Perlik Justin Biebert
2013. január 13. 20:36
Csengi19990609új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 191723 offline |
Elég botrányos lett Justin :\\ nem vagyok belieber csak fan de azért remélem nem igaz.. bár nem tudom hogy egy mellkason vágás miatt mért kell perelni, biztos csak a pénz miatt..
2013. január 13. 20:51
mirusskahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 103 Csatolások: 0 Azonosító: 169586 offline |
Moshe-t nagyon kevés Belieber szerette, Kenny-t imádtuk nagyon:/ Moshe hazudik, sosem volt szimpatikus, és attol még hogy mellkason 'vágta', nem kéne perelni, biztosan nem ütögette olyan erősen...egy rendes testőrnek vannak izmai, mint Kennynek, és ha nem lenne ilyen nyeszlett Moshe drágaság, nem fájt volna neki;)
2013. január 13. 20:55
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline |
kicsit szánalmas a testőr,mármint nem a perlés miatt (húzzák csak le,úgyis tele van xD)hanem mert mellkason vágta őt Justin(márha igaz)...egy testőrt mellkason vágott justinka,egy volt katonát o.O xD komolyan ha egy ilyen erős embert mellkason vágnak,miért nem üt vissza??jesszus és itt még rinyál is testisértésért,nem kis lóvészaga van (másrészről nem tudnám elképzelni,h akkorát tud ütni,h az annyira fájjon szegény testőrbácsinak...)
2013. január 13. 21:18
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Mekkora kárt tehettek szegény emberben azok a pici kis öklök
Ha meg is történt simán fel kellett volna mondani és kész. A testőr valószínűleg csak a pénzre hajt, ha Justin tényleg nekiment volna szerintem úgy csavarja bele a betonba mint egy csikket a srácot
Ha meg is történt simán fel kellett volna mondani és kész. A testőr valószínűleg csak a pénzre hajt, ha Justin tényleg nekiment volna szerintem úgy csavarja bele a betonba mint egy csikket a srácot
2013. január 13. 21:44
Nem vagyok jártas a JB témában, de az egy dolog, hogy Belieberek szerették vagy sem, nincs mérlegelési lehetősége, ugyúgy távol kell tartania tőle egy sikitozó lánytömeget, mint két őrült fazont, vagy úgy általában bárkit, aki kockázati tényezőnek számít. Egyébként ez állandó vita a testőrök és a védendő személy között, hogy mik a határok.
Továbbra is az a véleményem, hogy ennek erősen kacsa szaga van.
Továbbra is az a véleményem, hogy ennek erősen kacsa szaga van.
2013. január 14. 08:07
cintia2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 186703 offline |
hát igen ki is néztem belőle hogy ehez képes
2013. január 14. 10:03
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline |
Szerintem ez teljesen egyértelmű hogy pénzt akar tőle. Érdekes hogy idáig kibírta az "ingyen" munkát? Ne vicceljen már! Ennyi idő után "követeli" a kifizetetlen órabért??? No meg hogy kicsit megütötte, komolyan mondom ha ezt valaki el is hiszi neki, hogy egy volt katonának ez fáj??? Szánalmas az ürge!
2013. január 14. 10:16
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline |
Justin kést vett a kezébe és harcolt..Bocsánat,de ezt még én sem tudom elhinni,pedig utálom JB-t.. -.-
Na jó,talán,ha nagyon megfontolom lehet képes is lenne rá,mivel nem régen jelent meg az a cikk,amiben azt állították,hogy drogozik,szóval a drogozást elhiszem.
Gondoljunk csak bele! Elborult fejjel megtehette. Nem?
Na jó,talán,ha nagyon megfontolom lehet képes is lenne rá,mivel nem régen jelent meg az a cikk,amiben azt állították,hogy drogozik,szóval a drogozást elhiszem.
Gondoljunk csak bele! Elborult fejjel megtehette. Nem?
2013. január 14. 15:10
DieForJelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 191725 offline |
Egyértelmű, hogy csak pénzt akar Szánalmas
2013. január 14. 15:25
én ezt nem tudom elképzelni Justinról a testőr csak pénzt akar -.-
2013. január 14. 16:23
Na mivan Justin már nem bír magával. Komolyan ez a kölyök szart sem ér.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.