Százezerért szexel VV Veronika
2013. január 26. 15:41
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Láttam a fókuszban nem semmi!!!!!!!
2013. január 26. 15:44
Hogy néz már ki, de semmi olyasmit nem tudtam meg róla, amit nem hallottam volna róla undorító, jejejeszus. xd
Magyarország merül mint a titanik, az ilyen emberektől..
még a látványától is rémálmom lesz x D
Magyarország merül mint a titanik, az ilyen emberektől..
még a látványától is rémálmom lesz x D
2013. január 26. 15:46
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
háát ez már brutál már nem tudom mit gondoljak róla
2013. január 26. 15:48
Az ilyen cikkeket még véletlenül sem tenném ki a magazinba, tekintettel a Starity átlagéletkorára, de azért egy 18-as karikát legalább oda lehetett volna biggyeszteni. Persze, tudom hogy sok esetben semmit nem számít, de csak a formalitás kedvéért...
A cikkhez pedig csupán annyit szólnék, hogy mélységesen elkeserít az a tény, hogy (és most akkor is kiírom, nem érdekel) egy útszéli prostituáltat tartunk SZTÁRnak Magyarországon. Ez...szomorú.
A cikkhez pedig csupán annyit szólnék, hogy mélységesen elkeserít az a tény, hogy (és most akkor is kiírom, nem érdekel) egy útszéli prostituáltat tartunk SZTÁRnak Magyarországon. Ez...szomorú.
2013. január 26. 15:50
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Ehhez nem tudok mit hozzá szólni ! Ilyen ku****!
2013. január 26. 15:55
Nos nagyon örülök ennek az igazán gyönyörűséges csupa érdekes életfontosságú sorokat tartalmazó cikkhez.
Mit ne mondjak nagyon jó a főoldalon szembe találkozni ezzel a gyönyörűséges képpel. Már majd hogy nem fél szemmel közelítek az egérrel a fórum felé csak h ne is lássam.
AM még mindig rejtély h az itt most már csak idézőjelben lévő sztárok közé ő hogy került bele? Nem lehetne némi takarítást végezni és a hozzá hasonlókat kivágni az oldalról? Már is vissza térne az a színvonal ami régen volt. Könyörgöm !!! Vagy léteznek az oldalon olyanok akiknek ez az ember a kedvenceik de úgy őszintén?
Mit ne mondjak nagyon jó a főoldalon szembe találkozni ezzel a gyönyörűséges képpel. Már majd hogy nem fél szemmel közelítek az egérrel a fórum felé csak h ne is lássam.
AM még mindig rejtély h az itt most már csak idézőjelben lévő sztárok közé ő hogy került bele? Nem lehetne némi takarítást végezni és a hozzá hasonlókat kivágni az oldalról? Már is vissza térne az a színvonal ami régen volt. Könyörgöm !!! Vagy léteznek az oldalon olyanok akiknek ez az ember a kedvenceik de úgy őszintén?
2013. január 26. 15:55
Szinte az összes VV-s ezt csinálja. Undorító ez a nő.
2013. január 26. 16:05
Nem vagyok meglepve. Minden VVé-s csaj ezt csinálja.
2013. január 26. 16:28
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.26. 15:55)
Vagy léteznek az oldalon olyanok akiknek ez az ember a kedvenceik de úgy őszintén?
Nos, az oldalon 319 rajongója van...
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.