalni Justinért. Ez tényleg fanatikusság.
Ez nem fanatikusság, ez már őrület, beteges mániákusság. Ez egy elmebetegség, cirkuláris elmezavar, amit pszichiátrián kellene kikezelni az összes ilyen felfogású emberből...
2013. január 09. 15:59
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline |
Meg is érdemli az összes, hogy vagdossa magát. Én is szeretem, mégse akadok ki sírva, és vagdosom magam. Ezeknek az embereknek csak mások sajnálata kell, nem Justin a fő ok, amiért vagdossák magukat. Ez csak egy jó kis álca, ami mögé bújhatnak, miközben még lelkiismeret furdalást is okoznak egy sztárnak. Aranyos kis rajongók. Nem csak ő szívja. A többi füvező sztár rajongói miért tudnak normálisak lenni? Nem azért, de ha mondjuk visszavonulna, vagy szünetet tartana (amit nem csodálnék) akkor mi lenne? Egyre hülyébbek az emberek. Ezzel nem lehet mit csinálni.. Majd ha JB elsírja magát, vagy kárt tesz magában a rajongói miatt, akkor remélem magukba néznek picit.
2013. január 09. 16:02
én is szeretem Justint de azért én iet nem tennék
2013. január 09. 16:04
Elmebeteg rajongók! Meg is érdemlik, hogy fájjon nekik. Egy kis hülyegyerek miatt ilyet tenni?? Szánalom!!!
2013. január 09. 16:07
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline |
Idézet (Pocok @ 2013.01.09. 15:59)
Meg is érdemli az összes, hogy vagdossa magát. Én is szeretem, mégse akadok ki sírva, és vagdosom magam. Ezeknek az embereknek csak mások sajnálata kell, nem Justin a fő ok, amiért vagdossák magukat. Ez csak egy jó kis álca, ami mögé bújhatnak, miközben még lelkiismeret furdalást is okoznak egy sztárnak. Aranyos kis rajongók. Nem csak ő szívja. A többi füvező sztár rajongói miért tudnak normálisak lenni? Nem azért, de ha mondjuk visszavonulna, vagy szünetet tartana (amit nem csodálnék) akkor mi lenne? Egyre hülyébbek az emberek. Ezzel nem lehet mit csinálni.. Majd ha JB elsírja magát, vagy kárt tesz magában a rajongói miatt, akkor remélem magukba néznek picit.
Szerintem ezt senki sem érdemli meg, ez azért egy nagyon gonosz kijelentés volt...
Egyébként meg, nem hiszem, hogy érdekli. Már kiváncsiságból megnéztem a Twitterét, hogy írt-e rá valamit, de neeem, ő úgy csinál, mintha ez az egész meg se történt volna és reklámozza az albumát. Ha már látja, hogy a beteges rajongói felgyújtanák az egész házukat, ha ő azt kérné tőlük, legalább annyit tehetne, hogy kiírná, hogy "hagyjátok abba". Szóval nem, nem hiszem, hogy lelkiismeretfurdalása lenne. Eddig nem utáltam, mert hát szerencsétlen tucatsztár, rohadt nagy pofával, nincs energiám minden ilyet utálni, de ez... ha már annyira szereti a rajongóit, legalább egy rohadt üzenetet kiírhatna a Twitterére.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.