Százezerért szexel VV Veronika
2013. január 27. 13:26
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát gyerekek, én teljesen el vagyok kenődve, hogy nekem vasárnap délután erről a k*rváról kell olvasnom akár csak egy betűt is. Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy töröljük le a retekbe ezeknek a vévés nyomiknak az adatlapjaikat, és legyenek baromi felejtősek. Valahogy baromira nem tud érdekelni, hogy ez a riherongy (esküszöm szégyellem már a nevemet is emiatt a k*rvinyca miatt) mennyiért képes szétteni a lábát. Más a napi nyolc óra melóért nem kap ennyit, ez meg persze egy numerából összeszed száz rugót. Nem lenne rossz, ha nálunk is meglennének adóztatva a prostituáltak, ha már ez egy "szakmának" számít a huszonegyedik században. Egyébként Veronika is lehúzhatná a rolót végre. Engem valahogy egyáltalán nem érdekel, hogy mennyiért, hol, hogyan és kivel kufircolgat, arra meg pláne szükségem volt, hogy egy százasért nem vállal análszexet.
Gyerekek, egyszerűen én érzem magamat primitívnek, hogy ilyen topikhoz írok.
Gyerekek, egyszerűen én érzem magamat primitívnek, hogy ilyen topikhoz írok.
2013. január 27. 13:42
Undorító ez a nő, nincs rá szebb szó. Hányingerem támad ha csak ránézek , büszke lehet magára..
2013. január 27. 16:40
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 991 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline |
Ezen a nőn nem lepődök meg hogy ilyeneket csinál !! A kis kacsacsőrü veronikából elegem van már ha már meglátok rólla egy cikket inkább else olvasom gusztustalan ez a nő!!Ha fiu lennék egy forintott sem adnék érte !!!
2013. január 27. 19:31
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Jézusom, nem is tudom, kihez hasonlítsam ezt a nőt. Fogalmam sincs, mit csinált magával, de még undorítóbb lett, mint amikor a Való Világban szerepelt.
Már akkor is tudtam, hogy egy k*rva...
Na most szegény fanjainak (mennyi is van belőle? 10?) nagy csalódást okozott. Hahaha.
Már akkor is tudtam, hogy egy k*rva...
Na most szegény fanjainak (mennyi is van belőle? 10?) nagy csalódást okozott. Hahaha.
2013. január 27. 21:37
biguszkaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 338 Csatolások: 0 Azonosító: 178685 offline |
Van egyáltalán olyan VV-s aki nem volt ebben az iparban??? Lehet hogy még vkit nem lepleztek le de talán nincs is rá szükség,mert ezt már sejteni lehet!!!!!
2013. január 28. 17:06
Úristennn...hogy néz ki mér ! Jézus ez egy buta liba az száz!Amúgy nagyon durva !
2013. január 28. 17:22
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline |
Ez se kezdett sokat a "hírnévvel".
2013. január 28. 19:06
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
hmm asszem eddig se bírtam ezt a nőt de ez semmit nem változtatott a dolgokon, sejteni lehetett róla hogy miket csinál:d
2013. január 28. 19:28
Hát ez várható volt.Szerintem az lett volna a fura ha nem
2013. január 28. 20:03
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline |
Erről a nőről már az elején meg lehetett mondani, hogy egy ostoba, közönséges k****a! Nem tudom, mi ebben az újdonság...:/
2013. január 28. 20:43
lilbiebzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 1 Azonosító: 144682 offline |
Örülök,hogy ezt így leírjátok megm minden. De ez az oldal,sztárokkal foglalkozik nem de?! Akkor mit keres itt,egy "tv celeb" aki mellesleg buta mint a p*csa? Nem is értem,hogy ki az az ember itt az oldalon,akit ez érdekel. Szexeljen ha jól esik neki,nem csak ő csinálja pénzért,csak azok nem celebek. Lehetne jobb dolguk is az újságíróknak,mint ilyen idiótákkal foglalkozni..Helyette mondjuk valami érdekes,értelmes hírt is lehetne közölni..Természetesen,ittn nem VV Cristofel csodás "zenéire" gondoltam..Na mindegy,egészségére.
2013. január 29. 10:16
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Ha van olyan elvetemült valaki, hogy ennyit fizessen egy menetért, akkor az eléggé szánalmas. :/ Veronikáról már előre tudni lehetett, hogy ő nem lehet más, mint egy ostoba, felpumpáltszájú járdáskirálynő...Elég csak ránézni, máris megmondja mindenki, hogy mi a munkaköri leírása....
2013. január 29. 10:34
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline |
a christofel is biztos vele dolgozik xĐĐĐĐ
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.