Hát ez szerintem nem lesz olyan könnyű, Kristen!
Bár hát őket ismerve én ezt nem is tudom már.
Süty igazad van, itt tényleg csúnya de nagyon a képen....
Férjhez menne Kristen Stewart
2013. január 18. 17:01
2013. január 18. 17:37
nagyon uncsi már ez a kristen, patinson páros...fújjjj...
2013. január 18. 17:41
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline |
Hjajj, gyerekek!Komolyan nem tudom felfogni, megérteni hogy még mindig vannak olyan emberek akik ezeket a szemeteket, mert nem tudom szebben mondani, szóról-szóra beveszik... Nem igaz ebből egy szó sem... De aki ennyire naiv, hát csak tessék!Senki nem tud semmit, de azért messzemenő következtetéseket von le...
"Megcsalásnak ez a vége..." - Pff, tudod is te...
"Idióta" - Te sem lehetsz jobb kisszivem, ismered talán hogy így minősíted????
Na szóval, elszomorító sok ember elképzelése, és hogy el is hiszeik , isszák minden egyes szavát az ocsmány, alaptalan pletykáknak...
Majd az élet megtanítja őket hogy nem kell mindent elhinni, (főleg nem az újságoknak, pletykáknak!!!!)
"Megcsalásnak ez a vége..." - Pff, tudod is te...
"Idióta" - Te sem lehetsz jobb kisszivem, ismered talán hogy így minősíted????
Na szóval, elszomorító sok ember elképzelése, és hogy el is hiszeik , isszák minden egyes szavát az ocsmány, alaptalan pletykáknak...
Majd az élet megtanítja őket hogy nem kell mindent elhinni, (főleg nem az újságoknak, pletykáknak!!!!)
2013. január 18. 18:17
Hihetetlen, Kristen mennyire erőszakos :S És nem csak ő... durva, mennyi erőszakos ember van. És egyesek elég durván. A csajnak le kéne szállnia a magas lóról, és magába nézni. Ha szereti Robertet, engedje el.
2013. január 18. 18:19
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
ez a nő nem komplett, fogja már fel hogy nem minden úgy lesz ahogy ő szeretné... szerintem már sose jön össze újra roberttel, legalábbis nem kéne :DDDD
2013. január 18. 18:19
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
A "közeli forrás" nyilvánvalóan azzal is tisztában van, hogy az utóbbi hónapokban történt nagy kibékülés olcsó reklámfogás volt az Alkonyatos gárdától. Vagy ahhoz nem elég közeli?
2013. január 18. 18:24
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
"bennfentes" "közeli forrás" "nevét nem vállaló közeli barát" és társai, köszönöm szépen de már tele vele a padlás. Elhiszem én hogy Kristen tényleg ennyire életképtelen egyedülállóként, de ezeknek a híreknek a 3/4 egyenlő egy kuka tartalmával.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.