Niall Horan megszerezte a jogosítványát
2013. január 15. 14:46
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Mustangban gondolkozik? Én egy szamarat tudnék elképzelni neki,sőt praktikusabb mivel még az is szebben kornyikál mint ő. Tanulna is valamit. Következő daluk alatt meg Nájöl lehetne a vokálos:
Í-Á,i-á,i-á...
Mielőtt még valamilyen retardált rajongócska idefírkantaná nekem: tudom hogy a mustang alatt a kocsira gondolt és nem a lófajtára.
Í-Á,i-á,i-á...
Mielőtt még valamilyen retardált rajongócska idefírkantaná nekem: tudom hogy a mustang alatt a kocsira gondolt és nem a lófajtára.
2013. január 15. 14:46
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (Nórixx @ 2013.01.15. 14:26)
well done baby! love you ! xx
Im a SlaveForBritney nagyon vicces vagy ! röhögőgörcsöt kaptam.. #SE !!! remélem te többet tudsz mint ők .. büszke lehetsz magadra édesem :*
Im a SlaveForBritney nagyon vicces vagy ! röhögőgörcsöt kaptam.. #SE !!! remélem te többet tudsz mint ők .. büszke lehetsz magadra édesem :*
Lehet aranyom, hogy még nem tud semmit a vezetésből, de lehet, hogy öt év múlva ő lesz a világ legjobb sofőrje. Végül is, bármi lehetséges.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
MadHatter
2013. január 15. 14:48
ne is haragudj de TE nekem nem mondod meg hogy mihez és kihez szóljak hozzá.. szabad országban élünk khmm..jobban énekelni ?? hahahaha! majd ha te is megnyered azokat a díjakat amiket ők és harmadik helyen végzel az X-Factorban ( bár nem fogsz elindulni mert csak leégeted magad ) akkor már elhiszem .. de addig nem ! és a vezetésről szó sem volt érdekel is engem hogy hogyan vezetsz ? oppáá..nem ..ajj ez van aranyom és nem te vagy a téma csak nagyon idegesít hogy semmit se tudsz róluk nem tudsz olyat tenni mint ők és úgy "ugatsz" .. tudod mennyit dolgoztak ezért ? mennyit kellet küzdeniük az utálok meg a többiek ellen ? nem hiszem ..
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2013. január 15. 14:50
de hagyjuk is az egészet mert még egy nagyon okos beleszólt .. szóval neked is megvan a véleményed nekem is az enyém .. ez van nem lehetünk egyformák .. csak ne úgy alkossatok róluk véleményt hogy nagyjából nem is tudtok róluk semmit .. ha meg ismeritek őket akkor meg ..
Kelsey
2013. január 15. 14:53
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Gratula Niall-nek.(:
És aki megteheti,hogy drága autót vegyen,annak egészségére.c:
És aki megteheti,hogy drága autót vegyen,annak egészségére.c:
Kelsey
2013. január 15. 14:54
zsemberi dóraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 187396 offline |
Gratulálok Niall !!! Vezess óvatosan !<3
2013. január 15. 15:09
Liam:Ne legyél már egyedül Te a sok fehér bárány között a fekete!Hajrá!Képes vagy rá!!
2013. január 15. 15:17
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (Törpemókus @ 2013.01.15. 14:46)
Lehet aranyom, hogy még nem tud semmit a vezetésből, de lehet, hogy öt év múlva ő lesz a világ legjobb sofőrje. Végül is, bármi lehetséges.
Ezt most Te sem gondolhatod komolyan.
Idézet (Nórixx @ 2013.01.15. 14:48)
ne is haragudj de TE nekem nem mondod meg hogy mihez és kihez szóljak hozzá.. szabad országban élünk khmm..jobban énekelni ?? hahahaha! majd ha te is megnyered azokat a díjakat amiket ők és harmadik helyen végzel az X-Factorban ( bár nem fogsz elindulni mert csak leégeted magad ) akkor már elhiszem .. de addig nem ! és a vezetésről szó sem volt érdekel is engem hogy hogyan vezetsz ? oppáá..nem ..ajj ez van aranyom és nem te vagy a téma csak nagyon idegesít hogy semmit se tudsz róluk nem tudsz olyat tenni mint ők és úgy "ugatsz" .. tudod mennyit dolgoztak ezért ? mennyit kellet küzdeniük az utálok meg a többiek ellen ? nem hiszem ..
Már megbocsáss, tudom, hogy szabad országban élünk, de ez a Starity szabálya. Bár igaz, hogy most én is megszegem... Azok a bizonyos "díjak", amiket kaptak, a népszerűségük miatt van, nem a tehetségük miatt. Csak nézz meg egy 2012-ben lezajlott díjátadó nyerteseinek listáját, aztán remélem leesik, hogy miről beszélek. Persze, hogy leégetném magam, de őszintén, ők mit csináltak ott? Honnan kellett volna tudnom, hogy nem a vezetésre gondolsz? Gondolatolvasó vagyok, vagy mi? Mennyit dolgoztak? Semennyit. Egy médiagyártmány az egész csapat, pontosabban Simon Cowell gyártmánya. Ha nem kovácsolja össze őket a cuki (szerintem irritáló) arcuk miatt, akkor ma sehol se lennének. A dalaikhoz semmi közük sincs, max egypár dalt írnak, de azt is nagy segítségekkel. Ezt nem én, hanem a Wkipédia mondja. Igazából annyi közük van a dolgokhoz, hogy rá kerül a fejük a lemezekre...
2013. január 15. 15:27
Éljen Niall ! az Én szőke hercegem ! <3 Gratulálok neki ! Már csak Liam van hátra.
2013. január 15. 15:28
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Hát,grat neki,de nem izgat
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.