Starity

Nicole Scherzinger csalódott a One Directionben

13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 23. 18:11 #161
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nicole-ért sem voltam soha oda, sőt én személy szerint mindig is rühelltem a PCD-t, egyetlen egy számot hallgattam meg tőlük és az a Beep volt, más aligha. Viszont a kommenteket elolvasva néztem megrökönyödve azokon a flegma mondatokon, mint a "És, ha nem köszönte meg, akkor mi van? Miért kéne?". Komolyan, néhányan akkora b*nkók vagytok, hogy azt le sem lehet írni. Tudjátok, ha valamit tesznek érted akkor azt azután illik megköszönni. De látom nem csak a ti szüleitek voltak olyan ostobák, hogy ne tanítsák meg az a normális ETIKETT szabályait, de ezeknek a nyomorékoknak sem. De most komolyan, miért csodálkozok? blink.gif Valóban nem kellett volna túlragozni az egészet, hanem kinyögni egy köszönömöt, vagy küldeni egy csokor virágot esetleg egy bonbont. Ez az öt nyikhaj már annyi pénzt szedett össze a bakmacskaszerű vernyákolásukkal, hogy egy konyakos meggy lazán belefért volna egy üdvözlőkártya kíséretével. Az meg szánalmas, hogy nincsen rá idejük. WTF? huh.gif Ha herikének volt ideje prüntyölni téjlor szifvttel, akkor nem lett volna nehéz beugrani a Tescoba, venni egy bonbont és postára adni. De, ha engem kérdeztek ezek annyira életképtelenek, hogy még a vásárlást is más csinálja helyettük.

Maradjunk annyiban, hogy ezek annyira illedelmesek, udvariasak és segítőkészek, hogy egy lánnyal szemben meghívatják magukat vacsorára, kinyittatják maguk előtt az ajtót és kihúzatják az illetett lánnyal a széket, amire letehetik a szép kis valagukat. P*fám leszakad, hogy ti kikért rajongtok... blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, MadHatter, Pöttömke
2013. január 23. 18:29 #162
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Idézet (Beyla @ 2013.01.23. 18:11)
Nicole-ért sem voltam soha oda, sőt én személy szerint mindig is rühelltem a PCD-t, egyetlen egy számot hallgattam meg tőlük és az a Beep volt, más aligha. Viszont a kommenteket elolvasva néztem megrökönyödve azokon a flegma mondatokon, mint a "És, ha nem köszönte meg, akkor mi van? Miért kéne?". Komolyan, néhányan akkora b*nkók vagytok, hogy azt le sem lehet írni. Tudjátok, ha valamit tesznek érted akkor azt azután illik megköszönni. De látom nem csak a ti szüleitek voltak olyan ostobák, hogy ne tanítsák meg az a normális ETIKETT szabályait, de ezeknek a nyomorékoknak sem. De most komolyan, miért csodálkozok? blink.gif Valóban nem kellett volna túlragozni az egészet, hanem kinyögni egy köszönömöt, vagy küldeni egy csokor virágot esetleg egy bonbont. Ez az öt nyikhaj már annyi pénzt szedett össze a bakmacskaszerű vernyákolásukkal, hogy egy konyakos meggy lazán belefért volna egy üdvözlőkártya kíséretével. Az meg szánalmas, hogy nincsen rá idejük. WTF? huh.gif Ha herikének volt ideje prüntyölni téjlor szifvttel, akkor nem lett volna nehéz beugrani a Tescoba, venni egy bonbont és postára adni. De, ha engem kérdeztek ezek annyira életképtelenek, hogy még a vásárlást is más csinálja helyettük.
Maradjunk annyiban, hogy ezek annyira illedelmesek, udvariasak és segítőkészek, hogy egy lánnyal szemben meghívatják magukat vacsorára, kinyittatják maguk előtt az ajtót és kihúzatják az illetett lánnyal a széket, amire letehetik a szép kis valagukat. P*fám leszakad, hogy ti kikért rajongtok... blink.gif

Kezdesz átesni a ló másik oldalára. Nem mondom, hogy nincs igazad, mert honnan a csodából tudjam én mégis, hogy hogyan élik ezek az életüket, vagy hogyan lettek nevelve, de egyet sem tudok érteni veled.
Régebben jobban összeszedted a gondolataidat, ha ehhez hasonló témához akartál írni, és tényleg jó kritikákkal színesítetted a fórumot. Ma már enyhén túlzásba viszed a szapulásukat. Mintha már alapból valami rosszat akarsz róluk mondani, vagy a rajongókról.
1: Nagyjából teljesen biztos vagyok benne, hogy ez a egy média által kitalált hír. Nem hiszem, hogy Nicole Scherzingernek nincsen jobb dolga, mint otthon ülni, és azon bosszankodni, hogy nem kapott egy csokor virágot a One Direction-ös fiúktól, vagy Simon Cowell-től.
2: Ha tegyük is fel igaz, akkor meg igaza van, és tényleg járna neki, wow, tök jó, hogy volt egy ötleted, hogy összeraktál minket, de anno Nicole se látott a jövőbe, és aztán mondta, hogy hűűű ezek a fiúk egyszer még olyan híresek lesznek, ha egy bandában lesznek, rakjuk őket most gyorsan össze, és akkor két év múlva kapok egy csokit.
3: Szinte biztos vagyok abban, hogy ha volt alkalmuk azóta beszélni, akkor az az öt gyerek is képes volt néhány hálás szót/mondatot mondani neki. Vagy arra vár, hogy álljanak ki ország világ elé, és úgy mondják el. Mi szüksége van Nicole-nak erre? Így is mindenki, akit érdekel, tudja, hogy milyen szerepe volt az egészben.
4: Azért az se semmi, hogy ha valóban igaza a hír, hogy Nicole meg azon sír a médiának, hogy egy két és fél éve alakult boyband nem küldött neki csokit, vagy virágot, mert konkrétan csinálta azt, ami akkor az x-factorba a munkája volt? Oké-oké mi is szoktunk elsős tanítónéninek virágot vinni mert megtanít írni, amellett is, hogy ez a munkája, de kérem szépen, nincs jobb dolga mint ezen rágódni?!

Egy szó mint száz, szerintem ez a "hír" csak azért került publikálásra, mert azt mondták egy újságnál, hogy van még fél oldalnyi helyünk, és gyorsan kellett valami, amivel megtöltik.
1 felhasználónak tetszik: Sugarbabes
2013. január 23. 19:03 #163
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7748
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
tényleg megérdemelt volna legalább egy köszönöm-öt
2013. január 23. 19:08 #164
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Beckie @ 2013.01.23. 18:29)
Kezdesz átesni a ló másik oldalára. Nem mondom, hogy nincs igazad, mert honnan a csodából tudjam én mégis, hogy hogyan élik ezek az életüket, vagy hogyan lettek nevelve, de egyet sem tudok érteni veled. 
Régebben jobban összeszedted a gondolataidat, ha ehhez hasonló témához akartál írni, és tényleg jó kritikákkal színesítetted a fórumot. Ma már enyhén túlzásba viszed a szapulásukat. Mintha már alapból valami rosszat akarsz róluk mondani, vagy a rajongókról.
1: Nagyjából teljesen biztos vagyok benne, hogy ez a egy média által kitalált hír. Nem hiszem, hogy Nicole Scherzingernek nincsen jobb dolga, mint otthon ülni, és azon bosszankodni, hogy nem kapott egy csokor virágot a One Direction-ös fiúktól, vagy Simon Cowell-től.
2: Ha tegyük is fel igaz, akkor meg igaza van, és tényleg járna neki, wow, tök jó, hogy volt egy ötleted, hogy összeraktál minket, de anno Nicole se látott a jövőbe, és aztán mondta, hogy hűűű ezek a fiúk egyszer még olyan híresek lesznek, ha egy bandában lesznek, rakjuk őket most gyorsan össze, és akkor két év múlva kapok egy csokit. 
3: Szinte biztos vagyok abban, hogy ha volt alkalmuk azóta beszélni, akkor az az öt gyerek is képes volt néhány hálás szót/mondatot mondani neki. Vagy arra vár, hogy álljanak ki ország világ elé, és úgy mondják el. Mi szüksége van Nicole-nak erre? Így is mindenki, akit érdekel, tudja, hogy milyen szerepe volt az egészben.
4: Azért az se semmi, hogy ha valóban igaza a hír, hogy Nicole meg azon sír a médiának, hogy egy két és fél éve alakult boyband nem küldött neki csokit, vagy virágot, mert konkrétan csinálta azt, ami akkor az x-factorba a munkája volt? Oké-oké mi is szoktunk elsős tanítónéninek virágot vinni mert megtanít írni, amellett is, hogy ez a munkája, de kérem szépen, nincs jobb dolga mint ezen rágódni?!
Egy szó mint száz, szerintem ez a "hír" csak azért került publikálásra, mert azt mondták egy újságnál, hogy van még fél oldalnyi helyünk, és gyorsan kellett valami, amivel megtöltik.

Fáradt vagyok mostanság azaz igazság. Nem személyeskedni akarok, de mindennap bent vagyok az iskolában fél nyolctól délután ötig (11 órám van jobb esetben egy huzamban), ha pedig nem, akkor szakmai gyakorlaton vagyok, ami hét óra teljes melót igényel. Nekem is megvannak a saját gondjaim, a saját problémáim, ami lehet, hogy érződik a kommentjeimen. Egyszerűen beleuntam abba, hogy időt pazaroljak egy-egy kritika megírására, holott a gondolataim ugyanazt közvetítik, mint amit leírnék nyersebben, valamint a tagok ugyanúgy nem értikelik. Őszintén? Baromira unom, hogy mindenhol ezek az ovisok ömlenek a pofázmányomba, pedig csak pihenésképpen szeretnék egy kis bulvárt olvasni, de csak ezekről van hír szinte. Egyébként a kommentjeimbe ugyanúgy szapultam őket, mint most, de ne haragudj, ha úgy gondolom, hogy egy emberi gesztust kellett volna mutatni affelé, aki miatt elindultak a siker felé vezető úton. Igen is ez az öt kölyök egy tajp*raszt, akik neveletlenek, de ez már nem az első alkalom, hogy ezt megállapítottam magamban. Én pl. mindig megköszöntem a segítséget, és, ha az illetővel jóban voltam, akkor nem haltam bele egy Cherry Queenbe már ne is haragudj. Ez a fajta gondolkodás, mint amit te felvázoltál az nem mutat mást, mint, hogy a generáció erősen hanyatlik és egy újabb deviancia lép fel. Nagyon is baj, hogy nem becsüljük meg egymás segítségét még egy köszönöm szóval sem. Én is baromira harapok, ha valaki a segítségemért cserébe ezt a szót ki sem tudja nyögni. Nicole csak elmondta a véleményét, hogy sz*rul esett neki. Utálom ezt a nőt, rühellem, de a helyébe belegondolva, nekem is sz*rul esett volna, ha részt vettem volna egy tömeggyártású sz*r legyártásában, amit világszerte imád mindenki és engem még a stáblistára sem raknak. Emberi gyarlóság, hogy rosszul érezzük magunkat, ha a munkánkat nem ismerik el, és hidd el ezzel te is így lennél. Persze kinek a pap, kinek a papné, de én személy szerint egy segítségért cserébe elvárom a köszönöm szót, többet egyébként nem. Ha ezt te problémának látod, akkor szerintem el kéne egy kicsit gondolkozni.
2013. január 23. 19:10 #165
suzy1212
suzy1212

StátuszYou are my angel, Cas.
Hozzászólás: 545
Azonosító: 178338
1D -t szeretem... DE Nicolenak igaza van..
2013. január 23. 19:17 #166
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Haterek ezrei átkozhatják most Nicole-t...
2013. január 23. 19:20 #167
- törölt felhasználó -    
Megérdemelte volna elvileg neki köszönhetik az egészet és za nem jutott volna ez az eszébe már seholse lennének...Hát igen ennyire hálásak...-.-
2013. január 23. 19:26 #168
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Idézet (Beyla @ 2013.01.23. 19:08)
Fáradt vagyok mostanság azaz igazság. Nem személyeskedni akarok, de mindennap bent vagyok az iskolában fél nyolctól délután ötig (11 órám van jobb esetben egy huzamban), ha pedig nem, akkor szakmai gyakorlaton vagyok, ami hét óra teljes melót igényel. Nekem is megvannak a saját gondjaim, a saját problémáim, ami lehet, hogy érződik a kommentjeimen. Egyszerűen beleuntam abba, hogy időt pazaroljak egy-egy kritika megírására, holott a gondolataim ugyanazt közvetítik, mint amit leírnék nyersebben, valamint a tagok ugyanúgy nem értikelik. Őszintén? Baromira unom, hogy mindenhol ezek az ovisok ömlenek a pofázmányomba, pedig csak pihenésképpen szeretnék egy kis bulvárt olvasni, de csak ezekről van hír szinte. Egyébként a kommentjeimbe ugyanúgy szapultam őket, mint most, de ne haragudj, ha úgy gondolom, hogy egy emberi gesztust kellett volna mutatni affelé, aki miatt elindultak a siker felé vezető úton. Igen is ez az öt kölyök egy tajp*raszt, akik neveletlenek, de ez már nem az első alkalom, hogy ezt megállapítottam magamban. Én pl. mindig megköszöntem a segítséget, és, ha az illetővel jóban voltam, akkor nem haltam bele egy Cherry Queenbe már ne is haragudj. Ez a fajta gondolkodás, mint amit te felvázoltál az nem mutat mást, mint, hogy a generáció erősen hanyatlik és egy újabb deviancia lép fel. Nagyon is baj, hogy nem becsüljük meg egymás segítségét még egy köszönöm szóval sem. Én is baromira harapok, ha valaki a segítségemért cserébe ezt a szót ki sem tudja nyögni. Nicole csak elmondta a véleményét, hogy sz*rul esett neki. Utálom ezt a nőt, rühellem, de a helyébe belegondolva, nekem is sz*rul esett volna, ha részt vettem volna egy tömeggyártású sz*r legyártásában, amit világszerte imád mindenki és engem még a stáblistára sem raknak. Emberi gyarlóság, hogy rosszul érezzük magunkat, ha a munkánkat nem ismerik el, és hidd el ezzel te is így lennél. Persze kinek a pap, kinek a papné, de én személy szerint egy segítségért cserébe elvárom a köszönöm szót, többet egyébként nem. Ha ezt te problémának látod, akkor szerintem el kéne egy kicsit gondolkozni.

Óhó! Azt hiszem félreértettél. Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem illett volna megköszönniük. Sőt szerintem illett volna pár szót mondaniuk neki. Én csupán arra céloztam, hogy nem hiszem, hogy ez a hír igaz, és szerintem ha volt alkalmuk rá négyszemközt mondtak neki valami köszönöm félét (legalábbis remélem). Mellesleg Nicole azonkívül, hogy segített Simon-nak kitalálni, hogy rakják össze őket, nem sok mindent segített nekik. Nyilván így indult minden, de akkor is, ezek után nem ő volt az aki végig pátyolgatta őket a verseny alatt. (A tévedéshez való jogot fenntartom, lila gőzöm sincs mit csinált még Nicole a 1D-vel, nem vagyok annyira jártas a banda dolgaiban, csupán a 2010-es X-factort néztem végig).
Ami a stílusodat illeti, igen észrevettem, hogy egyáltalán nem szívleled a bandát, de ez akkor is feltűnt, ha nem illetted mindenféle jelzőkkel őket, vagy a rajongókat.
Azért meg, hogy ennyit kell tanulnod, és dolgoznod, részvétem. Együtt érzek veled. De nem véletlenül találták ki azt a mondást, hogy ha nem tudsz jót mondani, inkább nem mondj semmit. (Nem arra értem, hogy negatív kritikáknak itt nincsen helye, csupán máshogy is lehet megfogalmazni. Pl.: én se vagyok teljesen pozitív a 1D-ről, sőt napról napra jobban irritálnak, de próbálok semleges maradni.)
2013. január 23. 19:36 #169
dettus7
dettus7
Hozzászólás: 1996
Csatolások: 18
Azonosító: 131164
ez hülyeség...ha pl odaadja a virágot nőnek, akk meg nő: azt mondja h : óóó nem kellett volna, köszönöm szépen, jézusom nem kellett volna stb....az tuti...hülye az a csaj
2013. január 23. 19:38 #170
Nonoka13
Nonoka13
visszatérő vendég

StátuszBelieber forever !! <3 :$$ :33
Hozzászólás: 216
Azonosító: 186303
szeretem nicle-t de akkor ez mii ? Hogy nem lehet szeretni...föleg zayn-t <33 ..elismerem harry undorito már bocs dehát akkor is !! wink.gif
2013. január 23. 19:44 #171
MiaSmile
MiaSmile
visszatérő vendég

StátuszA halál némán ott táncol mindenki ablakában. - The Originals
Hozzászólás: 238
Csatolások: 6
Azonosító: 194528
utálom őket...biggrin.gif
2013. január 23. 20:05 #172
Bogecco
Bogecco
Bonbon Baby

StátuszBogecco most valamiért nem fogja beállítani a státuszát
Hozzászólás: 1597
Csatolások: 1604
Azonosító: 132038
Hálátlanok furesz.gif
2013. január 23. 20:15 #173
szandi1001199
szandi1001199
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 181236
sztem ez nem igaz.. és @Bogecco talán ha tudnál valamit is róluk akkor mondjad a magadét hogy hálátlanok :@@
2013. január 23. 21:13 #174
Ssszabina
Ssszabina
új tag
Hozzászólás: 93
Azonosító: 178255
hát igen...hatalmas hír... sztem ez elsősorban nem a fiúkon múlt... de persze érthető h rosszul esett neki,már ha igaz..
2013. január 23. 21:18 #175
Daily
Daily
visszatérő vendég

StátuszHa az élet 100 okot ad arra,hogy sírj,te adj 101 okot arra,hogy nevess!
Hozzászólás: 285
Azonosító: 168547
És emiatt csalódott az 1D-ben?? Nagy cucc!! Viszont egy pár embit nem értek itt a kommentelők közt, ha kajakra "útáljátok"az 1D-t, akkor nem is értem, hogy mért kattintotok rá!!!
2013. január 23. 21:19 #176
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5540
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Igen, tény és való hogy meg kellet volna neki köszönni. DE, ha egyszerűen akaratlanul is ilyen elfoglaltak, akkor mit kellene tenniük? Egyik nap Japánban vannak, másik nap rendezvényre, vagy egyéb ilyen-olyan helyekre mennek. Ki tudja, lehet hogy már régóta meg akarják neki köszönni, ezt az egészet amit tett értük, de akaratlanul is ki megy a fejükből. Ahogy én ismerem ezeket a srácokat, előbb vagy utóbb biztos valahogy meghálálják Nicole-nak.
2013. január 23. 21:24 #177
Petra12
Petra12
ღDavidHendersonღ

Státusz~ Henderson Dávid<3 ~
Hozzászólás: 1734
Azonosító: 132641
Hát én azt hittem, hogy legalább megköszönték, ebben igazat adok Nicole-nak, de abban már nem, hogy úgy fogja fel, mintha ez az öt csodálatos hangú fiú egy csalódás lenne. De nem azok, sőt! És inkább ezzel kellene foglalkoznia...
2013. január 24. 04:57 #178
Berrybaba
Berrybaba
visszatérő vendég

StátuszI'm a goddamn mermaid.
Hozzászólás: 470
Csatolások: 3
Azonosító: 91292
Elfoglaltak? Az oké, de megereszteni egy telefont vagy szólni az egyik őket körülugráló akárkinek, hogy küldjön már egy csokrot Nicolenak, tényleg nem nagy dolog..
2013. január 24. 07:17 #179
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
jó télleg nem volt szép fiúk de ennyiből Nicole büszke lehetne magára, hogy az a csapat akiket Ő rakott össze ilyen sikeresek de sajna valahol igaza van...... :/
2013. január 24. 10:31 #180
- törölt felhasználó -    
Szerintem Nicole-nak igaza van, hiszen tényleg jó ötlet volt öszzetenni őket. Az meg hogy Simon Cowell nem tesz semmit, és a fiúk se engem is elkeseritenének, hisz neki köszönhetik a sikerüket... sad.gif
13 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!