Nicole Scherzinger csalódott a One Directionben
2013. január 22. 19:03
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Én Directioner vagyok, de Nicole nyilatkozatába látok némi igazságot. Mert gondoljon bele mindenki mi lett volna, ha az elején kiesnek, akkor most nem lenne kiket szeretni..
2013. január 22. 19:07
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline |
Azért egy "köszönöm"öt igazán odavághatnának. Legalább az egyikük.
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline |
Imádom őket, és nem nézem ki belőlük, hogy szándékosan nem köszönték volna meg, de Nicolanak igaza van, meg tudom érteni! Ha a fiúktól nem is, tőlünk megkapod: Köszönjük, Nicole, hogy összeraktad ezt az 5 hihetetlenül tehetséges, emberséges és szexi fiút/férfit egy csapatba, mert nélküled nem lennének, és nem hallgathatnánk a dalaikat, nem fetrenghetnénk a videóikon és nem olvadozhatnánk a képeiket nézegetve! Massive Thank You from the Directioner Family! <3
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Dorykaaa igazad van! Igaz,h Nicole vétett egy hibát-összerakta ezt a rakás buzit-de azért megérdemelné h legálább odavessék neki:Kösz,kisanyám!
2013. január 22. 19:17
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Igaza van Nicole-nak! Viszont, őket sosem fogom neki megbocsátani!
2013. január 22. 19:20
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Na igen! Egyikük sem volt erős ahoz, hogy egyedül végigmenjenek ezen! Hm...de ha 'összerakják" őket és együtt, egymás után mindenki elénekel két sort külön külön, akkor már jó lesz! Ragyogó! -.-
Általában (de vannak kivételek) minden ilyen erőszakosan összepaterolt banda a süllyesztőben végzi! Konkrétan a magyar "tehetségkuatók" bandáit ha megnézitek, összeraknak 4 egyedül nem túl erős énekest, akik együtt aztán még rosszabbak lesznek!
Én a 1D esetében a stylistoknak és a sminkeseknek szeretnék gratulálni akik kihoztak ezekből srácokból az előnyeiket, és akik miatt rajonganak értük kislányok milliói!
Általában (de vannak kivételek) minden ilyen erőszakosan összepaterolt banda a süllyesztőben végzi! Konkrétan a magyar "tehetségkuatók" bandáit ha megnézitek, összeraknak 4 egyedül nem túl erős énekest, akik együtt aztán még rosszabbak lesznek!
Én a 1D esetében a stylistoknak és a sminkeseknek szeretnék gratulálni akik kihoztak ezekből srácokból az előnyeiket, és akik miatt rajonganak értük kislányok milliói!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. január 22. 19:34
Rihanna200 te csak ne buzizzál,jó?!Lehet hogy te nem szereted,de attól még nem kell ilyeneket mondani.Tartsd meg magadnak az értelmetlen gondolataid!JÓ?:@
pinkgirl,egyetértek
Egyébként teljesen igaza van Nikolnak<3
pinkgirl,egyetértek
Egyébként teljesen igaza van Nikolnak<3
2013. január 22. 19:36
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Szerintem bepótolják.Sokat köszönhetnek Nicole-nak,de másoknak is,pl.nekünk,rajongóknak!
2013. január 22. 19:43
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
ez is azt bizonyítja hogy az 1d tagjai mekkora bunkók..:/// én nem szeretem őket de az hogy nem köszönik meg annak a személynek akik híressé tette őket az nagyon bunkó dolog!!és az hogy együtt jobbak az nem igaz se külön se együtt nem jók..borzalmas -.-"
2013. január 22. 19:46
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline |
Nem lehet tudni mi lesz az 1D vége.. lehet h évek múlva szétmennek, de lehet, hogy nem. Én csak azt remélem, hogy nem szálnak el maguktól (avgy száltak ..úgy hogy még nem találkoztam velük, nem tudok vélemyént mondani)
De mindenki élvezze ki, addig amig lehet.. Nekik "csak" a pénz gyűlik..
De, ez nem magyar tehetségkutató, hanem angol, szerintem jó sok a különbség..
Tény. Nem csak a hangjuk miatt vannak rajongóik!! De azért is!
De mindenki élvezze ki, addig amig lehet.. Nekik "csak" a pénz gyűlik..
De, ez nem magyar tehetségkutató, hanem angol, szerintem jó sok a különbség..
Tény. Nem csak a hangjuk miatt vannak rajongóik!! De azért is!
2013. január 22. 19:49
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline |
aki buzizza őket az irigy..majd azután buzizza le őket miután már annyit alért az életben mint az 1D<33
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.