A Lincoln kapta a legtöbb Oscar-jelölést
2013. január 10. 19:31
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Jennifer Lawrence?? Nagyon szép dolog hogy jelölték, de szerintem itt vége is lesz neki. A Napos oldal, bár nem rossz, az Oscarhoz gyenge film. Jennifer szerepe sem igényel túl nagy megerőltetést...Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogja megkapni a díjat.Majd máskor esetleg. A ZDT és a Lincoln fog tarolni szerintem. Anne.nek nagyon szurkolok! Elképesztően jó volt a Nyomorultakban, megérdemelné!
2013. január 10. 19:37
siposvera114új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 133308 offline |
HAJRÁ NYOMORULTAK!!!!
2013. január 10. 19:49
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (Cynthia @ 2013.01.10. 19:22)
Jessica Chastainnek nagyon örülök, remélem megnyeri a szobrocskát. Ha azt vesszük, egyetlen ellenfele van, Naomi Watts. Jennifer Lawrence-t nem tartom esélyesnek, mert ő ehhez még elég kevéske - és remélhetőleg a fejeseknek is van annyi eszük, hogy belássák, azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy egy 9 vagy egy 85 éves színésznőnek adják a díjat.
Az összes legjobb színésznő jelöltnek van valamilyen hátrányos megkülönböztetőjegye. Chastain szerepe nem elég kifejező, Watts filmje nem elég népszerű, Wallis nyilván túl fiatal, Lawrence szintén ifjonc, Riva pedig idős és idegen nyelvű alkotásban szerepel. Ezt csak azért említem, hogy senki se lepődjön meg, ha másfél hónap múlva véletlenül Riva vagy Lawrence ölébe pottyanna az a kis arany szobrocska. Én személy szerint Rivának szurkolok, semmiféleképpen sem a ZDT vagy az SLP ellen szólva, mert mind a kettőt tervezem napokon belül megnézni, de épp elég ízig-vérig amerikai maszlagot nyomnak le a torkunkon.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 10. 20:05
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Anne...!!!! hajrá!!! <3
2013. január 10. 20:09
Vannak itt azért jó filmek is, de megint sikerült egy elég híg listát összeállítani ..
2013. január 10. 20:09
Idézet (mse90 @ 2013.01.10. 19:49)
Az összes legjobb színésznő jelöltnek van valamilyen hátrányos megkülönböztetőjegye. Chastain szerepe nem elég kifejező, Watts filmje nem elég népszerű, Wallis nyilván túl fiatal, Lawrence szintén ifjonc, Riva pedig idős és idegen nyelvű alkotásban szerepel. Ezt csak azért említem, hogy senki se lepődjön meg, ha másfél hónap múlva véletlenül Riva vagy Lawrence ölébe pottyanna az a kis arany szobrocska. Én személy szerint Rivának szurkolok, semmiféleképpen sem a ZDT vagy az SLP ellen szólva, mert mind a kettőt tervezem napokon belül megnézni, de épp elég ízig-vérig amerikai maszlagot nyomnak le a torkunkon.
Itt már nyilván nem olyan nagy a hézag a tehetségek közt, mert nem 12 éves kislánykák nyomogatták a szavazatokat, szóval akármi lehet, ezért is írtam, hogy Jessicának szurkolok, mondjuk nem meglepő, az egyik kedvenc színésznőm.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. január 10. 20:20
Csak én olvasom ,hogy a legnagyobb meglepetést Jen-okozta itt nem mintha nem lehetett tudni azt hiszem 2 hónapja ,hogy nagy favorit lesz. Én mindenesetre neki drukkolok és biztosra is veszem ,hogy megnyeri (Hahaha) De nem kéne ezen annyira meglepődni. Szerintem egy zseniális színésznő és megérdemli! Jó lenne ha végre itt M.O.-n is elismernék.
2013. január 10. 20:37
MezeiVirágvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 113 Csatolások: 77 Azonosító: 192858 offline |
Én nem is gondolkodom rajta ki érdemelné meg legjobban,mert sosem az nyer akire én tippelek. :C Nehogy már miattam ne kapjon valaki szobrot.
2013. január 10. 20:58
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Majd kiderül,hogy kik viszik el a díjakat...
2013. január 10. 21:16
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Idézet (like me @ 2013.01.10. 17:48)
Én meg inkább megbecsülném hogy ő van, s nem vagyunk teljesen rászorulva az elmúlt század zenéjire, mert a mai olcsó gépzene, amit milliók néznek meg a jutúbon, hallgathatatlan Szóval örülök hogy minél jobban el akarják ismerni Adele-t, mert igazán megérdemli.
Köszönöm szépen! A számból vetted ki a szót! Adele sok díja lehet, hogy szúrja néhányak szemét, de Ő legalább tényleg megérdemli, mert nem tucat, nem egy báb akit rángatnak ide-oda. Egyébként különbséget kéne tudni tenni túldíjazottság, és megérdemelt elismerés között. HATALMAS a különbség a kettő között. Just sayin'
Egyébként valóban, idén egész tűrhető az Oscar. Anne-nek remélem összejön az Oscar. Megérdemelné, mert megdolgozott érte. A nyomorultakban nyújtott alakítása talán karrierje csúcspontja. Jessica Chastain is megérdemelné, nagyon tehetséges a hölgy. Jennifer Lawrence-nek viszont szerintem még felkéne nőnie az Oscarhoz.. Még nem érzem annyira érettnek hozzá. Még van hova fejlődnie színészileg. Majd talán pár év múlva.
A legjobb színész kategóriában Hugh Jackman vagy egy DDL győzelemre tippelek. Bradley ugyan iszonyatosan sokat fejlődött színészileg, de ebben a mezőnyben szerintem nem garantált hogy nála landol a szobrocska.
2013. január 10. 21:27
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
A hobbit három jelölésének örülök, A sötét lovag: Felemelkedést viszont eléggé hiányolom. Tudom, hogy nem fogják a fő kategóriákban jelölni, de a technikaiakba simán belefért volna. A Hófehér helyett mehetett volna a legjobb vizuális effektusok, vagy a legjobb jelmeztervezés kategóriába.
Egyébként nincsenek túl nagy meglepetések a jelöltek között. A két legnagyobb esélyes egyértelműen a Lincoln, és a Zero Dark Thirty. Szerintem a legjobb férfi főszereplő Daniel Day-Lewis, a legjobb női pedig Jessica Chastain lesz. Rajta kívül még talán Emmanuelle Riva lehet esélyes, mert őt lehet, hogy ezután már nem lesz sok alkalom jelölni, és szerintem az Amour-ban nyújtott alakításért megérdemelné. A Napos oldalt még nem láttam, de eléggé ki vannak tőle ájulva, úgyhogy kíváncsi leszek. Jennifer Lawrence eddig mindig meggyőzött, én örülnék, ha ő kapná, vagy Emmanuelle.
Hathaway-nek úgy látom nincs nagyon ellenfele, és ő tényleg maximálisan meg is érdemelné ezt a díjat.
Összességében tényleg elég kiszámíthatóak voltak a jelölések, vannak köztük jó filmek, meg van pár, amit még meg akarok majd nézni, de azért tudnék változtatni a listán.
Egyébként nincsenek túl nagy meglepetések a jelöltek között. A két legnagyobb esélyes egyértelműen a Lincoln, és a Zero Dark Thirty. Szerintem a legjobb férfi főszereplő Daniel Day-Lewis, a legjobb női pedig Jessica Chastain lesz. Rajta kívül még talán Emmanuelle Riva lehet esélyes, mert őt lehet, hogy ezután már nem lesz sok alkalom jelölni, és szerintem az Amour-ban nyújtott alakításért megérdemelné. A Napos oldalt még nem láttam, de eléggé ki vannak tőle ájulva, úgyhogy kíváncsi leszek. Jennifer Lawrence eddig mindig meggyőzött, én örülnék, ha ő kapná, vagy Emmanuelle.
Hathaway-nek úgy látom nincs nagyon ellenfele, és ő tényleg maximálisan meg is érdemelné ezt a díjat.
Összességében tényleg elég kiszámíthatóak voltak a jelölések, vannak köztük jó filmek, meg van pár, amit még meg akarok majd nézni, de azért tudnék változtatni a listán.
2013. január 10. 21:44
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
MOST SZIVATNAK???????!!! És hol van a felhőatlasz?? Szerintem a harcosok klubja óta az egyik legjobb film (és azóta több mint 10 év telt el) nemhogy van egy mondanivalója, hanem minden mondat mögött száz mondanivaló van, a társadalmi problémákat hihetetlenül átütően és nyersen adja vissza, a sminkek egyszerűen elképesztőek, a látvány szintúgy, hogy a színészeket már ne is említsem. Ja és mindenki azt mondta a könyv változatra, hogy megfilmesíthetetlen erre tessék: összehoztak egy rohadtnagy élményt! Remélem hogy ha most nem, de következőre mindenhol viszi az aranyszobrot4
2013. január 11. 10:54
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Pi elete tenyleg nagyon jo film!! Lattam a moziban!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.