Bradley Coopert akarja Taylor Swift
2013. január 16. 15:35
Hát ha ez igaz-AMIT KÉTLEK-akkor Taylor bohócot csinál magából.
2013. január 16. 15:37
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Elképesztő! Taylor most már biztos nem több egy ócska ribancnál.. Ne haragudjatok, de ez akkor is így van! Már Bradley szívét is összeakarta törni? Ez a nő már egyre idegesítőbb lesz! És a cikk utolsó mondata a legeslegjobb! Köszönjük Courtneyy!
2013. január 16. 15:43
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (kenusmajom @ 2013.01.16. 15:31)
nem zavarja Taylor t h a pasi 14 evvel idosebb nala?? vagy daltirni jo barkirol??
Az utolsó mondaton akkorát röhögtem.. de tényleg, mennyire így van, és egyre többen veszik ezt észre. Meg milyen divat lett már mostanában utálni ezt szűzkurwát.
Mellesleg én is Bradley-t akarom, de erre annyi az esélyem, minthogy nyerek a lottón, tekintve, hogy nem is lottózok. Szóval kénytelen vagyok visszavonni a pár nappal ezelőtti kijelentésemet, és inkább Jennifer Lawrence, mint EZ.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 16. 16:01
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Valahogy kiver a víz ettől a csajtól, sőt meglehetősen undorító és számító az, hogy mindig pont azokra akaszkodik rá, akikről egy picit többet cikkez a sajtó, akiket egy kicsit jobban ismernek az emberek és, akiket jobban is szeretnek. Amíg elvegetált az ő gagyi countryjával, - amit én még a legjobb jóindulattal sem tudok countrynak nevezni, csak gitáros-popnak - addig nem érdekelt. Mi értelme volt annak, hogy rámászott arra a vándájreksönös óvodásra? Csaj a hírnevén akar még jobban felkapaszkodni, ugyanis nagyon jól tudja, hogy egy híres párral baromira benne lehet lenni a médiában. Nálam ott csapta ki a biztosítékot, amikor is rámászott Jake-re, aztán még a végén még csak nem is téjlorka volt a hibás, amaz szerencsétlen meg költötte rá a pénzét folyamatosan.
Komolyan olyan alkotói válságban szenved, hogy csak a szakításról tud dalt írni? Ne haragudjatok, de akkor valami nagyon nincs rendben az agyában, és jobban járna, ha nem dalírással foglalkozna. Tudjátok, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Miért kell állandóan szakítós számokat írni? Unalmas, gagyi, mert oké, hogy egyszer-kétszer ír ilyet, de mindig?! Egyszerűen feláll a hátamon a szőr ettől az enyhén setít libától, pláne úgy, hogy az esetek többségében mindig az adott hímnemű van beállítva hibásnak, csak tudjátok egy kapcsolat elb*szásához mindig két emberre van szükség. Téjlorka, mint ragaszkodó? Most szórakozol velem? Ez hol ragaszkodó? Szétnyitja a lábát, összezárja, megint szétnyitja újra összezárja és ezt eljátssza mindenkivel. Megd*gják, szakítanak és utána téjlorka komoly érzéseitől és szomorúságától visszhangos a sajtó. Tudod, aki ragaszkodó, az bele sem menne egy bizonytalan kapcsolatba. Én is olyan vagyok, ragaszkodó, és amíg nem tudom biztosan, hogy az adott fél engem és nem a testemet akarja, csak akkor megyek bele a dologban. Ez szimplán k*rvulás felső fokon a hírnévért... komolyan, a gyomrom forog tőle.
Maradjunk annyiban, hogy Bradley nagyon jól lereagálta a helyzetet, és nem bánnám, ha Jenniferrel egy kicsit több lenne köztük, de amit szivft kisasszony művel az a női nem megszégyenítése. Talán keresgéljen civil, hétköznapi emberek között párt magának - várjatok, az nem lesz jó, hiszen akkor nem kerül be a médiába, de így is viszketőport rak minden áldott nap a bugyijába.
Idézet (Little Dreamer @ 2013.01.16. 14:02)
Nem ismerem az összes számát, de a Back to December arról szól, amikor ő szakított. De egyébként meg simán elképzelhető, hogy mindig őt dobták. Amin nem csodálkozom, mert elég kevés pasi képes elviselni, ha egy csaj ennyire ragaszkodó és inkább kereket oldanak.
Komolyan olyan alkotói válságban szenved, hogy csak a szakításról tud dalt írni? Ne haragudjatok, de akkor valami nagyon nincs rendben az agyában, és jobban járna, ha nem dalírással foglalkozna. Tudjátok, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Miért kell állandóan szakítós számokat írni? Unalmas, gagyi, mert oké, hogy egyszer-kétszer ír ilyet, de mindig?! Egyszerűen feláll a hátamon a szőr ettől az enyhén setít libától, pláne úgy, hogy az esetek többségében mindig az adott hímnemű van beállítva hibásnak, csak tudjátok egy kapcsolat elb*szásához mindig két emberre van szükség. Téjlorka, mint ragaszkodó? Most szórakozol velem? Ez hol ragaszkodó? Szétnyitja a lábát, összezárja, megint szétnyitja újra összezárja és ezt eljátssza mindenkivel. Megd*gják, szakítanak és utána téjlorka komoly érzéseitől és szomorúságától visszhangos a sajtó. Tudod, aki ragaszkodó, az bele sem menne egy bizonytalan kapcsolatba. Én is olyan vagyok, ragaszkodó, és amíg nem tudom biztosan, hogy az adott fél engem és nem a testemet akarja, csak akkor megyek bele a dologban. Ez szimplán k*rvulás felső fokon a hírnévért... komolyan, a gyomrom forog tőle.
Maradjunk annyiban, hogy Bradley nagyon jól lereagálta a helyzetet, és nem bánnám, ha Jenniferrel egy kicsit több lenne köztük, de amit szivft kisasszony művel az a női nem megszégyenítése. Talán keresgéljen civil, hétköznapi emberek között párt magának - várjatok, az nem lesz jó, hiszen akkor nem kerül be a médiába, de így is viszketőport rak minden áldott nap a bugyijába.
2013. január 16. 16:08
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Hihetetlen ez a csaj!! Látom már sikerült továbblépnie Harry-n...
Bradley-vel úgy sem jöhet össze ,mert Bradley-nek több esze van annál ,hogy egy ilyen kis lotyóval hetyegjen!!!
Bradley-vel úgy sem jöhet össze ,mert Bradley-nek több esze van annál ,hogy egy ilyen kis lotyóval hetyegjen!!!
2013. január 16. 16:13
Az a baj, hogy Taylor nálam elérte azt, hogy bármilyen őrült pletykát hallok róla, most már elhiszem. Szóval ezen én hatalmasat röhögtem, mert az eddigi életviteléből kifolyólag egyszerűen már vártam, mikor jönnek a cikkek, hogy Taylor új pasival kavar(na). Vigyáznia kellett volna a hírnevére, mert lassan odajut, hogy senki sem akar vele lenni.
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Sugarbabes
2013. január 16. 16:14
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline |
kezd egyre unszimpatikusabbá válni taylor...
2013. január 16. 16:21
mikella007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 151921 offline |
Úristen! De szánalmas ez a nő.! -.-"
2013. január 16. 16:22
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Most nem szeretném meg sérteni a fanokat de könyörgöm ez úgy váltja a pasikat mint ha bugyik lennének.... komolyan mondom már azt se lehet észben tartani h kikkel volt meg könyörgöm a dal írással legyen elfoglalva nem azzal h minél több pasija legyen pontosabban exe
2013. január 16. 16:29
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline |
Ezért utáltam mindig is Taylort. Előadja, hogy milyen jókislány, hogy milyen tökéletes, közben pedig az össze szabad Hollywood-i pasira rámászik, aki éppen akkor sikeres. Szánalmas.. Ebből is csak dalt akar csinálni, vagy mi?
2013. január 16. 16:30
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Ez akkora hülyeség! OMG, kinek van ennyi szabadideje ezt kitalálni? Aki meg elhiszi,hát az is szép. Én csak jót nevetek rajta. Szegény Taylort nagyon le akarják járatni, de közlöm, hogy nálam ez nem hatásos, ígyis-úgyis bírom T-t.
2013. január 16. 16:34
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Nem lepődtem meg a híren, meg amúgy nem is "félek" attól, hogy járni kezdenek. Egyrészt: korkülönbség. Taylorka lehet, hogy elmúlt már 20, de úgy viselkedik, mint egy 6 éves. Másrészt: azért Bradley meg van áldva annyi józan ésszel (ellentétben Swift előző kiszemeltjeivel), hogy ne dőljön be egy ilyen lotyó hülyeségeinek...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 16. 16:40
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 191 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline |
Harry nem volt idősebb ............><......
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.