Dalt írtak Palvin Barbaráról
2013. január 13. 13:33
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Komolyan valaki magyarázza már el miért vannak ennyire oda érte. Nem tudom mire vélni ezt a felhajtást, szavamra!
Attól is elvan telve mindenki, hogy szerepelhetett a VSFS-n. Megjegyzem annyira rosszul mozgott a kifutón, hogy megkockáztatom a kijelentést, hogy nem fog többet a VS kifutójára lépni. Aki nem hiszi, nézze meg a felvételeket!
kittike94: Ha nem mutatod be ezt a cikket, akkor is tudható, hogy Barbikát a háttérből valaki nagyon támogatja. Marc Jacobs pedig elég nagy név a divatiparban, hogy vele bármit elérjen Palvin. Innen is látszik, hogy ha nem lenne körülötte ekkora push, akkor ma csak valami kis noname modell lenne...
Attól is elvan telve mindenki, hogy szerepelhetett a VSFS-n. Megjegyzem annyira rosszul mozgott a kifutón, hogy megkockáztatom a kijelentést, hogy nem fog többet a VS kifutójára lépni. Aki nem hiszi, nézze meg a felvételeket!
kittike94: Ha nem mutatod be ezt a cikket, akkor is tudható, hogy Barbikát a háttérből valaki nagyon támogatja. Marc Jacobs pedig elég nagy név a divatiparban, hogy vele bármit elérjen Palvin. Innen is látszik, hogy ha nem lenne körülötte ekkora push, akkor ma csak valami kis noname modell lenne...
2013. január 13. 13:53
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
háát nem tudom én szerettem de már kezdem unni hogy mindenhol ott van a neve csak azért mert találkozott justin bieber-rel ez már uncsi
2013. január 13. 14:58
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
A dal nem rossz, de nem az én stílusom. Az tényleg feltűnő egy csöppnyire hogy miután találkozott bieberrel azután "jött létre."
2013. január 13. 15:42
kittike94: Végre egy blog ahol leírják, hogy ez a sikeres magyar modellke még sem olyan sikeres, és nem kell isteníteni. (Y)
2013. január 13. 16:53
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Pöttömke @ 2013.01.13. 13:33)
Komolyan valaki magyarázza már el miért vannak ennyire oda érte. Nem tudom mire vélni ezt a felhajtást, szavamra!
Végre valaki, aki nem isteníti ezt a lányt. Sosem értettem, miért vannak úgy oda érte. Semmi extra nincs benne. Igaz, a többi szupermodellt sem találom nagy számnak - egyedül Adriana Limában látok valamit, ő tényleg szép.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 13. 18:45
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Csak annyit tudok hozzáfűzni hoooogy:
Egsön beksön.
Egsön beksön.
2013. január 13. 18:49
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Borzalmas a szám! és én nagyon NEM kedvelem ezt a Palvin ( leányt )
2013. január 13. 19:23
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline |
Szerintem igen is szép lány..
Oké, hogy vannak itthon szép lányok, meg minden. Ám mégis Palvin Barbiból lett Világhíres modell és NEM belőlük.!
Oké, hogy vannak itthon szép lányok, meg minden. Ám mégis Palvin Barbiból lett Világhíres modell és NEM belőlük.!
2013. január 13. 21:14
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline |
BunDi97 Számból vetted ki a szót!!
2013. január 13. 21:25
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Clare Salvatore @ 2013.01.13. 19:23)
Szerintem igen is szép lány..
Persze, mert mögöttük nincs pénzes rokonság vagy mert nem adják el magukat a r*bancshow-nak.
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Törpemókus
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.