Rihanna ismét közszemléletre tette bájait
2013. január 26. 11:54
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Mit is vártam Rihannától..
2013. január 26. 12:01
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline |
"Minden adandó alkalmat megragad, hogy magára vonja a figyelmet. Legtöbbször azonban nem munkásságával." - Nem a munkásságával? 24 éves, és eddig 6 albuma jelent meg, és nem tudom hány koncertturnét csinált végig, ráadásul többet úgy, hogy közben már az új albumán dolgozott. Szóval a munkásságára szerintem nem kéne megjegyzést tenni.
Az tény, hogy elég gyakran vesz fel 'merész' ruhákat, de ő ilyen, és szerintem már unalmas a 625. cikk arról, hogy most éppen mije 'villant ki'. Ő dolga, nem? Most biztos jönnek majd a kommentek, hogy mekkora magamutogató r*banc, és a cikk hangvételéből gondolom ez volt a cél...
Az tény, hogy elég gyakran vesz fel 'merész' ruhákat, de ő ilyen, és szerintem már unalmas a 625. cikk arról, hogy most éppen mije 'villant ki'. Ő dolga, nem? Most biztos jönnek majd a kommentek, hogy mekkora magamutogató r*banc, és a cikk hangvételéből gondolom ez volt a cél...
2013. január 26. 12:10
azta rohadt...:DDD gondolom szándékosan nem vette fel azt a melltartott... de eskű jól néz ki benne...
2013. január 26. 12:49
Kicsit ciki... Sőt nagyon... Nem valami jó az öltözködését nézve, én a helyébe vettem fel volna egy olyan ruhát ami nem üt át ennyire.
2013. január 26. 13:03
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Hát nem tudom, szerintem eleve a ruha ízléstelen, én sosem mennék ki benne az utcára
2013. január 26. 13:23
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Norah @ 2013.01.26. 13:18)
A munkásságáról pedig annyit, hogy 8 év alatt annyit elért, hogy akár egy duplalemezes Best of' albumot is simán kiadhatna. That's all.
Na igen...
Mondjuk lehet nem szeretni Rihannát, ahogy én sem szeretem, se a megjelenését, se a dalai többségét, de azért az Umbrella még mindig nagy kedvencem még a Manic Street Preachers általi feldolgozásnál is nagyobb kedvenc
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.