Feneket villantott Lady Gaga
2013. január 13. 22:39
Amanda007007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 194000 offline |
Szerintem nem kell ezt a szituációt anyira felfújni.Megtörténik az ilyesmi mindenkivel.Ha nem mindenkivel,akk az emberek többségével...Nem is kellene az alakjáról semmilyen gusztustalan megjegyzéseket tenni,mert az igazat megvallva a karierje elején szép alakja volt.A mostani pedig csak egy kis pluszkiló.Inkább bátorítanák az emberek a fogyásra,mint hogy kritizálnák az alakját..Gondoljatok bele,hogy ti mit csinálnátok a helyében és ,hogy mit éreznétek,ha az emberek nem az alapján itélnének meg, amit elértél az életben.Ezen elkéne egy kicsit gondolkoznotok.Tudom,hogy a mai világban a legfontosabb a külső,de azért remélem ,hogy akadnak még akik a belső alapján itélnek.Szóval előbb inkább gondoljátok végig,hogy mit mondtok,kinek..Már csak azért is megérte leírnom ezt a hosszú hozzászólást,mert hátha egy kósza lélek elolvassa,és egy kicsit magábaszáll....
2013. január 14. 00:51
NanaChanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 105 Csatolások: 1 Azonosító: 180691 offline |
Ez most komoly...? Igazad van KF-Petra tényleg akár a ruha is lehetne ilyen. Telephone klipjében sokkal többet mutatott meg magából. Ezen a képen semmi nem látszik...
2013. január 14. 07:13
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát tényleg elég ciki :/
2013. január 14. 08:17
szerintem ez a cikk a ciki, és mikor takargatta magát gaga? sztem ez annyira nem nagy cucc, pláne ha őt sem zavarta. Amúgy meg a Versace hatalmas hibája, hogy megbízhatatlan ruhát készít...
2013. január 14. 13:03
Gagának ennél sokkal nagyobb 'ciki' dolgai szoktak lenni, ráadásul direkt.
2013. január 14. 14:07
Szeretem a zenéjét, de magát a nőt ki nem állhatom. És aki azt mondja, hogy ez a " villantás " nem gáz, az gondolkozzon már el azon, hogy vajon hogy is kell helyesen viselkedni és öltözködni, pláne egy hírességnek. Amúgy eddig fel sem tűnt, mekkora ló fogai vannak Lady Gagának! (Lásd: fenti kép)
2013. január 14. 14:15
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Előfordul az ilyen...!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.