Borzalmas: öncsonkításba menekülnek Justin Bieber rajongói
2013. január 09. 16:44
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Ez félelmetes, ezt miért? De hogy gondolhatják a rajongók hogy ettől jobb lesz?
2013. január 09. 16:44
iloveu2ATL shawty ♥. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 2615 Csatolások: 0 Azonosító: 139671 offline |
Szerintem ezek is hamisak. Ha már így vérzik a kezed akkor halott vagy. Ha pedig igaz akkor azok akik ezt csinálták idióták. Nem kell mindent elhinni amit írnak.
2013. január 09. 16:50
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Nem nagyon hiszem, hogy tényleg elkezdték vagdosni magukat emiatt. Sok mindent kinézek ezekből a rajongókból, de ez azért túlzás. Valószínűbbnek tartom, hogy páran szórakozásból töltöttek fel hamis képeket, egy kis felhajtás reményében.
Egyébként meg szerintem egy kicsit durva csak így kitenni a cikk alá ezeket a képeket, biztos van, akit felkavar egy ilyen.
Egyébként meg szerintem egy kicsit durva csak így kitenni a cikk alá ezeket a képeket, biztos van, akit felkavar egy ilyen.
2013. január 09. 16:51
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline |
úr isten,ne már,emiatt a majom miatt??oké,hogy sokan szeretik,de attól még ne a saját ereiket vágjáj...megértem,hogy igazi fanok,énis kb. így lennék a kedvencemmel,de nem vele,és nem tennék ilyet,max. elmennék,és leordítanám a fejüket de ezt nem tenném :/ hagyják abba,mert még bajuk esik ebből..
2013. január 09. 16:52
A képek eléggé turvák, ezért az sem biztos, hogy igaziak. De ha igen, akkor nagyon nagy baj van. Hogyan képesek emberek ilyesmire? Az önbántalmazás nem segít, főleg mivel ezt Justinért csinálták, akinek nem irányíthatják az életét. Ezeknek amúgy nincsenek szüleik? Valóban borzalmas...és félelmetes.
2013. január 09. 16:53
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Nem hamisak. Állítólag két lány is meghalt miatta. És ez nagyon borzalmas. Nekem van néhány ismerősöm, akiknek tényleg van problémájuk az önbántalmazással és ők mondták, hogy lehet ilyet csinálni magaddal és nem belehalni-persze szerencse is kell hozzá. Engem nagyon elborzasztott, ami történt. Hogy mért? Egyrészt, az borzasztott el, hogy a rajongók tényleg elhitték, hogy ezt kell csinálniuk és megtették. Józan ész nem tenne ilyet. És hol vannak a szüleik. Másrészt: az ilyen függőséget okoz (aminek van biológiai magyarázata, de azzal nem foglak itt untatni) ezért még rosszabb. Amúgy pedig... szimplán csak borzasztó és undorító.
2013. január 09. 16:54
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Amúgy sikerült a két legdurvább-bár legfelkapottabb-képet kiválasztani, voltak olyanok, akik csak egy-két vágást ejtettek.
2013. január 09. 16:56
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline |
hát ezek hülyék! vagyis inkább buták.... jézusom. ennyire hogy fanatikus valaki?!!! attól mert sztár máris olyan nagy dolog hogy füvezik miközbe riatalok ezrei csinálják ugyanezt.... pfff. szánalmasak az ilyen rajongók... -.-"
2013. január 09. 16:59
WWE Rékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 169575 offline |
ezek a lányok viccet csinálnak ebből. mert akik vagdosák magukat azok azért csinálják mert lelkileg sérültek és annyira hogy ebbe menekülnek most hogy Justn drogozik ez nekik mért olyan fájdalmas mert nem Justin az egyetlen a világon és a sztárok közül aki drogozik. ez már röhej nem tudok rá mit mondani
2013. január 09. 16:59
zottyovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 198 Csatolások: 1 Azonosító: 167935 offline |
Hadd vagdossak magukat ha ennyi az eszuk.Egy star miatt ekkora felhajtast es egyebkent mashogy is Fell lehet hivni a figyelmet arra hogy abbahagyja a drogozast.
Amugy azt irtak csak mu verrel ijesztegetik az embereket es Justint.
Egyebkent meg o sem reagalt az estre.
Aztam Miley is minek uti bele az orrat masok dolgaiba igy ne is csodalkozzon ha ennyien haragszanak ra es leku..azzak meg mas cifrasagok
Amugy azt irtak csak mu verrel ijesztegetik az embereket es Justint.
Egyebkent meg o sem reagalt az estre.
Aztam Miley is minek uti bele az orrat masok dolgaiba igy ne is csodalkozzon ha ennyien haragszanak ra es leku..azzak meg mas cifrasagok
2013. január 09. 17:00
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Ezért a bíbörért vagdossák magukat? -.- az ész ott van :'D (N)
1 felhasználónak tetszik:
hayleyshusband
2013. január 09. 17:01
Ez borzasztó és beteges. Az önbántalmazás kicsit sem ilyen játék szintű, ez nem olyan, hogy ha te felhagysz valamivel, akkor én is felhagyok az ereim vagdosásával. Több példa is volt már rá, hogy ha egyszer az ember elkezdi, akkor azután az esetek nagy részében ebben fogja találni a menedéket. Pont tavaly hangoztatták oly' sokan, hogy ezt nem szabad félvállról venni, és ezek a rajongók játéknak, kompromisszumnak szánják az egészet, és nem gondolnak sem magukra, sem a következményekre. Felettébb gyerekes és elszomorító, hogy tényleg a 10-14 évesek csinálják ezt, Justin miatt. És itt nem Justin a hibás, hanem a rajongók, akiknek az IQ-juk vetekszik egy hangyáéval. Sosem vagdosnám magam azért, mert a kedvenc sztárom drogozik, pedig én is kedvelem Justin-t, de ez már súlyos eset. Azt meg el sem tudom képzelni, hol lehetnek a szüleik ilyenkor, mert ha rajtam egy ilyen vágás lenne, biztosan észrevennék.
2013. január 09. 17:01
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
nothingcanstopme egyetértek d
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.