Nicole Scherzinger csalódott a One Directionben
2013. január 26. 20:46
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline |
Illendő lett volna !
2013. január 26. 22:05
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Miért kellet volna egy csokor virág? Nicol-nak most nem volt igaza.
2013. január 27. 12:24
zsófi tóthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 5 Azonosító: 193269 offline |
egyetértek SHINee
2013. január 27. 13:16
Adriusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.30. Hozzászólás: 167 Csatolások: 76 Azonosító: 188655 offline |
egyáltalán nem szeretem a 1D-t és nem is fogom.Valahogy teljesen unszimpatikusak.De azért annyi lehetett volna bennük hogy megköszönik, mégis miatta vannak ott ahol most vannak.
2013. január 27. 13:26
Imádom az 1D-s srácokat de azért egy köszönöm illett volna....
2013. január 27. 15:09
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Ebből a majomparádé "fiú"bandából mindegyik tag olyan szinten beképzelt,hogy már azt is elfelejtették,hogy ki támogatta őket,amikor elindultak a pályán<-----íme,egy egyszerűbb és lényegratörőbb megfogalmazása a cikknek.
Amúgy nem csodálkozom,ezeknek csak a mani&mani a fontos -__-" Eddig is utáltam őket,most aztán mégjobban fogom utálni ezeket
Amúgy nem csodálkozom,ezeknek csak a mani&mani a fontos -__-" Eddig is utáltam őket,most aztán mégjobban fogom utálni ezeket
2013. január 28. 15:41
Mrs. Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 173382 offline |
feltűnési baja van Nicole-nak.... egyébként a rendező ötlete volt -.-
2013. január 28. 18:03
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Szerintem nem az időhiány és a sok fellépés miatt nem köszönték meg..Nicolenak kissé feltűnési viszketegsége van..Nem az ő érdeme hogy a fiúk híresek lettek, csakis az övéké..meg talán Simoné..
Na mindegy is..De szerintem lesheti a köszöngetést, jó hogy szerenádot nem kér a dalai lámától..Ahhoz sincs sokkal több köze..
Na mindegy is..De szerintem lesheti a köszöngetést, jó hogy szerenádot nem kér a dalai lámától..Ahhoz sincs sokkal több köze..
2013. január 28. 20:37
Shady007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 169623 offline |
attól hogy nem adtak neki szerenádot az ablaka alatt, még tuti biztos háláska neki. Megértem Nicole-t is, elvárta h külön oda menjenek hozzá megköszönni, viszont ha jól tudom, mikor egybe rakták őket megköszönték és szerintem az a nagy öröm és ugrálás is mutatta azt mennyire hálàsak.. A fiúk tisztességesek bárki bármennyire utálja őket ( és a sok hülye pletykának hisz amiket pont ezért találnak ki h a srácoknak keresztbe tegyenek) ès azért ez egy kicsit izé h ezt nyilatkozta, azért szerintem Simon-nak többet köszönhetnek. nem akarok őrült rajonónak tűnni, aki védi őket ez az én véleményem.. Egyébként emberek vagyunk, hibázhatunk, nem is tudom, azért saját tapasztalataim alapján sokkal de sokkal bunkóbb emberek vannak, ugyanis némelyik még arra se képes h szépen kérjen el tőlem egy zsebkendőt, vagy megköszönje hogy segítettem neki.. ami számomra fura, mert engem úgy neveltek, hogy minden kis dologért legyek hálás és köszönjem meg.. de hát az ilyen inkább a szülő hibája, hogy nem tanította meg a gyerekének azt h köszönjön, megköszönjön valamit stb...:') És a srácok nem ilyenek, tiszteletméltó mind, ez már a viselkedésükön is látszik, és inkább példát vehetnének néhányan róluk ugyanis nem sok velük egyidős ilyen, (persze ők se tökéletesek ahogy senki más), de azért személyszerint úgy gondolom sokkal rosszabbak is vannak náluk... jaj istenem nem mondták neki külön h köszi, igen illett volna de biztos alig fogták fel mivan mitörténik.. attól még nem kell őket 5 bunkó, hálátlan senkiházinak titulálni... de mindegy is.
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
2013. január 28. 22:49
Mrs.Styles mert te ott voltál a szerkeztõségben és te mindent jobban tudsz mindenkinél..........
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.