Niall Horan megszerezte a jogosítványát
2013. január 15. 18:02
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline |
és mine olyan drg autó? ha összetörik úgy is vége...mellesleg Afrikában éheznek..........
2013. január 15. 18:02
kenusmajomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 191379 offline |
minek drága bocs az előző hibákért
2013. január 15. 18:06
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
,, Ki nem sz*rja le..."
2013. január 15. 18:07
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline |
gratula neki én is benne lennék egy körben
2013. január 15. 18:07
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Gratula Niall-nak!
2013. január 15. 18:08
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Dzsenifer3 ha nem tetszik ne nézd!!!
2013. január 15. 18:46
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline |
kenusmajom ha nem tudnád jelenleg is afrikában vannak h segítsenek az éhezőknek!! Olyat vesznek amilyet akarnak!
2013. január 15. 19:18
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Júúúúj, gyerekek, nekem is van jogosítványom, sőt már lassan négy éve. De izgalmas, komolyan, sőt oly annyira, hogy éjszaka ettől jobban fogok aludni, olcsóbb lesz a benzin és lesz holnap reggel ultra friss zsömlém reggelire!
Nem nagy kunszt, de én inkább hajlok affelé, hogy mivel zsozsis gyerekről van szó, nagyon nagy a valószínűsége, hogy megvette a jogosítványát, és még a szerencsétlenje azt sem tudja, hogy melyik pedál melyik, ha persze feltehetően megtanult kuplungolni. Kuplung nélkül kegyetlen unalmas már nem azért. Olyan, mintha dodgemet vezetnél.
"Elméletben már letettem a tesztet, csak gyakorlatban nem." - Csak én fejem felett van gigantikus kérdőjel? Attól, hogy átment a Kresz vizsgán, az nem jelenti azt, hogy tud vezetni, de mindegy. Ez sem az eszéről híres hagyjuk meg... Vezetni úgy tanul meg az ember, ha kocsiba ül és nap, mint nap járja az utakat.
"A többi fiú is elképesztő sportkocsikat vettek, szóval nem fogok megelégedni egy Corsával. Egy Mustangban gondolkozom." - Sportkocsi?! Mustang?! Ha nem lenne zsetonos ez a nyomorék, akkor beérné egy sz*ros zsigulival is. Micsoda kívánságok, sőt micsoda igények, sőt neki az Opel egy sz*r, egy lótrágya, elvégre mi is az, ha nem egy Mustang vagy egy sportkocsi! Teljes szívemből kívánom neki, hogy szakadjon rá az ég! Na, ennyit a kis cukikamukika vándájreksön nyomiról. Pénzéhes, IQ nulla bazári majom, de nektek ez kell. Gratulálok nektek!
Nem nagy kunszt, de én inkább hajlok affelé, hogy mivel zsozsis gyerekről van szó, nagyon nagy a valószínűsége, hogy megvette a jogosítványát, és még a szerencsétlenje azt sem tudja, hogy melyik pedál melyik, ha persze feltehetően megtanult kuplungolni. Kuplung nélkül kegyetlen unalmas már nem azért. Olyan, mintha dodgemet vezetnél.
"Elméletben már letettem a tesztet, csak gyakorlatban nem." - Csak én fejem felett van gigantikus kérdőjel? Attól, hogy átment a Kresz vizsgán, az nem jelenti azt, hogy tud vezetni, de mindegy. Ez sem az eszéről híres hagyjuk meg... Vezetni úgy tanul meg az ember, ha kocsiba ül és nap, mint nap járja az utakat.
"A többi fiú is elképesztő sportkocsikat vettek, szóval nem fogok megelégedni egy Corsával. Egy Mustangban gondolkozom." - Sportkocsi?! Mustang?! Ha nem lenne zsetonos ez a nyomorék, akkor beérné egy sz*ros zsigulival is. Micsoda kívánságok, sőt micsoda igények, sőt neki az Opel egy sz*r, egy lótrágya, elvégre mi is az, ha nem egy Mustang vagy egy sportkocsi! Teljes szívemből kívánom neki, hogy szakadjon rá az ég! Na, ennyit a kis cukikamukika vándájreksön nyomiról. Pénzéhes, IQ nulla bazári majom, de nektek ez kell. Gratulálok nektek!
2013. január 15. 19:20
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
IMÁDOM ŐKET NIALL *-*
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.