Miley Cyrus megcsalta vőlegényét
2013. január 13. 00:36
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Jesus. :"D Miley, komolyan Amennyire szeretem ezt a csajt, annyira utálom a húgát. Félre értés elkerülése képen, nem vagyok rá féltékeny! Szó mi szó, ez vicces És az hogy Téjlór mit fog szólni ehhez? Ezen nem akadhat ki, mivel tudtommal már öt dalt is írt Hazzáról, mivel külön váltak útjaik! Erről ennyit! Az a kép mindent visz ^^ Csak egy megjegyzés! Miley, siess a haj növesztéssel Az valahogy jobban áll neked, de ha ezt tetszik el fogadom ^^
2013. január 13. 07:25
Áhh.. azt hittem igazából megcsalta.. jó is lett volna, utálom mindkettőt. x
2013. január 13. 08:23
Ez csak karton xD Azt hittem igazából x"D De amúgy meg afféle ajándék volt a tesójának
2013. január 13. 09:34
wrestlingfan!
Szerintem Noah sokkal rosszabb. 13 éves, állandóan magát fotózgatja. Mi lesz belőle, ha felnő? :S
Amúgy egyetértek ^^
Rekahhh!
Ilyen hírtől, nem lehet szívrohamot kapni, ne aggódj. Maximum az ember egy kissé megrémül. De aki ilyen hír hallatán tényleg szívrohamot kap, az az ember beteg, és segítség kell neki!
Szerintem Noah sokkal rosszabb. 13 éves, állandóan magát fotózgatja. Mi lesz belőle, ha felnő? :S
Amúgy egyetértek ^^
Idézet (wrestlingfan @ 2013.01.12. 19:42)
Nekem ez elég beteg dolognak tűnik, egyáltalán mi a fene ez a fényképmánia, ez itt a kiskutyám, ez itt a lábujjam stb, értem, hogy vannak lelkes twitter-bajnokok, akik nyomon-követik az életét, de ez már komoly viszketegség, kellene rá egy adag antivakarin.
Rekahhh!
Ilyen hírtől, nem lehet szívrohamot kapni, ne aggódj. Maximum az ember egy kissé megrémül. De aki ilyen hír hallatán tényleg szívrohamot kap, az az ember beteg, és segítség kell neki!
Idézet (Rekahhh @ 2013.01.12. 20:52)
Nem kellene ilyen címeket adni, mert néhány directioner, aki nem látta még ezt a képet, könnyen szívrohamot kaphat a cikk láttán...
2013. január 13. 09:42
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
mikor megláttam a cikket tényleg elhittem de miután elolvastam és lattam a képet is XXXD
2013. január 13. 10:07
Úristen... Drága cikkíró... Mi lenne, ha IGAZAT írnál?
2013. január 13. 10:24
MissHutchersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 184798 offline |
Hát, ez a cikk elég furcsa, de örülök, hogy megint csak egy a beugratósok közül, amin aztán elmosolyodhat az ember. Értem én egyébként, hogy Miley be akart inteni egyet Taylornak, de azért az kérdéses, mit fog szólni hozzá Liam. A helyében én nem nagyon örülnék, akkor sem, ha itt egy kartonbáburól van szó.
Különben meg csak nekem tűnik egy kicsit soványnak?
Különben meg csak nekem tűnik egy kicsit soványnak?
2013. január 13. 10:24
Ettől a címtől hirtelen tök megijedtem. Arra gondoltam, hogy mekkora bunkó Harry Styles. Kérlek, hanyagoljátok ezeket.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.