Megan Fox nem akarja Lindsay Lohanként végezni
2013. január 16. 14:48
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Sajnálom, hogy lecsúszott Lindsay, pedig régen szép volt most meg olyan csúnya mint a bűn. Meg szerintem tehetsége is van/volt a színészethez, de ezek szerint már nem tudott mit kezdeni magával.
2013. január 16. 14:55
Teljesen jogosan mondta, de azért kissé finomabban is kifejezhette volna !
2013. január 16. 15:32
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Nem értem, ha nem szereti minek kell róla nyilatkoznia? Komolyan emberek, ti voltatok felkapott sztárocskák? Tudjátok milyen érzés? Mert, ha igen és nem szálltatok el, akkor bocs..
2013. január 16. 15:45
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline |
Ott a pont! Bár a szövegkörnyezet egy kicsit erős volt, de nem vészes.
2013. január 16. 15:53
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Akárhogy is vesszük, szerintem Megan csak szeretne olyan jó színésznő lenni, mint Lindsay. Lehet, hogy eléggé fura egy nő ez a Lohan, de színészként még mindig az egyik legjobb a Földön...
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 16. 16:15
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Most komolyan utána kellett ennek olvasni, hogy tisztába legyen a dolgokkal? Még mindig ostoba ez a nő, egyszerűen árad belőle az agyatlanság. Oké, lehet, hogy van valami igazság abban, amit mondott. De mégis, Te, drága Megan, olyan példamutató vagy a nuku tehetségeddel? Mert Marilyn, sőt, Lindsay is több tehetséggel volt-van megáldva, mint ez a buta liba.
2013. január 16. 16:23
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a kedves Megan IQ-ja mennyi lehet. Hogy tetováltathatott magára egy olyan ember portréját, akiről fingja sem volt? Ja, hogy szexszimbólumnak van Marilyn kikiáltva, ezért magunkra varratjuk az arcképét, és az életének ennyi idő elteltével kellett utána nézni. Hát jobb később, mint soha ez, tény, de maradjunk annyiban, hogy ez sem az esze miatt tart ott, ahol. Egyébiránt azt én sem tudom, hogy mi az, ami fú, de gyönyörű ezen a csajon. Sőt, ha engem kérdeztek, ez a csaj előbb kapja meg a mű minősítést, mint a természetest és a szépet. Magunk között női szemmel egyszerűen ocsmányul néz ki, sőt köze sincsen a szexszimbólum jelentéshez, legalábbis számomra. Régen csinosnak nagyon csinos volt, de átlagos, aztán felfújatta az ajkait, átment szilikon műp*csába, és egyszerűen undorító, ahogyan kinéz.
Lindsay mostanában nagyon le van csúszva, de attól eltekintve egész jó, középkategóriás színésznő volt, élvezhető B kategóriás filmekkel. Nem tudom, hogy milyen kapcsolatban vannak egymással, de egy kicsit megalázóan és lenézően nyilatkozott róla. Elég IQ-ja nem volt ahhoz, hogy normálisan tetováltasson, de kritizálni azt nagyon tud pláne úgy, hogy szemétbe való az ő "színészi játéka", magyarán szólva sehogy sem tud játszani, csak egyesek szerint baromi jól mutat a bomba testével a filmvásznon. Ergó, nincs joga pálcát törni mások feje felett.
Lindsay mostanában nagyon le van csúszva, de attól eltekintve egész jó, középkategóriás színésznő volt, élvezhető B kategóriás filmekkel. Nem tudom, hogy milyen kapcsolatban vannak egymással, de egy kicsit megalázóan és lenézően nyilatkozott róla. Elég IQ-ja nem volt ahhoz, hogy normálisan tetováltasson, de kritizálni azt nagyon tud pláne úgy, hogy szemétbe való az ő "színészi játéka", magyarán szólva sehogy sem tud játszani, csak egyesek szerint baromi jól mutat a bomba testével a filmvásznon. Ergó, nincs joga pálcát törni mások feje felett.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 16. 16:38
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Szerintem senki se akar XD
2013. január 16. 17:04
csak a saját döntésein múlik, hogy milyen utat választ....
2013. január 16. 17:08
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Meg is lehet érteni, ami meg Lindsayt illeti nem ártana jobb út irányába indulni...
2013. január 16. 17:24
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Vicces, hogy Megan volt a rossz kislány a filmben, míg Lindsay a jó. Most mintha fordult volna a kocka. Azért érdekes.
Bár, most őszintén, ki akarja úgy végezni, mint LiLo? Szerintem, ha nem hagyja abba a piálást, drogozást, rövidesen Amy Winehouse sorsára fog jutni. Én szóltam előre.
Bár, most őszintén, ki akarja úgy végezni, mint LiLo? Szerintem, ha nem hagyja abba a piálást, drogozást, rövidesen Amy Winehouse sorsára fog jutni. Én szóltam előre.
2013. január 16. 17:35
Mégis hogy jön ez a kis magamutogató csitri ahhoz, hogy így vélekedjen egy olyan nagy és híres nőről, mint Marilyn Monroe?
Boldog lenne, ha a nyomdokaiba léphetne.
Ez a nő soha nem lesz olyan szexszimbólum, mint Marilyn.
Bármennyire is nem akarja, olyanná lesz, mint Lindsay. Vagy még rosszabb. Hiszen Lindsay nagyon jól kezdte a pályafutását, és szép fokozatosan elrontotta azt.
Megan meg egyáltalán nem volt mondható közkedveltnek (most sem az olyan nagy szinten).
Boldog lenne, ha a nyomdokaiba léphetne.
Ez a nő soha nem lesz olyan szexszimbólum, mint Marilyn.
Bármennyire is nem akarja, olyanná lesz, mint Lindsay. Vagy még rosszabb. Hiszen Lindsay nagyon jól kezdte a pályafutását, és szép fokozatosan elrontotta azt.
Megan meg egyáltalán nem volt mondható közkedveltnek (most sem az olyan nagy szinten).
2013. január 16. 17:46
Hát nem csodálom,hogy nem akar olyan lenni mint Lindsay hiszen ő az utóbbi időben eléggé lecsúszott
2013. január 16. 17:49
Nem csodálom, hogy nem akar olyan lenni, mint Lindsay Lohan. Jó, hogy ő nem szeretne ilyen életet. Azért remélem, hogy Lindsay helyre fogja hozni az életét.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.