Niall Horan megszerezte a jogosítványát
2013. január 15. 16:53
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
hahaha Niall tudtam hogy hamarosan sikerül neki:D most írhatnám hogy gratulálok meg a sok tipikus szöveget de nem fogom úgyse nézi meg Niall, szóval minek?...
2013. január 15. 16:54
Gratulálok neki, de nem hiszem, hogy ez akkora szenzáció, hogy cikket kéne írni.
2013. január 15. 17:03
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline |
Szupi ! Gratula Niall!
2013. január 15. 17:06
Bya434új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.21. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 192007 offline |
Hát ezt el sem olvastam mert nem érdekel! Ebbe semmi nincs!! Egyszer mi is meg fogjuk és alakok mi is felkerülünk ide?? Jo lehet hogy ő sztár de ze senkit nem érdekel!! (Vagyis aki normális azt nem érdekli a barbi baba jogosítvány)
2013. január 15. 17:12
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Gratula Nialler! Viszont ez egy felettébb felesleges cikk, mivel aki Directioner, és egy kicsit is utána jár, - de még utána sem kell járni - tudhatja. Meg amúgy is, Facebook, Twitter és egyéb oldalak is kitették! Szóval, jaa
2013. január 15. 17:22
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
gratula Niall!♥
2013. január 15. 17:30
Én szeretem a 1D-t de nem értem miért kell ebből ciiket írni..felesleges..
2013. január 15. 17:40
örülök, hogy letette, és neki is sikerült.
ennyit ezzel kapcsolatban. most a többi hozzászólónak mondom...
ez NEM cikk. ugyanis a Starity nem magazin, hanem egy közösségi sztárportál. Ide nem csupán híreket/cikkeket írnak/másolnak be. ez a közösségi portál arról szól, hogy képeket, videókat, INFORMÁCIÓKAT nézhetünk meg kedvenceinkről. ugyanis lényegében aki beírja google keresőbe, hogy Starty.hu ezt látja: "Közösségi sztárportál. Képek, videók, rengeteg információ és minden ami a sztárokkal kapcsolatos, egyenesen a rajongóktól."
- de ez az én véleményem.. ezért nem kell melegebb éghajlatra küldeni.
ennyit ezzel kapcsolatban. most a többi hozzászólónak mondom...
ez NEM cikk. ugyanis a Starity nem magazin, hanem egy közösségi sztárportál. Ide nem csupán híreket/cikkeket írnak/másolnak be. ez a közösségi portál arról szól, hogy képeket, videókat, INFORMÁCIÓKAT nézhetünk meg kedvenceinkről. ugyanis lényegében aki beírja google keresőbe, hogy Starty.hu ezt látja: "Közösségi sztárportál. Képek, videók, rengeteg információ és minden ami a sztárokkal kapcsolatos, egyenesen a rajongóktól."
- de ez az én véleményem.. ezért nem kell melegebb éghajlatra küldeni.
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
2013. január 15. 17:44
és ha nem érdekel titeket, minek olvassátok el? jobb hobbitok nincs? én se olvasom el azokat a cikkeket, amik nem érdekelnek.. vagy amik azon sztárokról szólnak, akiket nem szeretek.
2013. január 15. 17:48
és aki megteheti, miért ne vehetne drága kocsit? mondjuk nekem nem az lenne az első, ha sok pénzem lenne.
2013. január 15. 17:48
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline |
grat Niall drága<3
2013. január 15. 17:55
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Nem akarom védeni magam, de ha szerkesztőség feleslegesnek tartja ezt a cikket, minek jelenteti meg? Ez a cikk Directionereknek szólt. Ha már megjelent a Facebookon,a Hits Radion akkor Starity-n mért ne jelenhetne meg? Ugyan kérem, akkor minden sztárral lehet jönni, hogy Shakira terhes, akkor azt lehetne írni, akkor én is terhes leszek egyszer, és arról fognak-e írni. Szóval miért ne.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.